ULKA12 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Niestety nadal jęczy, a nawet szczeka. Raczej nie nadaje się do bloku, chyba, że mamy głuchych sąsiadów:evil_lol: Jego olbrzymim plusem jest to, że zachowuje czystość i jest posłuszny :-) No i oczywiście przystojny i młodziutki. Quote
ULKA12 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 On na każdy gwałtowniejszy ruch reaguje jazgotem i to na takich częstotliwościach... Quote
malawaszka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ale że jak Ty zrobisz coś gwałtowniej to on na ciebie jojczy??? boszz Zbynio też na wysokich tonach jedzie :D współczuję szczerze! Quote
ULKA12 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ja coś zrobię, pies do niego podleci, coś usłyszy, mnie zobaczy, dotknę go nie tak jak trzeba. Ale oczywiście bez agresji. Quote
Doginka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ja myślę, ze to ze strachu - może jak się poczuje bezpieczniej, to mu trochę minie ta szczekliwość na wszystko;-) Quote
malawaszka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ULKA12 napisał(a):Ja coś zrobię, pies do niego podleci, coś usłyszy, mnie zobaczy, dotknę go nie tak jak trzeba. Ale oczywiście bez agresji. to będą jaja przy strzyżeniu :D Quote
WATACHA Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 malawaszka napisał(a):to będą jaja przy strzyżeniu :D Może przy kastracji go ostrzyżcie :) Quote
ULKA12 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Maluch został dzisiaj wykąpany. O dziwo był bardzo grzeczny. Jak nie podacie lepszej propozycji to nazwę go Decybel, kto go zna ten wie dlaczego :-) Quote
WATACHA Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Widzę, że musi nieźle dawać czadu :-D , dobrze, że nie jest u mnie, bo sąsiedzi by mnie popędzili :evil_lol:. Quote
ULKA12 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Jutro między 10 a 11 kastracja, jazgota :-) Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 mam na pieńku z Hugonem - użarł mnie w rękę, w tą samą co Zbynio - cóż tym gnomom wrednym moja ręka zrobiła? coś to pokolenie jakieś nadwrażliwe :lol: wiem wiem, moja wina moja wina moja bardzo wielka wina - chciałam mu zajrzeć w paszczę uuuaaaaaa strrraszna rzecz że aż trzeba było użreć:mad: potem było strzyżenie - Ula go trzymała i było nawet spokojnie poza marszczeniem nochala aż do czasu jak doszliśmy do głowy - tu kategorycznie odmówił współpracy i jest niedorobiony... Ula dokończy jutro przy kastracji jak gnom będzie pod narkozą :diabloti: będzie te oglądany czy nic mu się tam nie robi co może go boli, że taki niedotykalski na głowie nie lubimy się! :lol: za to mamy drogiego nowego sznupka z którym się kochamy - aniołek przy obcinaniu i w ogóle kochany niuniek :loveu: nie wiem czy będę mu wątek zakłądać bo jutro go kastrujemy i mam nadzieję, na szybką adopcję chociaż ma bardzo bolesne uszy zapchane wydzieliną o zapachu grzybkowym... Quote
ULKA12 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Zakładaj wątek, albo chociaż zdjęcia pokaż. A w Hugo dzisiaj jakiś diobeł wstąpił, aż byłam zaskoczona bo on zazwyczaj taki pokorniutki, a tutaj ugryzł rękę, która go karmi:crazyeye: Do tego na mnie też się stawiał i ząbki pokazywał, na szczęście byłam szybsza od niego:evil_lol: z drugiej strony nastresował się dzisiaj chłopak troszkę. Quote
WATACHA Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ja jak mu chciałam zajrzeć to go delikatnie głaskałam, po jakimś czasie przy głaskani podwijałam mu fafla, potem całkiem mu odwinęłam.Ale tak, żeby wziąć i mu paszczę rozedrzeć to nie miałam śmiałości :) A skąd ten nowy sznupas? Quote
WATACHA Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A to może być od zęba?Bo on na bodajże lewym kle ma chyba próchnicę Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='WATACHA']Ja jak mu chciałam zajrzeć to go delikatnie głaskałam, po jakimś czasie przy głaskani podwijałam mu fafla, potem całkiem mu odwinęłam.Ale tak, żeby wziąć i mu paszczę rozedrzeć to nie miałam śmiałości :) A skąd ten nowy sznupas?[/QUOTE] no widzisz bo to tak powinno być jak pies obcy a ja durna :lol: zapomniałam, że oni nie czytają dogomanii :D nowy z Myszkowa - chcieli go oddać do schroniska :shake: Quote
WATACHA Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='malawaszka']no widzisz bo to tak powinno być jak pies obcy a ja durna :lol: zapomniałam, że oni nie czytają dogomanii :D nowy z Myszkowa - chcieli go oddać do schroniska :shake: Bo uszek się nie chciało leczyć ? Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='WATACHA']Bo uszek się nie chciało leczyć ?[/QUOTE] bo podobno szczeka w mieszkaniu i sąsiedzi się burzą - a włascicielka pracuje w holandii... a kij im w oko - pies był zaniedbany, chore uszy - znajdziemy mu fajniejszy domek :loveu: Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 najpierw niedokończony bohater wątku :lol: Hugo Boss Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 powyginany i nieszczęśliwy bo ma focha za strzyżenie i za sprowadzenie Maxa Quote
Recommended Posts