Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety nadal jęczy, a nawet szczeka. Raczej nie nadaje się do bloku, chyba, że mamy głuchych sąsiadów:evil_lol: Jego olbrzymim plusem jest to, że zachowuje czystość i jest posłuszny :-) No i oczywiście przystojny i młodziutki.

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam na pieńku z Hugonem - użarł mnie w rękę, w tą samą co Zbynio - cóż tym gnomom wrednym moja ręka zrobiła? coś to pokolenie jakieś nadwrażliwe :lol: wiem wiem, moja wina moja wina moja bardzo wielka wina - chciałam mu zajrzeć w paszczę uuuaaaaaa strrraszna rzecz że aż trzeba było użreć:mad:

potem było strzyżenie - Ula go trzymała i było nawet spokojnie poza marszczeniem nochala aż do czasu jak doszliśmy do głowy - tu kategorycznie odmówił współpracy i jest niedorobiony... Ula dokończy jutro przy kastracji jak gnom będzie pod narkozą :diabloti:
będzie te oglądany czy nic mu się tam nie robi co może go boli, że taki niedotykalski na głowie

nie lubimy się! :lol:

za to mamy drogiego nowego sznupka z którym się kochamy - aniołek przy obcinaniu i w ogóle kochany niuniek :loveu: nie wiem czy będę mu wątek zakłądać bo jutro go kastrujemy i mam nadzieję, na szybką adopcję chociaż ma bardzo bolesne uszy zapchane wydzieliną o zapachu grzybkowym...

Posted

Zakładaj wątek, albo chociaż zdjęcia pokaż.

A w Hugo dzisiaj jakiś diobeł wstąpił, aż byłam zaskoczona bo on zazwyczaj taki pokorniutki, a tutaj ugryzł rękę, która go karmi:crazyeye: Do tego na mnie też się stawiał i ząbki pokazywał, na szczęście byłam szybsza od niego:evil_lol: z drugiej strony nastresował się dzisiaj chłopak troszkę.

Posted

Ja jak mu chciałam zajrzeć to go delikatnie głaskałam, po jakimś czasie przy głaskani podwijałam mu fafla, potem całkiem mu odwinęłam.Ale tak, żeby wziąć i mu paszczę rozedrzeć to nie miałam śmiałości :)
A skąd ten nowy sznupas?

Posted

[quote name='WATACHA']Ja jak mu chciałam zajrzeć to go delikatnie głaskałam, po jakimś czasie przy głaskani podwijałam mu fafla, potem całkiem mu odwinęłam.Ale tak, żeby wziąć i mu paszczę rozedrzeć to nie miałam śmiałości :)
A skąd ten nowy sznupas?[/QUOTE]

no widzisz bo to tak powinno być jak pies obcy a ja durna :lol: zapomniałam, że oni nie czytają dogomanii :D

nowy z Myszkowa - chcieli go oddać do schroniska :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']no widzisz bo to tak powinno być jak pies obcy a ja durna :lol: zapomniałam, że oni nie czytają dogomanii :D

nowy z Myszkowa - chcieli go oddać do schroniska :shake:

Bo uszek się nie chciało leczyć ?

Posted

[quote name='WATACHA']Bo uszek się nie chciało leczyć ?[/QUOTE]

bo podobno szczeka w mieszkaniu i sąsiedzi się burzą - a włascicielka pracuje w holandii... a kij im w oko - pies był zaniedbany, chore uszy - znajdziemy mu fajniejszy domek :loveu: