malawaszka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='WATACHA']Podejrzewam, że sami z siebie ich nie powysyłali ;) ha! niektórzy wysyłają sami z siebie :lol: i własnie dostałam zdjęcia i dzwonił Pan Hugosia :loveu: też nie poganiałam :lol: czasem mam tak, że jak myslę o psiaku jakimś to ściągam myslami wieści :D mały był u fryzjera - początkowo w kagańcu bo taki był prikaz po tym jak wojował z nami Hugo przy strzyżeniu, ale po chwili Pani fryzjerka zdjęła i było OK! psiak widocznie się uspokoił, czuje się bezpieczny i jest superrr :loveu: Quote
WATACHA Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ale wyprzystojniał :).A jak tam z zachowania, grzeczny, pieszczoszek się zrobił? Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 bardzo pan zachwycony nim i wszystko jest super, chwalił jaki kochany psiaczek, nie ucieka, nie gryzie - jest super :loveu: Quote
WATACHA Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 malawaszka napisał(a):bardzo pan zachwycony nim i wszystko jest super, chwalił jaki kochany psiaczek, nie ucieka, nie gryzie - jest super :loveu: A to na pewno ten sam ;)? Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 WATACHA napisał(a):A to na pewno ten sam ;)? hahaha a kto to wie :lol: pozostaje nam wierzyć :D myślę, że on się poczuł wreszcie bezpiecznie i wie, że nie musi się już bronić więc spokorniał :lol: Quote
zerduszko Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 A to ten co za ściana u mnie mieszka? Boski :D Quote
zerduszko Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 No to dobrze, ze się ogarnął? Zapytaj, gdzie obcinają gryzonia :lol: Quote
malawaszka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 była mowa o jakiejś Pani, ale gdzie to ine wiem - jak nie zapomnę to dopytam Quote
wilczy zew Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Pikny ale idzie zima a on tak letnio ubrany. Quote
Recommended Posts