phase Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='sylwija']większość psiaków z hotelu U Jamora, szuka, ale musiałbym dopytać. phase, dopytać? :) Szczerze to tylko z ciekawości pytam, niunia jest urocza i myślałam, że tez ma wątek na dogo. :) Quote
obraczus87 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Przepraszam za spam ale znów powtarza się sytuacja z "dzikim" kandydatem więc bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata dogo i miau w krakvecie - Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina jeśli ktoś jeszcze nie głosował bardzo bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata jeszcze link do krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172 głosować można dzisiaj do północy Quote
sylwija Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 [quote name='phase']Szczerze to tylko z ciekawości pytam, niunia jest urocza i myślałam, że tez ma wątek na dogo. :) a ja myślałam, że Cię zauroczyła ;) i pragniesz ją mieć :) na znajdki głosowałam i każdego zachęcam :) Quote
Doti Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jest rodzina, która aszuka bulterierki, bo ich już odeszła... Macie jakieś info? Quote
Mylenium Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Przelałam 40 zł na Balto. Obyś szybko znalazł domek bidaku :* Quote
phase Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 sylwija napisał(a):a ja myślałam, że Cię zauroczyła ;) i pragniesz ją mieć :) Oj chciałabym, ale na razie nie mogę, w przyszłości na pewno. :) Quote
piescofajnyjest Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 mizianko i buziale i w ogole.....:) wszystko dla Baltusia Quote
sylwija Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 przelałam za hotel - 406 pln o bulterierkę zapytałam Jamora. Balto nasz cudny czeka na domek i dziękuje Wam za pamięć :) Quote
Livka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='sylwija']przelałam za hotel - 406 pln [/QUOTE] Już robię przelew :) Quote
sylwija Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='Doti']Jest rodzina, która aszuka bulterierki, bo ich już odeszła... Macie jakieś info?[/QUOTE] nie do adopcji :) Quote
Livka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Mylenium']Przelałam 40 zł na Balto. Obyś szybko znalazł domek bidaku :*[/QUOTE] Twoja kasa już na koncie Balto - bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: rozumiem, że jest to wpłata jednorazowa ? Dziękujemy również obraczus87 i dkfopt za wpłaty deklaracji :Rose::Rose::Rose: Quote
piescofajnyjest Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 moja kartka z wkladka tez w drodze.....dajcie znac, jak sie dokula!!! buziole dla Balto Quote
zioberek87 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 witam Balcika:) już dawno u Ciebie nie byłam:) stęskniłam się strasznie:) Quote
Livka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 moca35 - bardzo Ci dziękujemy za wpłatę :Rose::Rose::Rose: Quote
sylwija Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 chyba trzeba wykupić ogłoszenia dla Balto, coś zmieniamy w tekście? jakieś typy zdjęć z albumu? - http://www.fotosik.pl/u/jamor/album/953109 Zalety : - wesoły - kochany - toleruje inne psy, a najbardziej dogaduje się z suczkami - zrównoważony - potrafi zachować się w mieszkaniu - lubi zabawy - bardzo dobrze zachowuje się na spacerach Wady : - poluje na koty i inne małe zwierzęta Opis : Balto to ok. roczny pies w typie rasy Siberian Husky o czarno-białym umaszczeniu i czarującym błękitnym spojrzeniu, przepełnionym miłością i zaufaniem. Balto pomimo swojej przeszłości jest wesołym, miłym, zrównoważonym i kochanym psiakiem, bardzo lubi się bawić i szaleć w ogrodzie. Potrafi zachować się w mieszkaniu, jak i na spacerze, ładnie idzie do przodu i ignoruje ludzi oraz jadące samochody. W stosunku do psów zachowuje się różnie, choć raczej jest przyjaźnie nastawiony, natomiast wspaniale dogaduje się z suczkami. Balto ma bardzo dobry charakter, jest świetnym psiakiem, nie ma w nim agresji, czy dominacji. Balto został przyprowadzony do lecznicy do uśpienia, bo: „po wypadku, a właścicielka nie ma pieniędzy na leczenie”, no i oczywiście „bo wyje”… Niestety psiak w trakcie wypadku stracił ogon. Balto w przeszłości był również bity. Jednak pomimo tego, co tak młody psiak przeszedł w życiu, nadal ufa człowiekowi i jest bardzo spragniony bliskiego kontaktu. Balto ma silny instynkt łowiecki i dlatego nie nadaje się do kotów, czy innych małych zwierząt, więc z pewnością spuszczanie ze smyczy na otwartym terenie nie wchodzi w grę. Balto potrzebuje ciepłego, kochającego domu, który poświęci jemu odpowiednią ilość czasu i uwagi, której psiak się domaga i z całą pewnością na to zasłużył. Przyszli właściciele powinni znać również specyfikę rasy i zapewnić psu sporo okazji do ruchu. Warunkiem adopcji jest wypełnienie ankiety oraz spotkanie przed i poadopcyjne . Quote
sylwija Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 może np. warto dodać, że uwielbia lody ;) Quote
sajlana Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 95, 93, 92 jest piękne, 77 jest dobre bo może sugerować, ze spuszczony ze smyczy przybiega na zawołanie i nie ucieka, 57 moznaby nazwać "lubimy się przytulać", 46, na 40 wygkląda jak najprawdziwszy wilk :), 26, 23, no i uwielbia lody pistacjowe! Quote
Recommended Posts