Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwija']większość psiaków z hotelu U Jamora, szuka, ale musiałbym dopytać. phase, dopytać? :)

Szczerze to tylko z ciekawości pytam, niunia jest urocza i myślałam, że tez ma wątek na dogo. :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za spam ale znów powtarza się sytuacja z "dzikim" kandydatem
więc bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata dogo i miau w krakvecie - Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina

jeśli ktoś jeszcze nie głosował bardzo bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata

jeszcze link do krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172

głosować można dzisiaj do północy

Posted

[quote name='phase']Szczerze to tylko z ciekawości pytam, niunia jest urocza i myślałam, że tez ma wątek na dogo. :)

a ja myślałam, że Cię zauroczyła ;) i pragniesz ją mieć :)

na znajdki głosowałam i każdego zachęcam :)

Posted

[quote name='Mylenium']Przelałam 40 zł na Balto. Obyś szybko znalazł domek bidaku :*[/QUOTE]

Twoja kasa już na koncie Balto - bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: rozumiem, że jest to wpłata jednorazowa ?

Dziękujemy również obraczus87 i dkfopt za wpłaty deklaracji :Rose::Rose::Rose:

Posted

chyba trzeba wykupić ogłoszenia dla Balto, coś zmieniamy w tekście? jakieś typy zdjęć z albumu? - http://www.fotosik.pl/u/jamor/album/953109

Zalety :

- wesoły
- kochany
- toleruje inne psy, a najbardziej dogaduje się z suczkami
- zrównoważony
- potrafi zachować się w mieszkaniu
- lubi zabawy
- bardzo dobrze zachowuje się na spacerach

Wady :

- poluje na koty i inne małe zwierzęta

Opis :

Balto to ok. roczny pies w typie rasy Siberian Husky o czarno-białym umaszczeniu i czarującym błękitnym spojrzeniu, przepełnionym miłością i zaufaniem.

Balto pomimo swojej przeszłości jest wesołym, miłym, zrównoważonym i kochanym psiakiem, bardzo lubi się bawić i szaleć w ogrodzie. Potrafi zachować się w mieszkaniu, jak i na spacerze, ładnie idzie do przodu i ignoruje ludzi oraz jadące samochody. W stosunku do psów zachowuje się różnie, choć raczej jest przyjaźnie nastawiony, natomiast wspaniale dogaduje się z suczkami. Balto ma bardzo dobry charakter, jest świetnym psiakiem, nie ma w nim agresji, czy dominacji.

Balto został przyprowadzony do lecznicy do uśpienia, bo: „po wypadku, a właścicielka nie ma pieniędzy na leczenie”, no i oczywiście „bo wyje”… Niestety psiak w trakcie wypadku stracił ogon. Balto w przeszłości był również bity. Jednak pomimo tego, co tak młody psiak przeszedł w życiu, nadal ufa człowiekowi i jest bardzo spragniony bliskiego kontaktu.

Balto ma silny instynkt łowiecki i dlatego nie nadaje się do kotów, czy innych małych zwierząt, więc z pewnością spuszczanie ze smyczy na otwartym terenie nie wchodzi w grę.

Balto potrzebuje ciepłego, kochającego domu, który poświęci jemu odpowiednią ilość czasu i uwagi, której psiak się domaga i z całą pewnością na to zasłużył. Przyszli właściciele powinni znać również specyfikę rasy i zapewnić psu sporo okazji do ruchu.
Warunkiem adopcji jest wypełnienie ankiety oraz spotkanie przed i poadopcyjne .

Posted

95, 93, 92 jest piękne, 77 jest dobre bo może sugerować, ze spuszczony ze smyczy przybiega na zawołanie i nie ucieka, 57 moznaby nazwać "lubimy się przytulać", 46, na 40 wygkląda jak najprawdziwszy wilk :), 26, 23, no i uwielbia lody pistacjowe!