Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Milena9'][URL]http://img109.imageshack.us/img109/5715/p1040635t.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE]
Co to ma być?
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/6413/p1040642hw.jpg[/IMG]Ja tu wstawiam milion pięćset fotek, a ta zachwyca się tylko jedną :mad: :diabloti:

:evil_lol:

Ale... specjalnie dla Ciebie jeszcze jedna ;)

Jak zawsze musiało mu się ucho podwinąć :lol:

[IMG]http://img109.imageshack.us/img109/2558/p1040638z.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mada95']To możesz?

bo bym musiała dziś z tata pogadać a on jest parę domów ode mnie;)[/QUOTE]
Oj przepraszam :oops:
Byłam pewna, że Ci odpisałam na SMSa...

[quote name='Mada95']Ty kota samo pas puszczasz?[/QUOTE]
Na ogródek tak, zresztą Demonio tylko na dworze grzał się pod tym krzaczkiem, a potem wracał do domu ;)

Posted

[quote name='Mada95']Aha ,Spoko;)

śliczny kotek:loveu:

Ale trzeba uważać bo niektóre koty najpierw siedzą pod domem a potem idą gdzieś dalej :roll:
Uwielbiałam Demonka :loveu: Był taki delikatny, czuły i kochany, a jednocześnie bardzo samczy :loveu:

Dlatego koty wychodzą tylko w dzień, kiedy ktoś jest praktycznie non stop na dworze.
Poza tym moje koty nie przeżyłyby bez wolności, od zawsze były wolne (większość to znajdy), a gdyby miały być tylko w domu to by się pozabijały nawzajem. Akurat moi podopieczni to piecuchy, tylko w słoneczny dzień wychodzą na ogród, by się powygrzewać na słońcu i poskakać po drzewach. Kiedyś zbudujemy dla nich wolierę, by nie miały jak nam powychodzić gdzieś dalej, na razie jednak nie mamy takiej opcji ;).

[quote name='anorektyczna.nerka']Justyna, parszywcu jeden, jak możesz wstawiać takie filmiki, jak ten z Bubą, aż się zakochałam w tej psinie <3 Co z tego, że nie mam warunków i nie będę się mogła nią zajmować, ale ja chcę ją, już, teraz, u siebie w domu ;D
Hehe, męcz się czasem tak jak i ja :evil_lol:
Buba jest wspaniała, szkoda że do swoich pobratymców już nie za koniecznie, ale mam cichą nadzieję, że ktoś ją pokocha. Tak już na zawsze :loveu:

[quote name='Jean']My też z mężem się zakochalismy.
Śliczna Buba, widać że strasznie żywa.. biedulka..
Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek.

Czyżby Buba była łamaczem wszystkich serc? :diabloti:
Ale to dobrze, dzięki temu jest większa szansa na wspaniały domek dla niej.
Buba mi się dzisiaj śniła, zresztą też Ravi - ona zamieszkała koło mnie i sobie ją przygotowywałam do agility, a Ravi biegał w zaprzęgu z Bellą, a przed nimi taki mały klusek - tak, mowa o moim Śmierdzielu ;]. Cudowny sen :loveu: Mam nadzieję, że Buba niedługo pojedzie do siebie.

[quote name='Ptysiak']O ile foteczek i jakie cudne :loveu:

http://img254.imageshack.us/img254/5141/p1030657.jpg aż mi się miło i chłodno zrobiło :loveu:

Kurcze jaka fajna ta Buba... :-(

Ja nie mam nigdy dość żadnych fotek z zwierzakami ;-) A haszczaki bardzo mi się podobają ale wiem, że nigdy na tą rasę sie nie zdecyduję :shake:

Mam jeszcze kilkanaście, ale już będę je stopniowo dodawać, bo wczoraj ciut zaszalałam :eviltong:

Szkoda, że na dworze jednak jest gorąco =).

Nawet bardzo fajna ;).

O kurcze... to niedobrze ;D. No tak - do ONów im daleko :P

Posted

[quote name='Patik']http://img21.imageshack.us/img21/6413/p1040642hw.jpg Co ja paCZe :megagrin::megagrin:

Buba jest cudowna szkoda ,że w schronie,ale może ktoś ją przygarnie jak najszybciej trzymamy kciuki

A Morusa nie będę cytować bo na każdym zdjęciu jest cudowny :-D:-D

:lol:

Kciuki na pewno się przydadzą. Tak samo jak podnoszenie wątku Buby. ;-)

Och, miło :loveu:

[quote name='phase']Ale jeszcze więcej uroku to dodaje. :smile:

No, no, niezły ten liścik. :smile:
U mnie zawsze te ucho powodowało poprawę humory :P Gamoń taki kochany, a jak się przytulał :loveu:

:oops: Czasem coś mi się udaje napisać, ale to rzadko :oops:

[quote name='stokrotka.af']piękne kociszcze :smile:
superaśna Buba, 3mam kciuki za domek :smile:
mizianka dla Moruska :smile:
Miło nam, dziękujemy :loveu:
Nie-dziękujemy ;P
Przekazane.

A ja mogę się pochwalić! :bigcool:Morus wczoraj cudownie nakręcił mi się na szarpak! Ufff, w końcu! :cunao:

Posted

[quote name='rashelek']Wielki krok na przód :loveu: Baaaardzo mnie to cieszy, super :loveu:
Powiem stumilowy. Był tak najarany pracą szarpakiem, że coś niesamowitego. Pracował tak samo jak na serze i kurczaku (a te dwa smaczki używamy do nauki nowych komend w wielkich rozproszeniach) :cool3:.

[quote name='sunshine']Ale czadersko wybarwiona ta kićka :-D super:smile:
a Ty wgl podlinkuj banera bo po subskrypcjach muszę Cię szukać a mi się nie chce no!:-D
Która? Demon? O ten duży? Czy ten rudy gówniarz, który teraz waży przeszło 4kg?

[quote name='Milena9']Mi też się nie chce szukać :-D I dziękuje za fotke dla mnie
:smile:
Już linkuję - jak nie dodałam sobie banera z chudzielcem to był podlinkowany, ale widzę, że teraz się usunął :roll: Nie ma za co :)

Posted

[quote name='Mada95']Jakie słodkie , kocham kotki:loveu:
[quote name='unikatowydiament']ale piękne cudo z rudaska:loveu:
Na poprzednich fotkach macie więcej rudzielca :eviltong:

Te cudo potrafi dać porządnie w kość :diabloti:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Rally jest bardziej na luzie, tzn. nie ma tak sztywnych zasad jak obi, podczas rajdu można pieska nagradzać słownie i fizycznie, natomiast smaczki podawać pomiędzy poszczególnymi ćwiczeniami. Zabawkę dopiero na sam koniec. Tak naprawdę o tym, co będziecie robić wśród 21 ćwiczeń dowiadujesz się 10min przed startem, kiedy jesteś oprowadzana po torze (na nim są tabliczki informujące co w danym miejscu macie zrobić). Piesek nie musi być w obroży, lecz także w szelkach, a prowadzącym psa może być osoba niepełnoletnia czy niepełnosprawna. Rally to taki jakby wstęp do obiedence, zawody są bardziej w formie zabawy i uważam, że nam przyda się na początek takie właśnie cuś - gdyż mojego piesia co rusz trzeba nagradzać, bardzo szybko się zniechęca, więc sądzę, że podczas obikowania szybko straciłby zapał do pracy ;). Potem, jak M. zda ładnie rally-o to zaczniemy przygotowywać się do obiedence :)

To w sumie całkiem ciekawe jest, warto spróbować;)
A wiesz może jakie są mniej więcej warunki żeby wystartować w obi? Trzeba być członkiem związku kynologicznego?