Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mada95']A właściwie jakie są tu wymogi zabezpiczeń psów w autobusie ?[/QUOTE]
Aktualne zaświadczenia o szczepieniu na wściekliznę oraz kaganiec.

[quote name='rashelek'] Z grzeczności nie zaprzeczę[/QUOTE]
Chyba ze skromności :evil_lol:

Posted

[quote name='Mada95']aha :)
To kiedy i o której by ci pasowało?[/QUOTE]
Ciężko to określić, jutro na pewno nie, pewnie w czwartek-piątek. Z tym, że jak będzie gorąco to nie będę mordować psa ;)

[quote name='Klaudia&Aza']Hej;-)

Powoli nadrabiam i twoją galerię:eviltong: Przykro mi z powodu Shiro:-(
A ten haszczak ze schroniska to po prostu och i ach, cudeńko :loveu:

Pozdrawia cieplutko ;-)[/QUOTE]
Hej! :)

Ile masz stron do nadrobienia? :cool3: Mnie też przykro, ale tak czasem bywa...
Bo mój :loveu: Dobra, żartowałam :eviltong:

Również pozdrawiam.

[quote name='stokrotka.af']no nie tylko chwilkę mnie nie było a tu nie dość,że 100 stron do nadrobienia to jeszcze takie przykre wieści o Shiro [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/heul.gif[/IMG] strasznie mi przykro...[/QUOTE]
100? 8) Czy może 10? :P

Eh, ja jakoś już pogodziłam się z tym... może dlatego, że inne haszczaki czekają na pomoc i przez to wytarły mi łzy... a może już się robię niewrażliwą, udpoarniam się na to... eh :(

Skapitulowałam. Nasza kochana shera szuka sobie psa stróżująco-obronnego :mdleje: Na początku to przemilczałam, ale nie wytrzymałam i przed chwilą na ten temat się wypowiedziałam. Już czuję słowa krytyki na moich plecach :cool3:

Posted

[quote name='Mada95']Spoko ja też nie wiem czy wezmę Kudłatka , więc najwyżej spotkamy się bez psów;)[/QUOTE]
OK, tylko od razu mówię, że ja Lublina tak bardzo nie znam, ale wezmę mapę :D

[B]Anorektyczna_nerka[/B]: może chcesz (i masz czas) do nas dołączyć? :P

Posted

Coś ok 13 :mdleje: ale się naczytam :eviltong:
Nie mam nic przeciwko aby był twój:cool3::loveu:

Ja też uważnie czytam temat shera i nieraz to aż mi się śmiać chce z jej postów :lol: Idę zobaczyć co jej tam nadrukowałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Coś ok 13 :mdleje: ale się naczytam :eviltong:
Nie mam nic przeciwko aby był twój:cool3::loveu:

Ja też uważnie czytam temat shera i nieraz to aż mi się śmiać chce z jej postów :lol: Idę zobaczyć co jej tam nadrukowałaś :evil_lol:[/QUOTE]

O, to nie tak dużo :D
Szczerze? Ja też :lol:

A ja się załamuję psychicznie, więc do jej galerii nie zaglądam nawet. W tym temacie na str. 2 się naprodukowałam, ale nie wiem czy słusznie :P: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230792-Jakiego-psa-obronnego-wybra%C4%87[/url]

Posted

[quote name='Ty$ka']
A ja się załamuję psychicznie, więc do jej galerii nie zaglądam nawet. W tym temacie na str. 2 się naprodukowałam, ale nie wiem czy słusznie :P: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230792-Jakiego-psa-obronnego-wybrać[/URL][/QUOTE]
Idę poczytać, może się przyłączę do dyskusji. :grins:

Posted

[quote name='Ty$ka']O, to nie tak dużo :D
Szczerze? Ja też :lol:

A ja się załamuję psychicznie, więc do jej galerii nie zaglądam nawet. W tym temacie na str. 2 się naprodukowałam, ale nie wiem czy słusznie :P: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230792-Jakiego-psa-obronnego-wybrać[/URL][/QUOTE]
No tylko dolicz do tego dziesiątki innych galerii w których mam zaległości:mdleje::D
To nakręcaj rodzinkę choćby na DT:cool3:

A ja zaglądam od czasu do czasu do galerii ale chyba tylko dla poprawy humoru:diabloti: To ja właśnie ten temat mam na myśli:eviltong: Jak dla mnie to dobrze napisałaś i w sumie zgadzam się z tym, ale czy ona ma na prawdę 17 lat to by nie powiedziała?:roll:

Posted

[quote name='phase']Idę poczytać, może się przyłączę do dyskusji. :grins:[/QUOTE]
Tylko się nie załam :eviltong:

[quote name='Klaudia&Aza']No tylko dolicz do tego dziesiątki innych galerii w których mam zaległości:mdleje::-D
To nakręcaj rodzinkę choćby na DT:cool3:

A ja zaglądam od czasu do czasu do galerii ale chyba tylko dla poprawy humoru:diabloti: To ja właśnie ten temat mam na myśli:eviltong: Jak dla mnie to dobrze napisałaś i w sumie zgadzam się z tym, ale czy ona ma na prawdę 17 lat to by nie powiedziała?:roll:[/QUOTE]
A wiem, wiem i tego Ci nie zazdroszczę :eviltong:

Po pierwsze: nie widzę sensu brania psa idealnego na DT
Po drugie: ten schron nie uznaje DT, chyba że są przez fundację
A po trzecie: u nas i tak od razu byłoby jasne, że DT zamienia się na DS :cool3:

Ja sobie tylko psuję więc wiesz :diabloti: Ja wybuchłam śmiechem jak napisała, że ma 17lat - przecież nawet na jej fotkach z pupilami wygląda na góra 13stkę :roll: O jej wspaniałej matematyce nie wspomnę ([B]rashelek[/B] pewnie też :eviltong:).

Posted

[quote name='Ty$ka']Tylko się nie załam :eviltong:

Ja wybuchłam śmiechem jak napisała, że ma 17lat - przecież nawet na jej fotkach z pupilami wygląda na góra 13stkę :roll: O jej wspaniałej matematyce nie wspomnę ([B]rashelek[/B] pewnie też :eviltong:).[/QUOTE]

Jeżeli o nią chodzi to chyba nic mnie już nie zdziwi. :shake:
A ja właśnie na tamtym wątku wspomniałam o jej wieku, bo chyba NIKT nie wierzy w jej wiek. :roflt: Kompromituje się dziewczyn(k)a.

Posted

Właśnie przyleciałam napisać: no i phase wybuchła :evil_lol:, ale mnie wyprzedziłaś :placz:

[quote name='phase']Jeżeli o nią chodzi to chyba nic mnie już nie zdziwi. :shake:
A ja właśnie na tamtym wątku wspomniałam o jej wieku, bo chyba NIKT nie wierzy w jej wiek. :roflt: Kompromituje się dziewczyn(k)a.[/QUOTE]
Mnie też. Grunt, że ma wyobraźnię i żyje w świecie bajek :loveu: Ja też tak kcem :loveu:

Jak to nie? Ona wierzy :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Właśnie przyleciałam napisać: no i phase wybuchła :evil_lol:, [B]ale mnie wyprzedziłaś :placz:[/B]

Mnie też. Grunt, że ma wyobraźnię i żyje w świecie bajek :loveu: Ja też tak kcem :loveu:

Jak to nie? Ona wierzy :diabloti:[/QUOTE]
[B]Chociaż raz mi się udało. :D[/B]
Te bajki, kiedy to było. :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja sobie tylko psuję więc wiesz :diabloti: Ja wybuchłam śmiechem jak napisała, że ma 17lat - przecież nawet na jej fotkach z pupilami wygląda na góra 13stkę :roll: O jej wspaniałej matematyce nie wspomnę ([B]rashelek[/B] pewnie też :eviltong:).[/QUOTE]
No właśnie fotki to jedno a jej wypowiedzi to drugi:roll: Ja wybuchłam śmiechem po tym co napisała phase :roflt: A co chodzi z tą matematyką? :hmmmm:

Posted

[quote name='phase'][B]Chociaż raz mi się udało. :D[/B]
Te bajki, kiedy to było. :evil_lol:[/QUOTE]
O raz za dużo :lol:
Hehe :D no tak.

[quote name='Klaudia&Aza']No właśnie fotki to jedno a jej wypowiedzi to drugi[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] Ja wybuchłam śmiechem po tym co napisała phase [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/roflmao.gif[/IMG] A co chodzi z tą matematyką? [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/gruebel.gif[/IMG][/QUOTE]
Fakt, zgadzam się ;)
Przegrzeb galerię rashelek. ;) W skrócie to chodziło o to, że liczyła wiek Marty i zawsze ją postarzała o paręnaście lat. A naprawdę chyba żadną filozofią jest odjąć daną liczbę (tu rok) od drugiej? Chyba nie mam jakiś wygórowanych wymagań co do matmy, co? :D

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']No właśnie fotki to jedno a jej wypowiedzi to drugi:roll: Ja wybuchłam śmiechem po tym co napisała phase :roflt: A co chodzi z tą matematyką? :hmmmm:[/QUOTE]
Miło mi.:grins: :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']O raz za dużo :lol:
Hehe :D no tak.[/QUOTE]
Już się poprawiam. :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Już się poprawiam. :evil_lol:[/QUOTE]
Dziękuję :D :lol:

Mogę napisać: no i [B]rashelek[/B] też wybuchła :evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Możesz być z siebie dumna :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]
Hih, jestem, jestem dziękuję. :grins:
A Ty tu nie gadu, gadu tylko w końcu napisz coś w swojej galerii. :)

Posted

[quote name='phase']A Ty tu nie gadu, gadu tylko w końcu napisz coś w swojej galerii. :)[/QUOTE]
O to to :diabloti:

[quote name='phase']:roflt: No teraz to mi aż się gęba śmieje. :evil_lol:[/QUOTE]
Mnie też :cool3: Nic dziwnego, że Babcia uważa mnie za wariatkę - do monitora śmieję się jak głupia :roll::evil_lol:

Dobra, my tu gadu gadu, a pies sam się nie wyprowadzi. Idę na spacer. Bywajcie ;)