*Magda* Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Dnia 14.10.2018 o 16:10, Tyś(ka) napisał: Ojoj, a co Ci dolegało? :( Trochę późno, ale jak to mówią "lepiej późno niż wcale" :D Miałam problem z barkiem :/ Ale już jest ok ;) Quote
uxmal Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 54 minuty temu, Tyś(ka) napisał: O, zajrzałaś. Fajnie :) To dobrze, że ok. Mnie zaczynają się problemy ze stawami, po mamusi :)) Tysiu, kup małże nowozelandzkie. W składzie jest ta sama substancja co w structum plus dodatkowe minerały.Pomaga. My kupujemy małże dla psów z firmy lunderland i jemy. To porządna firma i mam wrażenie że ich suple są lepsze niż dla ludzi :) 1 Quote
Pies i ja Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Trochę spużnione ale wszystkiego najlepszego!! I wiele wiele zdrowia :) Quote
Pies i ja Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 26 minut temu, Tyś(ka) napisał: Witam serdecznie nowego gościa i dziękuję za życzenia :) Że też, nie pomyślałem. Witam cię bardzo serdecznie :) :) Quote
Nadziejka Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 tulinkam ogromnie tulinkam psie serducko i Ciebie modle o lepsze jeszcze na wiele wspolnego Wam Tysiu 1 Quote
Aleksa. Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Dużo zdrówka dla Was. Dora niestety też już daje oznaki starości :( Quote
Recommended Posts