Patikujek Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ciebie nie będzie to pies w końcu będzie mógł się w urodziny zabawić! Quote
mar....ka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Kurzyk jest the best, ale Morus też niezły :P A ja lubię koty pracujące, nie oszukujmy się, gdyby nie koty na wsiach, to by myszy ludzi zżarły Quote
Patikujek Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Ja lubię myszki. I nie powiem szkoda mi tej twojej no ale to zwierzaki.... Kury i krówki tez lubię a mimo wszystko wpierniczam ... Quote
*Magda* Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Brawo dla Kurzyka :) A mi tam myszy nie szkoda, bo tak wygląda łańcuch pokarmowy i już ;) Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Pomimo tego, ze planuje myszy to tej mi nie szkoda :P Quote
anorektyczna.nerka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Dnia 3.01.2017 o 18:41, angineuuka napisał: wow! Oj tam, kwestia obejrzenia miliona seriali i czytania książek po angielsku, ten poziom jest serio w zasięgu każdego. Nawet chiński, bo najtrudniejszą częścią nauki jest zmuszenie samego siebie, żeby usiąść i przepisywać znaki po 20 czy nawet 50 razy, bo kolejność i kierunek stawiania kresek też są ważne. A co do tej kobiety, co przeniosła się do Kennel Clubu, to powiedziała mi, że championat u psa to kwestia wyjeżdżenia intensywnie wystaw, a nie jego zgodności ze wzorcem czy nadawania się do hodowli. Zresztą jak sama spojrzysz to co drugi husky ma championat rumunii, watpie, że w Polsce mamy takie super psy, że zgarniaja w tej nieszczęsnej Rumunii championaty. Nie podoba jej się struktura tej organizacji, to, że jak na ring weszła suczka Hokkaido, to sędzia przystąpił do oceny Shiby (shiby nie są białe, hokki tak) etc. Ciesze się, że Koteł zdolny, u nas akurat myszy nie ma, kota w sumie też nie, ale tata z uporem maniaka walczy ze szczurami w pomieszczeniach gospodarczych, bardzo dobrze zresztą, bo potem z tego co tam trzymamy robi się np makaron xD Nasza psina też domowa, do tego stopnia, że dosłownie ucieka po zrobieniu tego co ma zrobić, ale w sumie się jej nie dziwię, od trzech króli też z zimna nie wychodzę z domku, a zakupy kupiłam w tesco z dowozem xD U Ciebie coś w kierunku sesji coś się ruszyło? Mam jutro pierwsze kolokwium zaliczeniowe i uznałam, że to idealny moment na przeglądanie dogomanii i fejsika Quote
mar....ka Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 boshe to te myszy pewnie od jesieni grasują , zawsze na zimę pchają sie do domów wrrrr Quote
*Magda* Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 5 godzin temu, mar....ka napisał: boshe to te myszy pewnie od jesieni grasują , zawsze na zimę pchają sie do domów wrrrr Pierwsza noc u teściów i słyszę myszy na strychu. Rano mówię teściowi, a on mi na to, że nie ma możliwości, żeby na strychu były myszy :D Ale łapkę nastawił ;) I co? I podczas naszego pobytu, złapały się 4 sztuki :) Quote
angineuuka Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Pierwsza noc u teściów i słyszę myszy na strychu. Rano mówię teściowi, a on mi na to, że nie ma możliwości, żeby na strychu były myszy :D Ale łapkę nastawił ;) I co? I podczas naszego pobytu, złapały się 4 sztuki :) U mnie w komórce chyba też są teraz myszy, bo Misia znowu tam włazić chce :P Kiedyś podobnie było i po nastawieniu łapki okazalo sie ze sa ;D Quote
Patikujek Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 My pamiętam kiedyś mieliśmy na ogródku szczury, ale wtedy mieszkał z nami w kojcu taki doścć spory mieszaniec i on był lepszy jak stado kotów :D Quote
Patikujek Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 A dom już zdąrzyłaś cały posprzątać? :P Quote
Patikujek Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Moja mam zawsze wiedziała kiedy mam jakiś ważny egzamin czy sprawdzian bo to były jedyne momenty kiedy sama od siebie się zabierając za sprzątanie bo wszystko lepsze od zakuwania Quote
Patikujek Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Może spróbuj z którymś z tych szczeniaków które mówiłaś że do schronu trafiły? Quote
Recommended Posts