maxishine. Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 http://www.gumtree.pl/cp-inne-zwierzaki/wawer/sprzedam-rudego-liska-udomowionego-samiczke-625283838?utm_campaign=Post%2BTo%2BFacebook&utm_medium=Social%2BMedia&utm_source=Facebook Zaczęła się moda na dzikie zwierzątka... O bosze... :( Quote
Guest TyŚka Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Nie uwierzycie... gadałam z DS Gandzi... wet zrobił jej USG. Sucz nie jest w ciąży... A ja mam miesiąc z życia... Quote
pcheelkaa Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Masakra z tym liskiem.. :( biedne dzikie zwierzątko.. Quote
Majkowska Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Nie uwierzycie... gadałam z DS Gandzi... wet zrobił jej USG. Sucz nie jest w ciąży... A ja mam miesiąc z życia... Yyyy... Eeee... O kurde... Quote
Guest TyŚka Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Yyyy... Eeee... O kurde... Moja reakcja była taka sama. Jedyne co, to muszę na nowo podpisać z włascicielką umowę, bo jej się życie zawaliło... i podpiszemy jeszcze raz umowę, ale ją udoskonalimy. Quote
Guest TyŚka Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Czułam, że tak może być ;) Ja też, cicho liczyłam na to. A ile mibęło id pokrycia tak właściwie? 5tygodni. Brak powiększonych sutków ani nic... I tak musze się do nich teraz przejść, mam nadzieję że nie będą mi tego utrudniać. Musimy podpisać nową umowę, zwłaszcza że w nowym miejscu zamieszkania ma dwóch kumpli: jeden kastrat, a drugi nie. A tu sama zainteresowana: Więc mogę odetchnąć, ale odetchnę całkiem, gdy ich odwiedzę i ustalimy pewne rzeczy. Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji. Quote
marta1624 Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 O jejku, ale zakończenie. To super, i kciukuję :) Quote
Majkowska Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 5 tyg do już faktycznie powinno być widać. No to w sumie tylko się cieszyć :) A.skoro ma tam dwóch kawalerów to niech lepiej tną szybciutko żeby nie było powtórki z rozrywki... 1 Quote
Kazuro Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 w sumie dobrze że tak wyszło z Gandzią a jak udało się ich przekonać, żeby w końcu poszli na USG? Quote
Buńka Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Uff dobrze że tak to się skończyło :) Śliczna jest <3 Quote
Erykowa Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Katastrofa z tymi dzikimi zwierzątkami :( ludzie nie potrafią sobie poradzić z "nadmiarem" bezdomnych kotów i psów a tu jeszcze takie "kwiatki" :( Super z Gandzią tylko niech szybko coś robią z tym psem albo Nią.Żeby nie było,że liczą,ze jak teraz nie w ciąży to jak ją "kumpel" pokryje to też się uda :( A Morusek zmierza z talią w dobrym kierunku ;) Quote
Guest TyŚka Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Później poodpisuję, robię matmę, ale zrobiłam sobie przerwę, ale natrafiłam na fotorelację z paralotniarstwa, które mieliśmy na biwaku i nie sposób się nie pochwalić. :D Osoba, która fociła ma swoją stronkę: https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/11155085_889799517770726_4402936626099613584_o.jpg I moja drużyna :D Quote
Majkowska Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Bardzo przyjemne zdjęcia! Człiwiek patrzy i aż czuje się tak...swojsko :) jakby tam był:) Quote
Guest TyŚka Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Mnie też fotki się mocno podobają, szkoda tylko, że p. Ewa była u nas gościnnie tylko na jednych zajęciach... ;) niemniej jednak dobre i to. Co do oswajania dzikich zwierząt - dla mnie to masakra, nie radzimy sobie teraz już z oswojonymi, nie rozumiem tej mody na liski, małpki i inne takie... zajmijmy się najpierw tymi, co już są i cierpią z powodu niewiedzy ludzkiej o ich potrzebach... :/ No Gandzia ma w tej chwili jednego właściciela, bo się życie skiepściło. Na pewno ją i jej właścicielkę wesprę, wierzę że jest im ciężko. Jednak podpiszemy bardziej szczegółową umowę, mam nadzieję, że przez fundację, by zapobiec takim sytuacjom, jakie były i dopilnuję sterylki.PS PS: po trudnych, długich rozmowach z rodziną, będziemy mieć nowego członka rodziny. Tak, zwariowałam. Na razie tymczasowo, musimy zobaczyć czy ogarnę czasowo wszystko i stado sie dogada. Quote
Guest TyŚka Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Csooo? Jakiego? Wszystko w swoim czasie. Mam nadzieję, że nie zapeszyłam tym wpisem... Quote
Recommended Posts