Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']Widać różnicę, widać :D
Endusław mnie rozwalił :loveu:[/QUOTE]
To się cieszę, bo węcej dziś fot Kropki nie będzie :lol: Przynajmniej nie teraz.
On zawsze tak. Idziesz gdzieś, on za Tobą, wyprzedza Cię i rozwala się przed Tobą, abyś go pieściła. Robisz coś, on plączę się między nogami, łasi, mruczy, jęczy że nikt go nie kocha, że mu tak źle... :P

Posted

[quote name='rashelek']http://img825.imageshack.us/img825/2258/ivhc.jpg fota + opis epickie :lol:
Nie chodziło mi to, że przytyła tylko zrobiła się... masywniejsza? No nie wiem jak to ująć, już nie jest takim podlotkiem po prostu :lol:
Ej super, ze Ci się zwierzaki bawią, zazdroszczę! :D
A jak tak Milka i kupy?
Zainspirowała mnie Milka rzecz jasna 8)
No właśnie odkąd przyjechałam zastanawiałam się, co się zmieniło w kotce. Przez parę pierwszych dni zastanawiałam się czy faktycznie nie przytyła, ale to nie to. Zrobiła się masywniejsza, ale jakoś tak dziwnie... nie jak Endy, no i śmiesznie to u niej wygląda, bo łapki chudziutkie, a tu masywna taka :lol:
Naprawdę fajnie to wygląda. Pod tym względem bardzo fajnie, że zdecydowałam się, by Milka z nami była na stałe.
Jednak właśnie... kupy to ciągle u nas temat tabu. Kotecek nie robi do kuwety i nic na to juz chyba nie poradzimy... Wczoraj była wielce obrażona i zniesmaczona, gdy wysłałam ją do kuwety i zmuszona musiała tam się załatwić.

[quote name='understandme']http://img545.imageshack.us/img545/2539/03kc.jpg Morusiowy uśmiech :loveu:

Kotecek bardzo fajny :D
I ten wzrok :PPPP

W końcu nie takie chucherko. Jest z nami od 8msc i 22dni, a mam wrażenie, że zawsze z nami mieszkała. Endy zresztą też dzięki niej się taki superancki zrobił :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']widac ze morusek chce pracowac :loveu:[/QUOTE]
Ten stan był parę dni temu. Ciekawe jak dzisiaj. Owszem, kręci się koło mnie, ale tylko po to, by go pomiziać, bo jak tylko przystanę to piesek do góry kołami leży :lol:

Posted

[quote name='rashelek']Nie dziwię się :lol:
Haha czyli widzimy to samo, tylko co się zmieniło? :D
Następnym razem nagraj filmik!
A na dworze też nie?[/QUOTE]
8)
Dobre pytanie... może kiedyś zagadkę rozwiążę.
Właśnie żałuję, że nie nagrałam, ale trochę ciężko to objąć, jak zwierzaki szaleją wokoło całego domu :D
Nie, tam tylko ew. sika.

Posted

[quote name='magdabroy']Widziałam ;) Tylko jakoś tak mi się leń włączył i nie chciało mi się komentować :oops:[/QUOTE]
a ja myślałam, że przeoczyłaś :P

Posted

[quote name='magdabroy']Jeszcze mam wzrok dobry :eviltong:[/QUOTE]
W przeciwieństwie do mnie :lol:

[quote name='Sonka95']Ale piękne zdjęcia a opisy nad zdjęciami genialne :)[/QUOTE]
Dziękujemy :loveu:

[quote name='Izabela124.']Ale nagadane :crazyeye:[/QUOTE]
Ale fotki też są :p

[quote name='Pusiakowa']Rzeczywiście widać, że schudła. Słodka jest :)[/QUOTE]
Bardzo słodka. Jamniki mają to coś :loveu:

Posted

Świrowanie po piasku :lol:

"zaczekaj na mnie!"

Na początku Kropeczka przeszła po kładce niepewnie, ale potem zaczęła śmigać w tę i z powrotem :lol: Próbowała przekonać do kładki Morusa, ale żadne jej poczynania nie poskutkowały. Za to jak zobaczyła, że ciocia Tysia daje czasem jej nagrodę za kładkę (bo dawałam też Morusowi za wejście na sam początek kładki i chciałam, żeby było sprawiedliwie) to ciągle wchodziła i się patrzyła czy czasem teraz nie należy jej się nagroda :lol: Kładka więc dla Kropki to łatwizna. Chodziła przed panią, za nią, obok niej (przy nodze), biegała, nagle zakręcała, aż miło było popatrzeć :eviltong:

Szuka smakoli ;p

Ciotka przekupuję mojego kundla :razz: (ale jej się to nie udaje, piesecek za nic na kładkę nie wszedł, tylko tyle co na początek)

"No chodź, stary... nie rób siaryy... chooodź" (od razu powiem, że to też nie podziałało ;p)