Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rashelek']Nie dziwię się :D
Udowodnij :diabloti:
Super super super :loveu:
Nie, po prostu mamy dużo kijowego futra a ja lubię jak widać gadżety :lol: Ja chyba oddam te czerwone szorki, bo też ich nikt nie chce (ciekawe czemu) a mnie drażnią, leżąc w pudełku ;)[/QUOTE]
:D
Eh, ale jak? :P
:)
Pooooka te szooorki :D

[quote name='Klaudia&Aza']Ha ha to ubaw musisz mieć jak one tak o siebie zazdrosne są :lol: No ale co jak co ale Morus ma najlepszą metodę pokazywania zazdrości:D[/QUOTE]
Cyrk z nimi, lepsze niż TV :lol:
Też tak uważam, choć mojego zdania pewnie nie podzielają Ci, którzy służyli M. za fotel do siedzenia :P

Posted

[quote name='rashelek']Hahahaha padłam :roflt:
To jest tragiczne :D Oczywiście dla rywali 8)
Bo dla mnie przynajmniej śmieszne :lol:

Aaaa! Na wiosnę/lato przyjadą do nas goście :loveu: Ło o tacy :loveu:

:loveu: Już nie mogę się doczekać :)

Posted

[quote name='rashelek']Nie masz zdjęć z paczadłami? :)
https://lh3.googleusercontent.com/-jV2QKP6ZyZo/UAbKzDF8x-I/AAAAAAAACVg/0m1w-FlHcMI/s640/10 lipca (33).JPG
https://lh6.googleusercontent.com/-lHgEMDAUmc4/UAft7xr3JYI/AAAAAAAACY8/dyZyT0e0Grs/s640/19 lipca (3).JPG
Właśnie nie mogę znaleźć :P We wszystkich ma przymknięte i wygląa uroczo :P A miał kilka takich z szeroko otwartymi :D
Yhym. Może kiedyś kupię, na razie się wstrzymam :lol: Bo rozpieszczam coś ostatnio kundla 8)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']http://img850.imageshack.us/img850/3822/dsc07798b.jpg a któż to taki ?:cool3:
Malibu :loveu: Szczyl z interwencji, jego rodzeństwo do tej pory jest do adopcji. Strasznie wystraszone są, on zresztą też zmaga się z lękliwością, ale jest coraz lepiej :)

[quote name='rashelek']Udaje milutkiego po prostu :P
Tych nienawidzę bardziej niż norwegów, to może też będziesz zadowolona :evil_lol: Wcale się nie dziwię, że ich NIKT nie chce :P
Ale kto taki, bo nie zaczaiłam? :evil_lol:
Oj tam, nikt nie chce. Po prostu nie reklamujesz ich dobrze :eviltong:

Posted

[quote name='Ty$ka']Malibu :loveu: Szczyl z interwencji, jego rodzeństwo do tej pory jest do adopcji. Strasznie wystraszone są, on zresztą też zmaga się z lękliwością, ale jest coraz lepiej :)
[/QUOTE]
Świetny jest :loveu: Imię bardzo oryginalne:)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Świetny jest :loveu: Imię bardzo oryginalne:)
Ano, rzadko się spotyka psy o takim imieniu :) Zaś jego jedna z sióstr to Luna, o której swego czasu marudziłam rodzince ;P Prawie taka sama jak on:

Posted

[quote name='whiteterrier']jeju jakie śliczności!
Mam słabość do białych psów :loveu:[/QUOTE]
A ja do białych haskaczy :P Jest to jedyne umaszczenie, któremu pasują niebieskie oczy :P :loveu: A Luna ma boską sylwetkę :loveu:

Posted

[quote name='Talucha']Cofnij te słowa :diabloti:[/QUOTE]
Nie, bo to prawda jest :P Jednak wspomniałam już kiedyś w Lastowej galerii, że jest to jedyny czekoladowy haszczak, któremu nawet-nawet pasuje blue spojrzenie 8)

Posted

[quote name='phase']Też bym nie mogła. :lol:
A do ciepłych dni jeszcze tak daleko :siara: :shake:

[quote name='Aleksandra95']Miłego dnia :):)
Dziękujemy. Niestety ja dzisiaj coś się nie mogę skupić, na prostych rzeczach z matmy się wykładam i nie robię pracy domowej. No i kilka razy już wydarłam się na moje kochane zwierzątka. Pierwszy raz, gdy po szkole zastałam cały dom obsrany przez Milkę (w każdym pokoju nawaliła na środek pokoju :angryy:), drugi raz gdy mój kochany pieseczek wywlókł wszystkie g.wna z kuwety i potem chciał mnie polizać, a że mu nie pozwoliłam to zaczął się ślinić przy mnie... i jeszcze kilka razy. Za dużo kawy, za dużo kawy :siara:

[quote name='Klaudia&Aza']https://lh6.googleusercontent.com/-xuECyB_lzSg/UQVVKq7CLSI/AAAAAAAACx4/qQxBcmwLdK4/s720/IMG_9971.JPG i tak samo świetna :loveu::cool3: Rodziców nie urzekła?
Coś Ty :P Nawet gdybym teraz mogła, to bym celowała w inną rasę ;). Tym bardziej, że Luna jest specjalnej troski, tzn. lękliwa jest i potrzebuje naprawdę super domku - nie dla niej życie w odosobnieniu. ;)
Choć i tak, gdybym miała do wyboru drugi pies lub Morus psem domowym to obstawiałabym to drugie ;)

[quote name='roadtonowhere']https://lh6.googleusercontent.com/-xuECyB_lzSg/UQVVKq7CLSI/AAAAAAAACx4/qQxBcmwLdK4/s720/IMG_9971.JPG Co za piękne oczęta. :loveu:
Brzydkie :diabloti:

[quote name='betty_labrador']wow, ale świetny huszczaczek :D i wcale ze niebieskie nie pasują tylko do białego :eviltong: prosze oto dowód :D

Ty swoje, ja swoje. Ja po prostu nie lubię psów błękitnookich. :evil_lol: I może to dziwne, ale dla mnie to też wyznacznik jest przy wyborze czworonoga. Bo gdybym miała wybierać między Tizzym (skoro już jest jako przykład :P) a np. Lesterem czy też Kelly to bym obstawiała Kelly, bo ona ma najciemniejsze oczęta. A ja lubię jak psy mają ciemne. Im bardziej czarne, tym lepiej :loveu:

[quote name='Sonka95']Mi to też się podobają psiaki z jednym okiem niebieskim ,a drugim brązowym
O fuj Tzn. niektóre psy są ładne, ale niektórym do maski kompletnie nie pasuje
A co powiesz na to, by jedno oko było przypuścmy brązowe (lub niebieskie) a drugie dwukolorowe (czyli niebiesko-brązowe)? ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']no każdy bierze pod swoje gusta wiadomo :P mój tata chcial huskiego tylko z niebieskimi :eviltong:[/QUOTE]
A u mnie od razu krzyczeli, że husky z niebieskimi oczami to po ich trupie :P

Posted

A ja odzyskałam swoje konto na żabce i odzyskałam też zdjęcia. Ponad 500 :) Bo większość z nich poszła wraz z dyskiem ;) O raaany, ale wracają wspomnienia :)

Wiem, że je dodawałam, ale nie mam świeżych, a niektórzy ich nie widzieli.

Tutaj dowód był np. że Morus uwielbia paść

Te same widoki, co dodawałam wczoraj, ale - latem;)

No i bezdomniaki w DS :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Posted

I za czasów, gdy Kropka była chuda, czyli jej drugi spacer u K.
Kurcze... jestem ciekawa czy wróci do takego wyglądu...

Taka wystraszona jeszcze była :(

Ale na wybawicielkę tak samo patrzy do tej pory ;)

Tak kroczyła niepewnie, a teraz tylko się rozgląda komu spuścić manto :diabloti:

No i mały piesek na kolankach :loveu:

Posted

Kocham jego uśmiech :loveu:

Moja kochana adopcyjniaczka :loveu:

A jak zobaczyłam Manię to się popłakałam aż :placz: Więc więćej fot już nie wstawię :placz: