Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):

Chyba większość osób zaczynało z chomikami ;).
:crazyeye: Co Ty opowiadasz?! Na pewno jej nie pozwalasz! :angryy:

Jak to nie pozwalam?! :crazyeye: Jeszcze dokładke jej proponuję :D Ale ona odmawia :shake:

Posted

dOgLoV napisał(a):
filmiki :loveu:

:loveu:

maryg22 napisał(a):
Jak to nie pozwalam?! :crazyeye: Jeszcze dokładke jej proponuję :-D Ale ona odmawia :shake:

A pije wodę z kałuży? :evil_lol:

Posted

Dlatego to zwierzęta nie dla mnie są - niezawsze mam czas ciągle się starać o ich względy :P A i tak pewnie nie osiągnęłabym nawet 1/1000000 tego co z psem czy nawet kotem ;)

Cieszy mnie to, bo to gwarantuje im lepsze życie, oby więcej takich "moich" szybko znalazło domy ;) A gdzie młoda jedzie, jeśli można wiedzieć?

Posted

rashelek napisał(a):
Dlatego to zwierzęta nie dla mnie są - niezawsze mam czas ciągle się starać o ich względy :P A i tak pewnie nie osiągnęłabym nawet 1/1000000 tego co z psem czy nawet kotem ;)

Cieszy mnie to, bo to gwarantuje im lepsze życie, oby więcej takich "moich" szybko znalazło domy ;) A gdzie młoda jedzie, jeśli można wiedzieć?

Dokładnie... I choć maluchy mają w sobie TO COŚ, co do nich przyciąga to jednak też nie są dla mnie i nie zdecydują się więcej na nie ;).

Hihi, no tak :). Dziewczyna zamieszka w takiej pięknej metropolii, stolycy naszej ojczyzny :cool3:

maryg22 napisał(a):
Nie :smile:
Do kałuż to ona się nawet nie zbliża :lol:

O, a to Ci ciekawostka. Nie jestem przyzwyczajona do psów, które mało piją ;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Dokładnie... I choć maluchy mają w sobie TO COŚ, co do nich przyciąga to jednak też nie są dla mnie i nie zdecydują się więcej na nie ;).

Hihi, no tak :). Dziewczyna zamieszka w takiej pięknej metropolii, stolycy naszej ojczyzny :cool3:

O, a to Ci ciekawostka. Nie jestem przyzwyczajona do psów, które mało piją ;)

Czyli jednak do mnie nie jedzie :evil_lol:
Byle jej dobrze było w nowym domku :loveu:
A bo Joy to wogóle jakaś dziwna jest :eviltong:

Posted

maryg22 napisał(a):
Czyli jednak do mnie nie jedzie :evil_lol:
Byle jej dobrze było w nowym domku :loveu:
A bo Joy to wogóle jakaś dziwna jest :eviltong:

A co? Miałaś nadzieję, że jednak do Ciebie? :D
Będzie, ja to czuję ;). Mam nadzieję, że pozostałej trójce też się tak poszczęści szybko.
Nie chcę nic mówić, ale jaki pan, taki kram :evil_lol:

Posted

Mnie po tamtych to odpycha raczej :lol: Pamiętam, jak się bawiłam w chomiczą pseudohowlę, ale nigdy młodych z tego nie było :diabloti:

To widzę, że światowa dziewczyna z niej będzie! :D A chyba nie pytałam, Boni gdzie pojechała? Może gdzieś blisko? :evil_lol:

Posted

rashelek napisał(a):
Mnie po tamtych to odpycha raczej :lol: Pamiętam, jak się bawiłam w chomiczą pseudohowlę, ale nigdy młodych z tego nie było :diabloti:

To widzę, że światowa dziewczyna z niej będzie! :D A chyba nie pytałam, Boni gdzie pojechała? Może gdzieś blisko? :evil_lol:

No wiesz :lol: To też zależy na jakie chomiki się trafi, bo mój pierwszy to był dopiero zołza! A jednak to spowodowało, że chciałam następne. Cóż... ciągnie swój do swego :diabloti:

Nie, nie - Boni z kuj-pom. przeprowadziła się w okolice Łodzi z tego co pamiętam ;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
A co? Miałaś nadzieję, że jednak do Ciebie? :D
Będzie, ja to czuję ;). Mam nadzieję, że pozostałej trójce też się tak poszczęści szybko.
Nie chcę nic mówić, ale jaki pan, taki kram :evil_lol:

No, taką malutką :lol:
Młode jeszcze są to pewnie jakieś domki się dla nich znajdą :D
Dziękuję Ci bardzo, ale i bez Ciebie wiem, że jestem dziwna :evil_lol:

Posted

maryg22 napisał(a):
No, taką malutką :lol:
Młode jeszcze są to pewnie jakieś domki się dla nich znajdą :D
Dziękuję Ci bardzo, ale i bez Ciebie wiem, że jestem dziwna :evil_lol:

Nadzieja matką głupich :evil_lol:
Byle szybciutko, bo szczeniaki szybko rosną i potem jeszcze gorzej znaleźć im domy ;)
No wiesz... nie wiem czy Cię to jakoś pocieszy, ale w dzisiejszych czasach nikt nie jest normalny :D

Posted

Ty$ka napisał(a):
Nadzieja matką głupich :evil_lol:
Byle szybciutko, bo szczeniaki szybko rosną i potem jeszcze gorzej znaleźć im domy ;)
No wiesz... nie wiem czy Cię to jakoś pocieszy, ale w dzisiejszych czasach nikt nie jest normalny :D

Widzę, że bardzo miła dzisiaj dla mnie jesteś :evil_lol: Czego ja się jeszcze dzisiaj o sobie dowiem...? ;)
To fakt, trzeba jak najszybciej ;)
To też prawda :lol:

Posted

Może jakbym trafiła na chomika - chama i prostaka, to też bym chciała jeszcze? A tak to ni chuchu :lol:
Ej Łódź nie jest aż tak daleko, raptem 1,5h drogi :diabloti: Naprawdę, zawróciła mi w głowie strasznie :D Bardzo się cieszę, że trafiła do fajnego domu, mam nadzieję, że z Karmelką będzie tak samo :loveu:

Posted

maryg22 napisał(a):
Widzę, że bardzo miła dzisiaj dla mnie jesteś :evil_lol: Czego ja się jeszcze dzisiaj o sobie dowiem...? ;)
To fakt, trzeba jak najszybciej ;)
To też prawda :lol:

Przepraszam, to przez to, że mnie zdzieliłaś pałką po głowie za brak filmików :diabloti:
Widzisz, czasem błyskam wiedzą :loveu:

rashelek napisał(a):
Może jakbym trafiła na chomika - chama i prostaka, to też bym chciała jeszcze? A tak to ni chuchu :lol:
Ej Łódź nie jest aż tak daleko, raptem 1,5h drogi :diabloti: Naprawdę, zawróciła mi w głowie strasznie :-D Bardzo się cieszę, że trafiła do fajnego domu, mam nadzieję, że z Karmelką będzie tak samo :loveu:

Czyli trafiłaś na delikatnisia? :D
Z tymże nie jestem pewna tej Łodzi (bo ja pamięć mam dobrą, ale krótką), a sprawdzić nie mam jak, bo ostatnio nie mogę coś wejść na forum ;). Ale jak tylko się upewnię to Ci powiem :)
Ja jestem niemal tego pewna, że i Karmelka będzie szczęśliwa :loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Przepraszam, to przez to, że mnie zdzieliłaś pałką po głowie za brak filmików :diabloti:
Widzisz, czasem błyskam wiedzą :loveu:

No tak, to teraz wszystko moja wina :oops: :wallbash:
Czasami Ci się zdarza :p

Posted

maryg22 napisał(a):
No tak, to teraz wszystko moja wina :oops: :wallbash:
Czasami Ci się zdarza :p

No widzisz :loveu:
Powiedziałabym nawet bardziej drastycznie - że rzadko ;p

Posted (edited)

Ty$ka napisał(a):
No widzisz :loveu:
Powiedziałabym nawet bardziej drastycznie - że rzadko ;p

No, może trochę częściej niż rzadko bo teraz znowu masz racje :grins: Chociaż to co właśnie napisałam nie ma sensu :evil_lol:

Edited by maryg22
Posted

maryg22 napisał(a):
No, może trochę częściej niż żadko bo teraz znowu masz racje :grins: Chociaż to co właśnie napisałam nie ma sensu :evil_lol:

Dlatego je przemilczę :lol:

Mamuś, pomóż!

Posted

magdabroy napisał(a):

:)

maryg22 napisał(a):
O, zdjęcia widzę ! :smile:
Czyżbym teraz miała Ci wybaczyć? :lol:

Czyżbyś czytała w moich myślach? :loveu:

Klaudia&Aza napisał(a):
Miłej nocki Morusku ;-)

Dziękujemy :D
A dzisiaj obudziłam się z psem na łóżku :roll: Piesek został wpuszczony przez Babcię, która stwierdziła, że już dość spania :diabloti:. A przecież był dopiero świt, 9 rano... :roll::placz:

Posted

Ty$ka napisał(a):
:)

Czyżbyś czytała w moich myślach? :loveu:

Dziękujemy :D
A dzisiaj obudziłam się z psem na łóżku :roll: Piesek został wpuszczony przez Babcię, która stwierdziła, że już dość spania :diabloti:. A przecież był dopiero świt, 9 rano... :roll::placz:

Ależ oczywiście :D
9 rano to świt...? Jak dla mnie to już nawet rano nie jest :lol: