black sheep Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Do Drwala lepiej nie podchodzić... Zastanawiam sie, skoro Drwal jest agresywny, to dlaczego nie jest w "budach"? Tylko normalnie w boksie z innymi psami. Tak jak np. od niedawna Bartek. To bez sensu! Quote
Perfi Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 on moze miec jakiegos guza w obrebie czaszki, niekoniecznie nowotwor... mam na mysli to zwiekszone cisnienie srodczaszkowe. ucisk w mozgu moze powodowac chwiejnosc zachowania. po tej stronie co ma to oczko takie "wypchniete" jest tak jakby spuchniety, nie sadzicie? Quote
black sheep Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 O rany! Mam nadzieję, że jednak nie:( Perfi, czemu ty masz takie czarne myśli... Quote
Perfi Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 probuje jakos sobnie wytlumaczyc dlaczego to oczko jest takie :( Jagienka pisala "jakby je mialo zaraz rozsadzic" :( Quote
black sheep Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 E tam, Jagienka przesadza jak wzykle;) Mój ś.p. chomik biedak miał takie oko u skraju życia. Ponoć to nie boli. Ale co to, to nie wiem. Quote
karusiap Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 a czy to oczko jest takie zamglone jakby??bo jesli tak to ja wiedzialam jak to sie nazywa (jesli to to) ale zapomnialam...:oops: siostra mi kiedys mowila przy okazji innego psiaka a ona studiuje weterynarie...a nie jaskra albo zacma taka psia??:oops: Quote
Jagienka Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Drwal do innych psów jest ok.... Ugryźć mógł z wielu powodów. A to oko black_sheep przypatrz się jak będziesz, naprawde jest takie... wybałuszone i zamglone to swoja drogą... zdjęcia tego nie oddają. Quote
black sheep Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jagienka napisał(a):Drwal do innych psów jest ok.... Ugryźć mógł z wielu powodów. A to oko black_sheep przypatrz się jak będziesz, naprawde jest takie... wybałuszone i zamglone to swoja drogą... zdjęcia tego nie oddają. Mogę spróbować to ująć na focie, a ktoś może będzie znał tę chorobę.... Albo poprostu, niech ktoś się zapyta, co to. Nie będę prędko w schronie:( Może za tydzień:( Quote
Anashar Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Tu jest to samo zdjecie w lepszej rozdzielczosci, oczko widac w miare dobrze: http://img466.imageshack.us/img466/1502/drwal2vk2.jpg Quote
black sheep Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Kurcze nikt nie wie co to? A tym drugi oczkiem tak ładnie patrzy... Quote
Anashar Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Kurcze, mozeby tak sprobowac dowiedziec co to jest i czy da sie to jakos leczyc? Zal mi go :( Quote
karusiap Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 pewnie ze zal...no ale dobka tez chcemy leczyc i cisza.. Quote
Anashar Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jak to cisza? Pisalem nawet na watku dobkow odnosnie jego leczenia. Ale tak poszedl do przodu ze nie jestem w stanie calego przesledzic. Kazdy psiak wymaga pomocy. Quote
karusiap Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 tak,ja tez sledze watek dobkow i przypominalam o tym...cisza tzn chodzi mi o to, ze nie mamy decyzji Pana kierownika co do zgody lub nie zbadania dobka na zewnatrz,,, Quote
Perfi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 kochani w schronisku niemal kazdy pies wymaga opieki lekarskiej... Quote
Jagienka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 karusiap napisał(a):jak tam piekny Drwal?? widziałaś go karusiap ostatnio... on nigdy nie wyjdzie ze schronu :shake: Quote
karusiap Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 no wlasnie widzialam...ale jak dla mnie to naprawde sliczny pies...tylko tak nie oszczedzany przez zycie:(:( nie jestem pewna czy to o nim byla mowa , ze pogryzl kogos?wiesz Jaga cos o tym?on jest agresywny?i tak bez powodu to zrobil? Quote
Jagienka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 karusiap napisał(a):no wlasnie widzialam...ale jak dla mnie to naprawde sliczny pies...tylko tak nie oszczedzany przez zycie:(:( nie jestem pewna czy to o nim byla mowa , ze pogryzl kogos?wiesz Jaga cos o tym?on jest agresywny?i tak bez powodu to zrobil? tak, ugryzł panią w szpitalu, ale nie mam pojęcia dlaczego i stało się to tylko raz, ale raczej nie zalicza się on do psów bezproblemowych w oczach pracowników :cool1: Quote
karusiap Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 no bo jak on moze byc bezproblemowy jak tyle przeszedl:(:( zapewne ledwo wwidzi wiec boi sie i stara bronic...a los go okrutnie doswiadcza...zreszta bez ludzkiej milosci i dobrej reki malo jaki pies jest aniolem.... Quote
karusiap Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Drwal przystojniaku...pamietam o Tobie! Quote
Recommended Posts