Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on moze miec jakiegos guza w obrebie czaszki, niekoniecznie nowotwor... mam na mysli to zwiekszone cisnienie srodczaszkowe. ucisk w mozgu moze powodowac chwiejnosc zachowania. po tej stronie co ma to oczko takie "wypchniete" jest tak jakby spuchniety, nie sadzicie?

Posted

a czy to oczko jest takie zamglone jakby??bo jesli tak to ja wiedzialam jak to sie nazywa (jesli to to) ale zapomnialam...:oops: siostra mi kiedys mowila przy okazji innego psiaka a ona studiuje weterynarie...a nie jaskra albo zacma taka psia??:oops:

Posted

Drwal do innych psów jest ok.... Ugryźć mógł z wielu powodów. A to oko black_sheep przypatrz się jak będziesz, naprawde jest takie... wybałuszone i zamglone to swoja drogą... zdjęcia tego nie oddają.

Posted

Jagienka napisał(a):
Drwal do innych psów jest ok.... Ugryźć mógł z wielu powodów. A to oko black_sheep przypatrz się jak będziesz, naprawde jest takie... wybałuszone i zamglone to swoja drogą... zdjęcia tego nie oddają.

Mogę spróbować to ująć na focie, a ktoś może będzie znał tę chorobę.... Albo poprostu, niech ktoś się zapyta, co to.
Nie będę prędko w schronie:( Może za tydzień:(

• 1 month later...
Posted

no wlasnie widzialam...ale jak dla mnie to naprawde sliczny pies...tylko tak nie oszczedzany przez zycie:(:(
nie jestem pewna czy to o nim byla mowa , ze pogryzl kogos?wiesz Jaga cos o tym?on jest agresywny?i tak bez powodu to zrobil?

Posted

karusiap napisał(a):
no wlasnie widzialam...ale jak dla mnie to naprawde sliczny pies...tylko tak nie oszczedzany przez zycie:(:(
nie jestem pewna czy to o nim byla mowa , ze pogryzl kogos?wiesz Jaga cos o tym?on jest agresywny?i tak bez powodu to zrobil?

tak, ugryzł panią w szpitalu, ale nie mam pojęcia dlaczego i stało się to tylko raz, ale raczej nie zalicza się on do psów bezproblemowych w oczach pracowników :cool1:

Posted

no bo jak on moze byc bezproblemowy jak tyle przeszedl:(:(
zapewne ledwo wwidzi wiec boi sie i stara bronic...a los go okrutnie doswiadcza...zreszta bez ludzkiej milosci i dobrej reki malo jaki pies jest aniolem....

• 4 weeks later...