Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Lukowa pancia dzwoniła, abym zapytała wetów czy można ją naświetlać jakąś tam lampą na bóle ;)

Joteska - dziś Luka wcinała karmę od Ciebie, nie miałyśmy kiedy namoczyć, ale sucha też była pysznościowa - dziękujemy !

Posted

super, cieszę się bardzo, ze mogłam chociaż tak pomóc. Czekam z niecierpliwością na sobotnie wieści. Wynika, że pańcia Luki przejęła się całą sytuacją i już teraz chce przygotować jej odpowiednią rekonwalescencję, świetnie! lepiej być nie może :multi:. Upewnij się Elizka czy Wojtuś na pewno kurczaka nie może, to by chłopak trochę skorzystał, jak nie- to słyszałam, że owczarkiem:crazyeye: i innymi maluchami pachnie rejon, przyda się

Posted

[quote name='ewelinka_m']

myślałam, że Linssi mi taką tajemnicę wielką sprzedała a tu już wszyscy wiedzą :mad: [/QUOTE]

bo jak Ci newsa sprzedawalam, to jeszcze byla tajemnica :P

Posted

[quote name='eliza_sk']

Luka dziękuje za wpłaty:
50 zł od DoPi
50 zł od Małgorzaty Ż. z Olkusza
65 zł od egradska
5 zł - Anna M-K z Krakowa
200 zł - Pani Marta B
Iv_ - 40 zł

Linssi - arthroflex
joteska karma dla suni

agusiazet - 50 zł
Bardzo dziękujemy !!!

Posted

[quote name='eliza_sk']Fizycznie są zdrowi, cierpią tylko i wyłączenie na chorobę zwaną "starością" - mogą być ?[/QUOTE]

hmmmm, narazie myslé ze z dziadkami poczekam, bo zaraz zbioré 100 geriatryków a na to jeszcze nie jestem gotowa. muszé to przemyslec zeby sié nie utopic ;p

Posted

[quote name='Iv_']Trzymam kciuki za maleńką :kciuki:[/QUOTE]

Spokojnie, jest komu kibicować, bo już mamy nowe znalezisko - Wojtuś nie mógł zostać sam przecież ... właśnie zakładam wątek.

Posted

[quote name='eliza_sk']
Luka dziękuje za wpłaty:
50 zł od Małgorzaty z Krk
50 zł od DoPi
50 zł od Małgorzaty Ż. z Olkusza
65 zł od egradska
5 zł od Anny M-K z Krakowa
200 od Marty B
40 zł od Iv_
50 zł od agusizet

Linssi - arthroflex
joteska karma dla sunia

Dziękujemy za wpłaty na dług Luki:
50 zł - Luiza N. z Warszawy
50 zł - Marcin R. z Więcborka

• 2 weeks later...
Posted

joteska napisał(a):
Czy wiadomo co u księżniczki naszej słychać? Wraca do zdrowia? Jak sprawia sie w nowym domku?

Rozmawiałam ostatnią z p. Izą - Luka dostała cieczki - p. Iza bierze to za dobrą monetę, że skoro organizm pozwolił sobie na cieczkę to znaczy, że jest w lepszej niż gorszej kondycji. Jak tylko zaczęła krwawić p. Iza na sygnale jechała po kennel do Krakowa :) Na dniach zadzwonię znowu.

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • 4 months later...