kika22 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kika22 napisał(a):My mamy stan surowy otwarty. Ale do konca sierpnia zamierzamy zamknac, bo wchodzi nastepna ekipa do środka. A ja do Kielc Quote
eliza_sk Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Luka dziękuje za wpłaty: 50 zł od DoPi 50 zł od Małgorzaty Ż. z Olkusza Quote
eliza_sk Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Dziękujemy Linssi za Arthroflex dla Luki :) Quote
Linssi Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Nie ma za co :) Mam nadzieje, ze pomoze jej wstac na lapki :) Quote
ewelinka_m Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 doobrze, bardzo dobrze dziewczyny budujcie się..będzie gdzie psy trzymać :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Luka z każdym dniem coraz lepsza, co niestety znacznie utrudnia "obrabianie psiaków", bo sunia najchętniej poczłapałaby za swym kawalerem Wojciechem, który nie oszczędzając jej, bryka jak młode źrebię po placu. Jest przemiła i przytulaśną sunią. Quote
Linssi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Miejmy nadzieje, ze szybko wproci do pelnej sprawnosci i domy beda sie o nia bily! Quote
eliza_sk Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='eliza_sk']Luka dziękuje za wpłaty: 50 zł od DoPi 50 zł od Małgorzaty Ż. z Olkusza Linssi - arthroflex egradska - 65 zł, dziękujemy :) Quote
eliza_sk Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='eliza_sk'] [B]Luka dziękuje za wpłaty: 50 zł od DoPi 50 zł od Małgorzaty Ż. z Olkusza 65 zł od egradska Linssi - arthroflex Anna M-K z Krakowa - 5 zł - dziękujemy :) Quote
joteska Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 dzielna sunia, wytrwała tyle bólu... ufa wam i stąd jej wola wyzdrowienia :multi: prosze dajcie mi znać co na teraz najbardziej jest potrzebne suni. Mam ze schornu onka z dyplazją stawów i Arthoflex po codziennym 5cio miesięcznym stosowaniu zatrzymal u niego zwichnięcia stawu , które zima były praktycznie na każdym spacerze. Operacja była ryzykowana bo zaburzenia krzepnięcia krwi. Czy Luka dostaje jeszcze antybiotyk? na jakiej jest karmie? Quote
eliza_sk Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='joteska']dzielna sunia, wytrwała tyle bólu... ufa wam i stąd jej wola wyzdrowienia :multi: prosze dajcie mi znać co na teraz najbardziej jest potrzebne suni. Mam ze schornu onka z dyplazją stawów i Arthoflex po codziennym 5cio miesięcznym stosowaniu zatrzymal u niego zwichnięcia stawu , które zima były praktycznie na każdym spacerze. Operacja była ryzykowana bo zaburzenia krzepnięcia krwi. Czy Luka dostaje jeszcze antybiotyk? na jakiej jest karmie?[/QUOTE] Luka dziś bierze ostatni Augumentin. Dwa dni temu skończyła jej się karma dla psów ze skłonnością do dysplazji, teraz podjada Wojtkowy lamb&rice. Więc dobra karma jest teraz największą potrzebą dla suni. Quote
Linssi Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Zapraszam na nowy bazarek na psiaki kieleckie! Biżuteria, gadżety w psie łapki, ciuszki - jest w czym wybierać! :) Bazarek - KLIK Quote
joteska Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Eliza, moge kupić suni karmę w tym miesiącu , w przyszlym byloby gorzej, przeprowadzka, zmiana pracy itd. Na jakiej byla dotychczas? Moje psiaki jadły eukanubę sensitive joints ale to raczej dla starszych psów, teraz tucza sie na royalu owczarek niemiecki, który ma sporo chondroidyny i glikozaminy, wit C, żelazo , selen i in mikroelementy, o ile prawdę piszą w ulotkach :cool3: może by podkarmił też oneczkę, nie wiem na jaki adres mialabym przesłać jej jedzonko :roll:, na stowarzyszenie? Royala namaczam wodą 3-4 godz przed podaniem i jedzą miękkie kuleczki, nie wzdyma brzuszków i kupina łatwiej spotka sie gruntem... sunia po uszkodzeniu kregoslupa może mieć problem z wypróznieniami . Dobry po augmentinie jest 1 jogurt naturalny dziennie przez kilka dni coby bakterie jelitowe przywrócić. Jak maleństwo się miewa? Quote
Linssi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Jak tam sunieczka? Chetnie bym was odwiedzila :cool3: Quote
eliza_sk Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Joteska - masz pw ;) Dla lepszego wypróżaniania podajemy suni syrop Laktuloza, kupy ładne nie twarde, nie za miękkie. Jak się miewa Luka - chyba z każdym dniem lepiej, jest strasznie miziasta, leżakujemy codziennie na kocu i piskamy ciuchutko z chęci pogonienia razem z Wojtkiem. To kochane, mądre psiko, ktoś będzie miał z niej wielką pociechę. [quote name='Linssi']Jak tam sunieczka? Chetnie bym was odwiedzila :cool3: Linssi, wiesz, że jak zwykle zapraszamy. Daj znać kiedy - każde ręce w pacyfikacji Wojtka na wagę złota. A teraz niespodzianka z dnia wczorajszego: Tak zjadłam swoją porcyjkę: Tu musiałam zbadać, czy to co ciotki przyniosły dla Wojtka nie jest aby smaczniejsze: Tak sobie leżę i stróżuję: Tak zadzieram nosa jak mnie ten nieokrzesany wieśniak Wojtek zdenerwuje: Quote
eliza_sk Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Taka jestem śliczna ... Tak strzelam fochy: Quote
Linssi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Jaka cudniasta!!!:loveu::loveu::loveu: Eliza, jak cos, to bede dzwonic :) Ale BARDZO chetnie poznalabym Luke osobiscie... jestem mieczak owczarkowy ;) U nas znow wywalony ON...w przyszlym tyg. pojedziemy go chyba ofocic. Swietokrzyskie owczarkiem stoi najwyrazniej....:shake: Quote
ewelinka_m Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Linssi']Jaka cudniasta!!!:loveu::loveu::loveu: Eliza, jak cos, to bede dzwonic :) Ale BARDZO chetnie poznalabym Luke osobiscie... jestem mieczak owczarkowy ;) U nas znow wywalony ON...w przyszlym tyg. pojedziemy go chyba ofocic. Swietokrzyskie owczarkiem stoi najwyrazniej....:shake:[/QUOTE] już zazdroszczę... :-( okazji do zapoznania z Wojtalem również:shake: Quote
eliza_sk Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Kurczę - Tchórzewska, jak mamy tyle chętnych, to chyba im trzeba komplety kluczy podorabiać, co ? Quote
joteska Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Pięknotka, nie zdrowieje szybko. Te oczeta może zaczaruja jakiegoś porządnego ludzia. Szkoda, ze mieszkam tak daleko, bo też bym kluczyki zamówiła i na mizianie do onej przyjeżdżała :) Quote
eliza_sk Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='eliza_sk'] Luka dziękuje za wpłaty: 50 zł od DoPi 50 zł od Małgorzaty Ż. z Olkusza 65 zł od egradska 5 zł - Anna M-K z Krakowa Linssi - arthroflex joteska karma dla sunia Pani Marta B - 200 zł Bardzo dziękujemy !!! Quote
emilia2280 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 cudowna sunia. Koza, ale te fotki ladnie do tego samego albumu co ja mam link tez wstawiaj pls. ja nie sprawdzam, ale tam pakuj ;p Quote
eliza_sk Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='emilia2280']cudowna sunia. Koza, ale te fotki ladnie do tego samego albumu co ja mam link tez wstawiaj pls. ja nie sprawdzam, ale tam pakuj ;p[/QUOTE] A Ty myślisz, że ja takie rzeczy potrafię robić ??? Jaki album, o co biega Ty .... :) Quote
Recommended Posts