Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisz do LILUtosi , ona ma swoją TOSA INU, może coś doradzi.
Może by pomóc ludziom w zakupie karmy ,żeby dali więcej czasu na znalezienie jej domu.
A hodowca swoją drogą to drań.

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pisze, pisze ale wątku nie podała :mad:

Mała jest piękna i myślę że jeśli nie przejawia agresji do ludzi powinna szybko znaleźć dom. Ja mam też Tośkę z problemami skórnymi i nadal walczę. Kłopotliwe jest to dla hotelu że zagryza małe zwierzęta. W każdym hotelu jakieś pieski małe są.

Posted

ale ona w hotelu nie wiem, musialaby dostac taka karme alergiczna, ktory hotel to zapewni?/
Dowiedzialam sie jeszcze, z emala miala w uszach paleczke ropy blekitnej kiedys!!! Jest to zaleczone, ale ona nie nadaje sie na mieszkanie w kojcu w porze wilgotnej i zimnej, bo moze nawracac.
Rece opadaja, kupa nieszczesc w rasowym psie...

Posted

suka rasy TOSA INU

imie BIRMA "Perła Dalekiego Wschodu"
ur. 04.10.2006r. ojciec- Volcan Du Center Club Mollos Wolf matka- Hoseki od Janusów

Wobec powyższego, skoro "hodowca" umywa ręce i ma w poważaniu co dzieje się z jego dzieciakami, proponuję (kiedy sprawa już zostanie wyjaśniona, a psina będzie bezpieczna) zrobić mu porządną, zbiorową "reklamę"! :angryy:

Takich ludzi powinno się kastrować...

Niestety mogę jedynie udostępnić na FB, trzymam kciuki za dziewczynę :shake:

Posted

Ja wrzuciłam info na FB z prośbą, żeby znajomi udostepnili na swoich profilach. Niestety dzis dopiero, bo dopiero co sie dowiedziałam.

...i jeszcze z fotka na garnek.pl (to grozi banem ale co tam, sunia wazniejsza)

Posted

Ja tez znalazlam na FB i zaprosilam znajomych. Pomecze jeszcze naszego menago zeby na firmowym FB to umiescic.
No i jeszcze uruchomilam dawno nie otwierane NK i gg :) podzwonilam troche, na razie bez rezultatu, ale generalnie info w swiat poszlo.