Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Czepiaki to takie stworzonka które tylko na chwile pojawiaja sie w naszym życiu, ale sa zbyt delikatne by tu trwac :(

Jak pomyslę ze Gabi mogła odejsc niezauważona sama, w zimnej budzie :(.
Dzieki Tobie poznała dobroć człowieka, byc może pierwszy raz...
Kiedyś sie z Nia spotkasz. Wierzę że one na nas czekaja.

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabrysia. Jej ostanie zdjecie sprzed kilku dni. Biegała radosna po lesie. :-(
Iwonko, bardzo Ci wspólczuje.:-( To tak niesprawiedliwe, ze spotyka to Ciebie. I zabiera Ci Przyjaciela, taką wspaniała sunie...:-(

Posted

Weszłam na ten wątek przypadkiem, bo zaciekawił mnie jego tytuł.
Też miałam sunię z ogromnym guzem.A one najczęściej dają przerzuty do płuc.
Przeczytałam cały wątek i pod koniec miałam wrażenie, że czytam o mojej Maskotce.
Tyle tylko, że Maskocia przeżyła po operacji więcej niż półtora roku.
W czerwcu zaczęła pokasływać, takie niby nic a po miesiącu rentgen wykazał, że prawie wcale nie ma płuc. Wszystko zaatakował nowotwór.
Też byłam bezradna, bo nowych płuc nie mogłam jej dać, choć tak bardzo pragnęłam jej pomóc.:-(:-(:-(
Ale nie mogłam dopuścić do tego, aby się udusiła i umarła w męczarniach.
I też musiałam podjąc tę najstraszniejszą decyzję, choć serce pękało z bólu.
Dlatego rozumiem i bardzo współczuję.
Teraz nasze kochane dziewczynki- Gabi i Maskocia biegają razem za Tęczowym Mostem, mogą oddychać bez bólu i tylko tutaj taka bolesna pustka i taka tęsknota, że nie sposób jej wyrazić.:placz:
Gabi
[*]

Posted

Margo mam 3 sunie po mastektomi - jedna sunai Diunka dwa lata temu druga Elzbieta Smoczyca rok temu i po 3 miesiacach musialam usuwac sledzione bo prawdopodobnie poszly przezuty - siedze jak na bombie zegarowej - robie rtg pluc i za kazdym razem wstrzymuje oddech
Basia ktora jest na zdjeciach z Gabi takze jest po mastektomi i ma kardiomiopatie rozstrzeniowa - Elzbieta od dwoch dni takze pokaszluje - jutro ma rtg pluc a w piatek wizyte u doktora Niziolka
Wiem patrzac racjonalnie ze Gabi umarla majac cieplo i milosc wiem tez ze umieralaby w schronisku na zimnym betonie ale moje serce zupelnie tego nei rozumie - dlaczego tak krotko i dlaczego tak nagle

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...