Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zainteresowania Sedem nie ma, tzn dzwonił jeden Pan z Koszalina, ale szukał psa do stróżowania i na szczęście opis "stróżowości" Seda go zniechęcił.

Finansowo na razie jest ok, tzn mamy środki na utrzymanie Seda do połowy stycznia.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Sed próbuje ustawić koleżanki najwyraźniej chce rządzić. Wczoraj
wieczorem usłyszałam całkiem poważne i głośne warczenie na ganku
przy drzwiach wejściowych. Otworzyłam szybko drzwi i zobaczyłam jak
Sed stoi przy schodkach i warczy pokazując zęby nie pozwala Afrze
wejść na ganek.
Arię też już pogonił ze dwa razy jak była zbyt natarczywa w zabawie.
Z Gajką jeszcze utarczki nie widziałam ale nie jestem z nimi przez cały czas.

Posted

chłopak z charakterem... początkiem stycznia postaram się coś wpłacić, chociaż mam cichą nadzieję, że nie będzie trzeba bo jakieś serduszko zabije mocniej na wieść o nim i go zabierze do swojego domku.

Posted

Wszyscy sobie składają życzenia z okazji Świąt, więc i ja składam Sedzikowi życzenia znalezienia kochającego pana i ciepłego przytulnego domku. Tyle biedaczysko wycierpiał w tej norze, więc niech się wreszcie jego los odwróci na dobre.
Wesołych Świąt dla Ciebie Milady i wielkie dzięki za dobre serce i za wyciągnięcie psiaka z tej nędzy.
I Wesołych Świąt dla Gajowej za czas i serce poświęcone Sedzikowi.:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

Posted

Dostałam takiego maila i jestem w kropce...

[I]Witam serdecznie
rozważam przyjęcie pod swoj dach drugiego psiaka, niekoniecznie rasowego i od szczeniaka, mam w tej chwili psa kundelka 3 letniego, przygarnęłam go kiedy urodzily sie w stajni szczeniaki. pieski ze mną mają bardzo dobrze, jezdze z Kacprem codziennie do stajni, pies ma ruch, nigdy nie jest sam bo moja praca umozliwia mi zabieranie psa wszedzie. wiaze sie to z toną piachu w samochodzie ale cóż to jest wobec cudownych szczesliwych wiernych oczek:)
nie wiem czy moglby to byc Sed, aby nie były o siebie zazdrosne. Kacper kocha mnie bardzo, rozważam zakup lub przygarnięcie kompana dla niego, aby miał towarzystwo gdyż planujemy dziecko i nie chce aby czuł się zazdrosny czy na drugim planie :)[/I]

Posted

ROZLICZENIE w skrócie
[B]wpłaty:[/B]

Lucyja - 40
Ewa B. - 100
Sabina - 100
allegro aukcja - 572

[B]wydatki[/B]
hotel od 26 listopada do 31 grudnia 720
oraz buda dla Seda i obroża p.pchelna

zostało 92 zł
plus ode mnie trochę grosza i mamy opłacony hotel do połowy stycznia

[COLOR="Magenta"]CHĘTNYM SPONSOROM PRZYPOMNĘ NUMER KONTa :cool3: [/COLOR]50 10205558 1111 154159500072

Posted

Sed jest psiakiem baaardzo skocznym, pieknie robi stójkę kiedy podchodzę
do niego z miską pełną żarełka - ma chłopak duże możliwości.
Niewykluczone, że mógłby dogadać się z samcem ale jak to sprawdzić:shake:.

Posted

A moze naszego Sadzika wykastrowac? :cool3: Uspokoilby sie nieco i moglby mieszkac z sunia lub innym psem (ewentualnie). Zabieg nie jest baaardzo drogi ani klopotliwy. Szkoda aby przez swoja dominacje psu malaly szanse na domek :shake: co myslicie? Futro ma, wiec braku jajków nie bedzie widac ;)