kasia_777 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 No na prawdę taki wystraszony cały czas, to się mu nie dziwie:shake: ale kiedy pojedzie do hotelu? Tam się lepiej poczuje Dlaczego nie może mieć skarpety na AFN? Wystawię maskotki dla niego na bazarku ale za pewne każdy woli wpłacić na AFN będzie wolał. Więcej zdjęć poproszę:evil_lol: Quote
Milady Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Przyznam, że AFN mało jest mi znany, jeśli ktoś woli tam wpłacać - oczywiście - jak najbardziej. Tylko ja nie wiem, jak "zakłada się skarpetę" w AFN. A tu - na moim prywatny koncie - łatwiej mi kontrolować wpłaty i na bieżąco rozpisywać koszty. Ale jak napisałam - jestem otwarta na wszystkie propozycje. Wiecej zdjęć będzie, gdy odwiedzę Seda w sobotę :cool3: i zabiorę go stamtąd. Dogrywam szczegóły. Na 95 procent Sed w sobotę wychodzi z wiezienia :multi: Na razie mamy 60 zł z allegro :multi: i budę i transport budy i transpot Seda z Ostrowii Quote
AśkaK Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Milady, to Ty jedziesz w sobotę do schronu i nic mi się nie chwalisz?:cool3: Ja niestety nie mam żadnych zdjęć Sada, archiwum też przeszukałam i nic.:shake: :oops: Ale skoro w sobotę przyjeżdża do Gajowej, to nowe fotki na pewno będą prawda..? A skarpeta na AFN sama się zakłada wraz z pierwszą wpłatą na danego psa. Trzeba tylko napisać do GreenEvil zapytanie o pozwolenie na wpłaty, no i jaki ma być dopisek. Chyba drugiego Sada na Dogo nie ma, więc dopisek "na hotelik Sada" powinien być ok.;) Bardzo prosimy o pomoc! Każda złotówka jest ważna... Jeśli Wy nie pomożecie, to my (wolontariusze z Ostrowi) nie mamy z czego opłacić hotelu.:-( Quote
Lucyja Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Bardzo się cieszę, że los powoli usmiecha się do Seda. Wpłaciłam dziś 40 zł na hotelik. Quote
ewu Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 To jest straszne i nieludzkie...i te przerażone oczy:-( jutro powinna wpłynąć ode mnie 100...staram sie namawiać ludzi do wpłącania a może i do wzięcia, zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Milady walcz o niego!! Miał szczęście,że go znalazłaś w tej umieralni! Póki co pozdrawiam. Quote
Milady Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='ewu']To jest straszne i nieludzkie...i te przerażone oczy:-( jutro powinna wpłynąć ode mnie 100...staram sie namawiać ludzi do wpłącania a może i do wzięcia, zobaczymy co mi z tego wyjdzie. [/quote] Ślicznie dziękuję [quote name='ewu']Milady walcz o niego!! Miał szczęście,że go znalazłaś w tej umieralni! Póki co pozdrawiam.[/quote] Miał szczęście, że Esperanza zrobiła mu taką dobrą fotkę, która tak zapadła mi w pamięć, że aż spać nie dała :-( Quote
aisaK Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Sadeńku kochany, ciocie nie pozwolą ci już cierpieć, najlepiej byłoby jakbyś trafił do dobrego domku, miłość sprawi, że już nie będziesz się bał człowieka... Quote
ewu Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Milady']Ślicznie dziękuję nie ma za co:) oby się udało:) Miał szczęście, że Esperanza zrobiła mu taką dobrą fotkę, która tak zapadła mi w pamięć, że aż spać nie dała :-([/QUOTE] Fotka jest przerażająca...naprawdę, ale wiesz coś jest z tymi fotkami bo ja mojego psa też ze schroniska wziełam ( jako czwartego psiaka...) bo mnie fotka tak rozczuliła...Sad miał szczęście,że go znalazłaś:) Trzymam kciuki!!! Robie akcję w Gliwicach-wywieszę w pracy plakati wszystkim o tym mówię... Quote
Lucyja Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Pokaż sie biedaku wszystkim z rana. Może ktoś znajdzie do Ciebie ciepły kąt, albo choć pieniazki na hotel. Quote
Milady Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Z allegro mamy wylicytowane około 100 zł, ale to dopiero kropla w morzu potrzeb. Sedzik prosi o wspracie :) nie chce już być smutaskiem :cool3: Quote
Milady Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Ale się dzisiaj działo :multi: Buda - ogromniasta, solidna, bardzo ciepła, ledwie się zmieściła w samochodzie ;) ALE UDAŁO SIĘ (dzięki Tebusie :loveu: - raz jeszcze ślicznie dziękuję) przwieźć ją do Gajowej. W sobotę Sed przyjeżdża do hoteliku :multi: Quote
Milady Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 LUCYJA :loveu: Sedzik Ci dziękuje za wsparcie :lol: Quote
Teba Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Milady']Ale się dzisiaj działo :multi: Buda - ogromniasta, solidna, bardzo ciepła, ledwie się zmieściła w samochodzie ;) ALE UDAŁO SIĘ (dzięki Tebusie :loveu: - raz jeszcze ślicznie dziękuję) przwieźć ją do Gajowej. W sobotę Sed przyjeżdża do hoteliku :multi:[/quote] Tak naprawdę to dzięki Tebusowej mamie :) też chwaliła budę i Gajową sunię :cool3: Podobno ma przepiękny pyszczek :cool3: Polecamy się na przyszłość :multi: Quote
AśkaK Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jest buda, to jeszcze tylko Sedka w niej brakuje!:p Kiedy Sed opuści ten beznadziejny śmierdzący boks :oops: , wiadomo już..? Quote
Lucyja Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Najlepszym podziękowaniem dla nas wszystkich, którzy starają sie pomóc Sedowi jest jego psi usmiech :) A mam nadzieję, że już niedługo pojawi się na jego pyszczku. Quote
ewu Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 no to teraz już wszystko będzie dobrze!!!Milady a doszła kasa ode mnie?powinna już być:) trzymajcie sie w sobotę i utul Sada!!!pozdrawiam Quote
Milady Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='ewu']no to teraz już wszystko będzie dobrze!!!Milady a doszła kasa ode mnie?powinna już być:) trzymajcie sie w sobotę i utul Sada!!!pozdrawiam[/quote] Doszła kaska od osoby, której nie potrafiłam zidentyfikować :cool3: Mogę prosić na PW Twoje dane? To potwierdzę :))) Quote
ewu Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Milady wysłałam na PW:) Myślę,że to ten przelew ode mnie,ale na wszelki wypadek potwierdźmy:) pozdrawiam!!! Quote
Lucyja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Mam nadzieję, że już jutro Sed opuści to ochydne miejsce i wreszcie zobaczy kolorowy świat. Czekamy na wieści. Quote
AśkaK Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tak, to jutro jest TEN dzień! Milady zabiera Seda do hoteliku!:multi: Quote
Recommended Posts