Milady Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Pitty']Chetnie oddam pare rzeczy , ktore mozna sprzedac na bazarku.Potrzebuje tylko kogos chetnego do jego prowadzenia.Niestety nie mam aparatu.[/quote] Pitty a skąd jesteś? Jeśli z Wawy to z jakiej dzielnicy? Quote
Pitty Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Milady']Pitty a skąd jesteś? Jeśli z Wawy to z jakiej dzielnicy?[/quote] Mieszkam w Niemczech , ale juz pare razy dostarczalam rzeczy na bazarek Seaside (dla Szarika i psow z Jeleniej Gory).Siostra wysyla paczki z Poznania.Jest ktos chetny ? Quote
Lucyja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Na koniec miesiąca znów coś wpłacę na Sedzika. Czy jest jakis odzew na domek tymczasowy ? A czy coś sie ruszyło w sprawie adopcji za granicę ? Quote
Hund Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 SED szykują się zmiany dla Ciebie. Trzymam kciku aby było dobrze!! Quote
t_kasiek Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Hund']SED szykują się zmiany dla Ciebie. Trzymam kciku aby było dobrze!![/quote] czegoś nie wiem....coś przegapiłam....jest jakaś nadzieja na domek ??? :roll: Quote
Milady Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Zmiany odtyczą miejsca zamieszkania Seda, i podejrzewam, ze będzie to niestety powrót do schroniska, ale już nie do Ostrowii. Czekam na odpowiedź w lipcu z innego hotelu, ale jeśli nie będzie miejsca, to Sed niestety nie może zostac dłużej tam, gdzie jest. Quote
lika Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Dodałam do poniedziałkowej "Oferty" ogłoszenie Seda z telefonem do esperanzy. Może ktoś zadzwoni ... Quote
Milady Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 W przyszły weekend w Gazecie Wyborczej bedzie ogłoszenie Seda razem ze zdjęciem. Dzięki za Ofertę, choć szkoda, ze nie z moim numerem telefonu :) Quote
t_kasiek Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ja wierzę, że nie trafi już do schroniska !!!! ile czasu zostało ?? do końca czerwca czy lipca ??? Quote
Milady Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 do końca lipca albo sierpnia najpóźniej... mój mąż wczoraj odkrył rachunki za hotel :( Quote
Milady Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Ile płacicie za hotel?[/quote] 20 PLN za dobe Quote
Pitty Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ponawiam propozycje oddania kilku rzeczy na bazarek. Quote
lika Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Milady']W przyszły weekend w Gazecie Wyborczej bedzie ogłoszenie Seda razem ze zdjęciem. Dzięki za Ofertę, choć szkoda, ze nie z moim numerem telefonu :)[/quote] Będę ponawiała ogłoszenia psiaków 3x w tygodniu, tak żeby ukazywały się w poniedziałek, środę i piątek. Następnym razem mogę ogłosić z Twoim numerem telefonu. Czyli mam teraz podawać ten numer, który jest w pierwszym poście? Quote
Milady Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='lika'] Czyli mam teraz podawać ten numer, który jest w pierwszym poście?[/quote] tak; dobrze byłoby dać czasem fotkę Seda, to kosztuje około 4 zł... Quote
Milady Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Pitty']Ponawiam propozycje oddania kilku rzeczy na bazarek.[/quote] Pitty wysłałam PW Quote
Lucyja Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Co tam nowego u Sedzika ? Może ktoś wreszcie wypatrzył Cię biedaku. Quote
t_kasiek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Sedzik na dobranoc przypomina wszystkim, że szuka domku !!!!! Quote
elainfo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 poprosze o adres mailowy, kogos kto wstawi troche fotek Sada. n watek.porobiłam mu pare fotek bedac w Konstancinie niedawno.. sama nie umiem ich wrzucac na dogo .jest nawet Filmik z sedem nagrany ale z tym to juz dl mnie za wysoki progi chyba..;-)), zreszta na tym filmie Sad chciał zjeśc moja Dorę..:mad: łobuz jeden;-))) Quote
Milady Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 W górę, a nuż ktoś zechce dać Sedowi dom...choćby tymczasowy :) Elainfo wysłałam PW Quote
Recommended Posts