Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pitty']Chetnie oddam pare rzeczy , ktore mozna sprzedac na bazarku.Potrzebuje tylko kogos chetnego do jego prowadzenia.Niestety nie mam aparatu.[/quote]

Pitty a skąd jesteś? Jeśli z Wawy to z jakiej dzielnicy?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Milady']Pitty a skąd jesteś? Jeśli z Wawy to z jakiej dzielnicy?[/quote]

Mieszkam w Niemczech , ale juz pare razy dostarczalam rzeczy na bazarek Seaside (dla Szarika i psow z Jeleniej Gory).Siostra wysyla paczki z Poznania.Jest ktos chetny ?

Posted

[quote name='Hund']SED szykują się zmiany dla Ciebie. Trzymam kciku aby było dobrze!![/quote]

czegoś nie wiem....coś przegapiłam....jest jakaś nadzieja na domek ??? :roll:

Posted

Zmiany odtyczą miejsca zamieszkania Seda, i podejrzewam, ze będzie to niestety powrót do schroniska, ale już nie do Ostrowii. Czekam na odpowiedź w lipcu z innego hotelu, ale jeśli nie będzie miejsca, to Sed niestety nie może zostac dłużej tam, gdzie jest.

Posted

W przyszły weekend w Gazecie Wyborczej bedzie ogłoszenie Seda razem ze zdjęciem.

Dzięki za Ofertę, choć szkoda, ze nie z moim numerem telefonu :)

Posted

[quote name='Milady']W przyszły weekend w Gazecie Wyborczej bedzie ogłoszenie Seda razem ze zdjęciem.

Dzięki za Ofertę, choć szkoda, ze nie z moim numerem telefonu :)[/quote]

Będę ponawiała ogłoszenia psiaków 3x w tygodniu, tak żeby ukazywały się w poniedziałek, środę i piątek. Następnym razem mogę ogłosić z Twoim numerem telefonu. Czyli mam teraz podawać ten numer, który jest w pierwszym poście?

Posted

[quote name='lika'] Czyli mam teraz podawać ten numer, który jest w pierwszym poście?[/quote]
tak; dobrze byłoby dać czasem fotkę Seda, to kosztuje około 4 zł...

Posted

poprosze o adres mailowy, kogos kto wstawi troche fotek Sada. n watek.porobiłam mu pare fotek bedac w Konstancinie niedawno..
sama nie umiem ich wrzucac na dogo .jest nawet Filmik z sedem nagrany ale z tym to juz dl mnie za wysoki progi chyba..;-)), zreszta na tym filmie Sad chciał zjeśc moja Dorę..:mad: łobuz jeden;-)))