Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lucyja napisał(a):
Milady powiedz prosze czy mozna wplacic na Sedzika na AFN ?

Jeśłi Gajowa się zgodzi, to proponuję bezpośrednio na jej konto.

Posted

Dzięki za konto. Jutro lub pojutrze wpłacę jakieś pieniązki. Mam nadzieję, że już niedługo poszczęści się Sedzikowi. Biedna psinka nawet nie wie, że to co ma teraz to tylko tymczasowo :(

Posted

Milady liczę na Ciebie i Seda w tą niedzielę. Impreza jest od 11 do 19. Generalnie impreza jest dla wszystkich psiolubów i można przyjść z własnymi pociechami. Sed dostanie swoje pięć minut w przerwie między konkursami, kiedy to będzie można go pokazać publiczności i powiedzieć kilka słów na jego temat.

Posted

Milady ja moge być jutro z Sedem maksymalnie do godz. 13.30 - nie wiem kiedy jest najlepsza "oglądalność" ale może się wymienimy, żeby psiur był
jak najdłużej prezentowany. Co Ty na to ?

Posted

Niestety, mimo prezentacji Seda na "wybiegu" nikt się nim nie zainteresował. A to taki wspaniały pies ... Może ktoś się odezwie już po imprezie, bo były przez megafon ogłaszane wszystkie informacje i trochę osób brało ulotki, ale nie konkretnie Seda, ale ogólne o Stowarzyszeniu.

Posted

A Sed prezentował się tak pięknie - lśniąca sierść, stoicki spokój i dostojny krok. Nic tylko się zakochać. I czekał biedaczek na stoisku ponad 3 godziny, i na wybiegu był, a efekt jak zwykle.

Posted

Kurcze zacznę wierzyć, że nad tym biednym Sedzikiem ciąży jakies fatum :( Najpierw ten koszmar w schronie, a teraz nie może znaleźć domu na resztę swojego psiego życia :(