t_kasiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ile Sedzik ma lat ?? bo nie wygląda na starego pieska :( moze trzeba mu zrobić jakąś śliczną reklamę w internecie ?? może zmienić teksty w ogłoszeniach....sama nie wiem....może pomogły by jakieś piękne zdjęcia Seda ?? :( Quote
Milady Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 No właśnie, już wiecie wszystko. ... takie imprezy dla Seda to ogromny stres. Mnóstwo ludzi, psy wokół, muzyka ryczy z głośników i jeszcze był ze mną, a nie z gająowa ktora dodaje mu odwagi swoją obecnością ;). Ano jakoś nie ma zainteresowania Sedem. Nie wiem dlaczego... może akurat nie ma mody na czarne psy ;) Quote
Milady Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 t_kasiek napisał(a):ile Sedzik ma lat ?? bo nie wygląda na starego pieska :( moze trzeba mu zrobić jakąś śliczną reklamę w internecie ?? może zmienić teksty w ogłoszeniach....sama nie wiem....może pomogły by jakieś piękne zdjęcia Seda ?? :( Sed ma 4 - 6 lat. Piękne zdjęcia... może i by pomogły, tylko ja nie mam artsytycznych zdolności i dysponuję takimi zdjęciami jak widać w tym wątku.... Quote
Hund Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Milady napisał(a):No właśnie, już wiecie wszystko. ... takie imprezy dla Seda to ogromny stres. Mnóstwo ludzi, psy wokół, muzyka ryczy z głośników i jeszcze był ze mną, a nie z gająowa ktora dodaje mu odwagi swoją obecnością ;). Ano jakoś nie ma zainteresowania Sedem. Nie wiem dlaczego... może akurat nie ma mody na czarne psy ;) na biszkoptowe też nie ma, na brązowe również ..taki czas :( Quote
t_kasiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 hmmm....ale ja mysle ze tutaj nie potrzeba wielkich zdolnosci....troche trawki zielonej, ladne sloneczko i wtedy siersc slicznie lsni :) tylko jakby tutaj przekonać Seda, żeby ładnie usiedl i pozowal do fotki :( Quote
*Gajowa* Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wpłynęło 50 zł od Lucyji - dziekujemy. Sedzik ucieka od aparatu jest trudnym obiektem do fotografowania . Quote
t_kasiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 *Gajowa* napisał(a):Wpłynęło 50 zł od Lucyji - dziekujemy. Sedzik ucieka od aparatu jest trudnym obiektem do fotografowania . no właśnie tak mi sie wydawało....nie wiem jak mu pomóc :placz: Quote
esperanza Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Milady bardzo ładnie wyglądacie z Sedem na fotorelacji zamieszczonej na stronie www.psy.pl :-) Quote
Hund Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 nie mogę wejść na to zdjęcie :( czy mogę prosić o podpowiedź :) Quote
esperanza Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Zdjęcie jest tu: http://www.psy.pl/news/?O=5470 Quote
Hund Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Dziękuję esperanza :) Zdjęcie jest fajne ale Sedzik rzeczywiście przestraszony. Quote
Lucyja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No piękny ten nasz Sedzio jest :loveu: Czasem pieski mniej atrakcyjne znajdują domy, a ten nasz Sedzik jakos taki nie zauważalny jest. Quote
Milady Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Jak wracałam z Sedem z imprezy to słyszałm głosy za sobą "o matko! jaki przerażóny pies:. czułam się, jakbym ja doprowadziła go do tego stanu ;) Quote
Hund Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ludzie czasami są potworni... nawet nie wiedzą ile łez mozna wylac za kilka słów ,,uwagi,, Quote
Lucyja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Przypomnę dziś Seda. Kochanego, przerażonego i bardzo smutnego piesa !! Quote
t_kasiek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 taki piekny Sedzik....czemu tak dlugo musi czekac :( Quote
*Gajowa* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Sedzik dziś został obfotografowany i zdjęcia zapowiadają się obiecująco... Ma nową koleżanke do zabawy ONkę Dorę i zobaczymy je razem - czekamy aż elainfo wstawi fotki :crazyeye: . Quote
Hund Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Super :) czekam cierpliwie :) Sedziku może teraz ktoś się tobą zainteresuje :) Quote
*Gajowa* Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ja też czekam na fotki... elainfo wspominała , że mogą być dopiero po weekendzie:placz: . Quote
Hund Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 NO to tylko 2 dni :) wytrzymam :) Sedziku na pewno pieknie wyszedłeś :) Quote
Recommended Posts