Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ile Sedzik ma lat ?? bo nie wygląda na starego pieska :(

moze trzeba mu zrobić jakąś śliczną reklamę w internecie ?? może zmienić teksty w ogłoszeniach....sama nie wiem....może pomogły by jakieś piękne zdjęcia Seda ?? :(

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, już wiecie wszystko. ... takie imprezy dla Seda to ogromny stres. Mnóstwo ludzi, psy wokół, muzyka ryczy z głośników i jeszcze był ze mną, a nie z gająowa ktora dodaje mu odwagi swoją obecnością ;). Ano jakoś nie ma zainteresowania Sedem. Nie wiem dlaczego... może akurat nie ma mody na czarne psy ;)

Posted

t_kasiek napisał(a):
ile Sedzik ma lat ?? bo nie wygląda na starego pieska :(

moze trzeba mu zrobić jakąś śliczną reklamę w internecie ?? może zmienić teksty w ogłoszeniach....sama nie wiem....może pomogły by jakieś piękne zdjęcia Seda ?? :(

Sed ma 4 - 6 lat. Piękne zdjęcia... może i by pomogły, tylko ja nie mam artsytycznych zdolności i dysponuję takimi zdjęciami jak widać w tym wątku....

Posted

Milady napisał(a):
No właśnie, już wiecie wszystko. ... takie imprezy dla Seda to ogromny stres. Mnóstwo ludzi, psy wokół, muzyka ryczy z głośników i jeszcze był ze mną, a nie z gająowa ktora dodaje mu odwagi swoją obecnością ;). Ano jakoś nie ma zainteresowania Sedem. Nie wiem dlaczego... może akurat nie ma mody na czarne psy ;)

na biszkoptowe też nie ma, na brązowe również ..taki czas :(

Posted

hmmm....ale ja mysle ze tutaj nie potrzeba wielkich zdolnosci....troche trawki zielonej, ladne sloneczko i wtedy siersc slicznie lsni :)

tylko jakby tutaj przekonać Seda, żeby ładnie usiedl i pozowal do fotki :(

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Wpłynęło 50 zł od Lucyji - dziekujemy. Sedzik ucieka od aparatu jest trudnym obiektem do fotografowania .

no właśnie tak mi sie wydawało....nie wiem jak mu pomóc :placz:

Posted

Jak wracałam z Sedem z imprezy to słyszałm głosy za sobą "o matko! jaki przerażóny pies:. czułam się, jakbym ja doprowadziła go do tego stanu ;)

Posted

Sedzik dziś został obfotografowany i zdjęcia zapowiadają się obiecująco...
Ma nową koleżanke do zabawy ONkę Dorę i zobaczymy je razem -
czekamy aż elainfo wstawi fotki :crazyeye: .