Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beka dziekuję za fotki są świetne ! Sed bał się oczywiście i uciekał musiałam wziąć go na smycz, żeby można go było sfotografować.
Ale później jak beka już wsiadła do samochdu i odjeżdżała Sed po raz pierwszy pokazał jaki z niego stróż i biegł za samochodem przy płocie i
i szczekał groźnie :roll: .

Posted

Kochany ten nasz Sedzik, tylko uszka tak zawsze położone po sobie ze strachu. Chciałabym go wreszcie zobaczyć wylegującego się gdzieś na wyrku na pełnym luzie :cool3:

Posted

Ludziska nie wiedzą jaki to ładny pies, w rzeczywistości wyglada lepiej niż na fotkach.
Na pierwszym zdjęciu widać szczekającego i skaczącego na siatkę Cyganka /u góry/ a po prawej koleżanka Afra gryzie swój patyk.
Wszystkie pieski czarne...

Posted

:) miałam pierwszy sygnał z Mojego Psa, tzn to było jakieś dziecko, ale nie ważne... ważne, że ktoś zwrócił uwagę na niego... z resztą już miałam dwie adopcje, bo dziecko wypatrzyło pieska w gazecie :)

Zamotałam sie - ten telefon nie był telefonem, ze Sed będzie adoptowany ale był kroplą dającą nadzieję :D uff chyba wyjaśniłam o co mi chodziło ;)

Posted

jeśli historia seda wzruszyła dziecko na tyle aby do Ciebie zadzwonić to znaczy że jest nadzieją masz rację!! trzymam kciuki, maleńki musi Ci się udać!

Posted

Sed ma się dobrze - był dzisiaj w lesie na długim prawie godzinnym spacerku z Gają. Oczywiście szedł na dwumetrowej smyczy - był
bardzo grzeczny i radosny... tyle zapachów... wizytówki zostawiał
niemalże wszędzie aż dziwiłam się skąd mu się tyle tego bierze...

Posted

Sedzik dziś znów był na długim spacerze w lesie - ćwiczył też jazdę samochodem. W autku bardzo się denerwuje ale juz sam chętnie
wskakuje na tylną kanapę. Na spacerku idzie całkiem fajnie - nie ciągnie mimo, że wyraźnie ma ochotę pobiegać za Gajką.
Wszystko było w porządku dopóki nie spotkaliśmy psa - szczekał, stawał dęba na smyczy... pies nie podszedł do nas bliżej niź 10 m.
Zdecydowanie nie lubi swoich czworonożnych braci...:shake: