tusinka22 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 zamówiłam dla Crazy/Milki ogłoszenia, jak będą gotowe to wstawię. Quote
tripti Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='tusinka22']zamówiłam dla Crazy/Milki ogłoszenia, jak będą gotowe to wstawię.[/QUOTE] no i nawet bazarek :) zamknęłam link, później się wstawi :) Quote
tusinka22 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='tripti']no i nawet bazarek :) zamknęłam link, później się wstawi :)[/QUOTE] tak bazarek też. chcę jakoś wspomóc wypłoszka;) Quote
Astaroth Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 no i TZ mi zabrał aparat na kilka dni, ale to nic, ciotka Obraczus ma być w weekend to napewno jakies zjdęcia zrobi :) Quote
obraczus87 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='Astaroth']no i TZ mi zabrał aparat na kilka dni, ale to nic, ciotka Obraczus ma być w weekend to napewno jakies zjdęcia zrobi :)[/QUOTE] No nie, tutaj to sie nic nie ukryje :evil_lol: a czy ja w ogóle powiedziałam, że do psów jadę? Może TYLKO w odwiedziny do Ciebie?? :evil_lol: Zdjęcia oczywiście porobie, ale specjalistka nie jestem a i aparat mam kiepski. Ale lepsze to niz nic :) Quote
tusinka22 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='obraczus87']No nie, tutaj to sie nic nie ukryje :evil_lol: a czy ja w ogóle powiedziałam, że do psów jadę? Może TYLKO w odwiedziny do Ciebie?? :evil_lol: Zdjęcia oczywiście porobie, ale specjalistka nie jestem a i aparat mam kiepski. Ale lepsze to niz nic :)[/QUOTE] dziękujemy i prosimy o wygłaskanie Crazy:) Quote
Astaroth Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='obraczus87']No nie, tutaj to sie nic nie ukryje :evil_lol: a czy ja w ogóle powiedziałam, że do psów jadę? Może TYLKO w odwiedziny do Ciebie?? :evil_lol: Zdjęcia oczywiście porobie, ale specjalistka nie jestem a i aparat mam kiepski. Ale lepsze to niz nic :)[/QUOTE] myślałam że już się publicznie przyznałaś do wizyty u mnie :) Quote
tripti Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='Astaroth']myślałam że już się publicznie przyznałaś do wizyty u mnie :)[/QUOTE] przyznała się przyznała :) sama gdzieś widziałam :) Quote
obraczus87 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='Astaroth']myślałam że już się publicznie przyznałaś do wizyty u mnie :)[/QUOTE] [quote name='tripti']przyznała się przyznała :) sama gdzieś widziałam :)[/QUOTE] Zostałam wzięta podstępem na wątki Foki :evil_lol: Quote
malvaaa Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 a ja zawożę Zosię od Natalii w niedziele do ds (mam nadzieje że Aga uprzedziła :) ) i też może zobaczę Crazy tylko to będą wczesne godziny więc nie wiem czy panna już wstanie :) Quote
obraczus87 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='malvaaa']a ja zawożę Zosię od Natalii w niedziele do ds (mam nadzieje że Aga uprzedziła :) ) i też może zobaczę Crazy tylko to będą wczesne godziny więc nie wiem czy panna już wstanie :)[/QUOTE] Super, że Zosia znalazła domek :) Quote
Aldonika22 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Hop Crazy! Jak tam mój kochany piesek? :) Quote
Czorcik Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Wczoraj spotkałam się z Panią i Panem Velvetki, a tak natknelismy się na siebie w sklepie, umówilismy się na dniach na herbatkę no i przy okazji odwiedze sunieczkę :) Quote
tripti Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Czorcik']Wczoraj spotkałam się z Panią i Panem Velvetki, a tak natknelismy się na siebie w sklepie, umówilismy się na dniach na herbatkę no i przy okazji odwiedze sunieczkę :)[/QUOTE] o rewelacyjnie, tak pod okiem kogoś kto czuwa, lepiej być nie mogło. Crazy dziś o 17 stej miała sterylkę, koszty będą znane dziś już po powrocie. Quote
Astaroth Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Nie wiem co się dzieje z tym dogo. Crazy po sterylce, wszystko poszło dobrze. Koszt sterylki 89zł plus 15zł za paliwo. Mam jakieś zdjęcia ale w kołnierzu :) Quote
tripti Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='Astaroth']Nie wiem co się dzieje z tym dogo. Crazy po sterylce, wszystko poszło dobrze. Koszt sterylki 89zł plus 15zł za paliwo. Mam jakieś zdjęcia ale w kołnierzu :)[/QUOTE] ufff jest wątek, bo u mnie nawet go nie było w subskrybcjach, dobrze, że ten temat już z głowy. czyli 89 zł + 15 zł = 104 zł plus zaległe 108 zł za marzec = 212 zł Bardzo dziękujemy za tak okazyjną cenę sterylki i za transport panny tam :) Quote
magdajedral Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Wczoraj byłyśmy u Crazy. Zrobiłyśmy jej trochę zdjęć. Przyznaję, że nie było to łatwe - ona non stop jest w biegu, nie sposób ją zatrzymać. Oto link do zdjęć na FB: [url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.383575885020748.92271.100001050192139&type=1&l=d4691dee6a[/url] Quote
tripti Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 super! imię dobrane nie bez powodu pewnie ;) wiecie, że ona waży 9 kg, trochę zawyżyłam jej wagę. Quote
Aldonika22 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Śliczne zdjęcia, łapią za serce :) 9 kg? Ojej, zawsze byłam przekonana że więcej :) W formie na zdjęciach jest ;) Quote
Czorcik Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 jak to 9 kilo ? :) jak wieźliśmy je do Aldoniki to byliśmy u naszej p. weterynarz po drodze po tabletki na odrobaczenie i już wtedy obie ważyły ponad 10kg:cool3: Quote
malvaaa Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 super zdjęcia! ślicznotka kochana :) Quote
tripti Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='Czorcik']jak to 9 kilo ? :) jak wieźliśmy je do Aldoniki to byliśmy u naszej p. weterynarz po drodze po tabletki na odrobaczenie i już wtedy obie ważyły ponad 10kg:cool3:[/QUOTE] była ważona do sterylki i tyle wyszło, wiecie te wagi to i tak sobie nierówne, a ona taki mały kurdupelek, Velvet była dorodniejsza pod wzg gabarytów. Quote
tusinka22 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='tripti']była ważona do sterylki i tyle wyszło, wiecie te wagi to i tak sobie nierówne, a ona taki mały kurdupelek, Velvet była dorodniejsza pod wzg gabarytów.[/QUOTE] Crazy na żywo wygląda na zdecydowanie mniejszą niż na zdjęciach, ma cienkie łapeczki no i jest po prostu zgrabna;) Quote
tripti Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='tusinka22']Crazy na żywo wygląda na zdecydowanie mniejszą niż na zdjęciach, ma cienkie łapeczki no i jest po prostu zgrabna;)[/QUOTE] zgrabna ;) taki wypłoszek na koślawych nóżkach :) Quote
Recommended Posts