Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tusinka22']zamówiłam dla Crazy/Milki ogłoszenia, jak będą gotowe to wstawię.[/QUOTE]
no i nawet bazarek :) zamknęłam link, później się wstawi :)

Posted

[quote name='Astaroth']no i TZ mi zabrał aparat na kilka dni, ale to nic, ciotka Obraczus ma być w weekend to napewno jakies zjdęcia zrobi :)[/QUOTE]

No nie, tutaj to sie nic nie ukryje :evil_lol: a czy ja w ogóle powiedziałam, że do psów jadę? Może TYLKO w odwiedziny do Ciebie?? :evil_lol:

Zdjęcia oczywiście porobie, ale specjalistka nie jestem a i aparat mam kiepski. Ale lepsze to niz nic :)

Posted

[quote name='obraczus87']No nie, tutaj to sie nic nie ukryje :evil_lol: a czy ja w ogóle powiedziałam, że do psów jadę? Może TYLKO w odwiedziny do Ciebie?? :evil_lol:

Zdjęcia oczywiście porobie, ale specjalistka nie jestem a i aparat mam kiepski. Ale lepsze to niz nic :)[/QUOTE]

dziękujemy i prosimy o wygłaskanie Crazy:)

Posted

[quote name='obraczus87']No nie, tutaj to sie nic nie ukryje :evil_lol: a czy ja w ogóle powiedziałam, że do psów jadę? Może TYLKO w odwiedziny do Ciebie?? :evil_lol:

Zdjęcia oczywiście porobie, ale specjalistka nie jestem a i aparat mam kiepski. Ale lepsze to niz nic :)[/QUOTE]

myślałam że już się publicznie przyznałaś do wizyty u mnie :)

Posted

[quote name='Astaroth']myślałam że już się publicznie przyznałaś do wizyty u mnie :)[/QUOTE]

przyznała się przyznała :) sama gdzieś widziałam :)

Posted

[quote name='Astaroth']myślałam że już się publicznie przyznałaś do wizyty u mnie :)[/QUOTE]

[quote name='tripti']przyznała się przyznała :) sama gdzieś widziałam :)[/QUOTE]

Zostałam wzięta podstępem na wątki Foki :evil_lol:

Posted

a ja zawożę Zosię od Natalii w niedziele do ds (mam nadzieje że Aga uprzedziła :) ) i też może zobaczę Crazy tylko to będą wczesne godziny więc nie wiem czy panna już wstanie :)

Posted

[quote name='malvaaa']a ja zawożę Zosię od Natalii w niedziele do ds (mam nadzieje że Aga uprzedziła :) ) i też może zobaczę Crazy tylko to będą wczesne godziny więc nie wiem czy panna już wstanie :)[/QUOTE]

Super, że Zosia znalazła domek :)

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj spotkałam się z Panią i Panem Velvetki, a tak natknelismy się na siebie w sklepie, umówilismy się na dniach na herbatkę no i przy okazji odwiedze sunieczkę :)

Posted

[quote name='Czorcik']Wczoraj spotkałam się z Panią i Panem Velvetki, a tak natknelismy się na siebie w sklepie, umówilismy się na dniach na herbatkę no i przy okazji odwiedze sunieczkę :)[/QUOTE]

o rewelacyjnie, tak pod okiem kogoś kto czuwa, lepiej być nie mogło.

Crazy dziś o 17 stej miała sterylkę, koszty będą znane dziś już po powrocie.

Posted

[quote name='Astaroth']Nie wiem co się dzieje z tym dogo. Crazy po sterylce, wszystko poszło dobrze. Koszt sterylki 89zł plus 15zł za paliwo. Mam jakieś zdjęcia ale w kołnierzu :)[/QUOTE]

ufff jest wątek, bo u mnie nawet go nie było w subskrybcjach, dobrze, że ten temat już z głowy.
czyli 89 zł + 15 zł = 104 zł plus zaległe 108 zł za marzec = 212 zł

Bardzo dziękujemy za tak okazyjną cenę sterylki i za transport panny tam :)

Posted

Wczoraj byłyśmy u Crazy. Zrobiłyśmy jej trochę zdjęć. Przyznaję, że nie było to łatwe - ona non stop jest w biegu, nie sposób ją zatrzymać.

Oto link do zdjęć na FB:
[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.383575885020748.92271.100001050192139&type=1&l=d4691dee6a[/url]

Posted

jak to 9 kilo ? :) jak wieźliśmy je do Aldoniki to byliśmy u naszej p. weterynarz po drodze po tabletki na odrobaczenie i już wtedy obie ważyły ponad 10kg:cool3:

Posted

[quote name='Czorcik']jak to 9 kilo ? :) jak wieźliśmy je do Aldoniki to byliśmy u naszej p. weterynarz po drodze po tabletki na odrobaczenie i już wtedy obie ważyły ponad 10kg:cool3:[/QUOTE]

była ważona do sterylki i tyle wyszło, wiecie te wagi to i tak sobie nierówne, a ona taki mały kurdupelek, Velvet była dorodniejsza pod wzg gabarytów.

Posted

[quote name='tripti']była ważona do sterylki i tyle wyszło, wiecie te wagi to i tak sobie nierówne, a ona taki mały kurdupelek, Velvet była dorodniejsza pod wzg gabarytów.[/QUOTE]

Crazy na żywo wygląda na zdecydowanie mniejszą niż na zdjęciach, ma cienkie łapeczki no i jest po prostu zgrabna;)

Posted

[quote name='tusinka22']Crazy na żywo wygląda na zdecydowanie mniejszą niż na zdjęciach, ma cienkie łapeczki no i jest po prostu zgrabna;)[/QUOTE]

zgrabna ;) taki wypłoszek na koślawych nóżkach :)