gluchypies Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Anja2201 napisał(a):U nas wieczorami teraz częśto są burze , Kama się ich strasznie boi i nie wychodzi na siku , więc Magik sika prawie w progu drzwi żeby mieć Kamę cały czas na oku , a ja zawsze wtedy myślę ,że niesamowita jest ta ich miłość :) Ah ten Magiś, kontroluje Kamę i ma ją ciągle na oku, czy to nie nazywa się zaborcza miłość? :evil_lol: Quote
Tymonka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 gluchypies napisał(a):Ah ten Magiś, kontroluje Kamę i ma ją ciągle na oku, czy to nie nazywa się zaborcza miłość? :evil_lol: Wiesz w boksie obok przystojny blondyn mieszka , ciut starawy , ale Kama też najmłodsza a nie jest :D Quote
gluchypies Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Anja2201 napisał(a):Wiesz w boksie obok przystojny blondyn mieszka , ciut starawy , ale Kama też najmłodsza a nie jest :D Hahaha :roflt:To się nie dziwię, że Magiś pilnuje :P Quote
Tymonka Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Magiś chyba zaczął rozumieć ,że Kama mu nie zginie , wczoraj wieczorem (Kama wieczorami boi się wychodzić ostatnio , bo burze słychać ) nawet pobiegał sam , ale do boksu wpadł z ogromną radością .Może jak tak dalej pójdzie to i na spacer sam ze mną pójdzie :) Quote
Olena84 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Ciocie ja pamiętam o bazarku ale jestem przed urlopem i przyjeżdżam do pracy i w weekendy ale w ciągu dwóch tygodni zrobię, tylko nie myślałam, że tyle ciuszków mi sie nazbiera;/ Quote
gluchypies Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Anja2201 napisał(a):Magiś chyba zaczął rozumieć ,że Kama mu nie zginie , wczoraj wieczorem (Kama wieczorami boi się wychodzić ostatnio , bo burze słychać ) nawet pobiegał sam , ale do boksu wpadł z ogromną radością .Może jak tak dalej pójdzie to i na spacer sam ze mną pójdzie :) No to ćwicz go, moja droga, ćwicz skoro robi postępy! :) Superowo, że powolutku widać efekty! :) Quote
asiuniab Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Zaglądam do Magisia, nie piszę, ale lubię o Nim czytać:) taki rycerz z Niego [quote name='Olena84']Ciocie ja pamiętam o bazarku ale jestem przed urlopem i przyjeżdżam do pracy i w weekendy ale w ciągu dwóch tygodni zrobię, tylko nie myślałam, że tyle ciuszków mi sie nazbiera;/[/QUOTE] to daj znać jak już będzie, ja chętnie poprzebieram się:) Quote
Tymonka Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 U duetu bez zmian , my mieliśmy zabiegany weekend bo chrzciny młodego organizowaliśmy więc czasu na pisanie nie było .Wreszcie się u nas ochłodziło dziś więc psiaki szczęśliwsze i nie wracają tak chętnie do boksów :) Quote
zachary Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Anja2201, mam Magisiowi 60 zł z części fantów, których zdjęcia wysłałam olenie84. Butki były nowe, letnie więc jak koleżanki chciały kupić, to się nie sprzeciwiałam:eviltong:, bo lato zaraz minie...a olena84 i tak ma dużo fantów jak czytam.Przeleję na Twoje konto. Quote
Tymonka Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='zachary']Anja2201, mam Magisiowi 60 zł z części fantów, których zdjęcia wysłałam olenie84. Butki były nowe, letnie więc jak koleżanki chciały kupić, to się nie sprzeciwiałam:eviltong:, bo lato zaraz minie...a olena84 i tak ma dużo fantów jak czytam.Przeleję na Twoje konto.[/QUOTE] Super , dzięki !!!! Quote
zozola77 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 i ja przebrnełam przez watek wreszcie, a że moje dziecko było ostatnio w cyrku i niejeden Magik tam był ;) a ja za bilet nie musiałam płacić(dziecko sie darmowo do sąsiada podpięło) to równowartoscią biletu (60 zł) zasilę konto psiaka :p poprosze o numer Quote
Olena84 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='zachary']Anja2201, mam Magisiowi 60 zł z części fantów, których zdjęcia wysłałam olenie84. Butki były nowe, letnie więc jak koleżanki chciały kupić, to się nie sprzeciwiałam:eviltong:, bo lato zaraz minie...a olena84 i tak ma dużo fantów jak czytam.Przeleję na Twoje konto.[/QUOTE] Super!!! a ja po tygodniu wracam do internetu! Quote
Tymonka Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Trzymajcie kciuki dziś za Magika i Kamę , nic więcej nie powiem , ale trzymajcie :) Powiem tylko ,że nie o domek chodzi . Quote
Tymonka Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Udał się pierwszy wspólny spacer na łąki :):) Zdjęcia kiepskie bo telefonem robione . Quote
zozola77 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='zozola77']i ja przebrnełam przez watek wreszcie, a że moje dziecko było ostatnio w cyrku i niejeden Magik tam był ;) a ja za bilet nie musiałam płacić(dziecko sie darmowo do sąsiada podpięło) to równowartoscią biletu (60 zł) zasilę konto psiaka :p poprosze o numer[/QUOTE] ja sie przypominam z numerem konta, bo nie dostałam .... i super, ze by wspólny spacer !!!! Quote
gluchypies Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Ale piękny spacer!! Super, niech robią misiaki postępy!! To i domek się znajdzie na pewno cudnowny, wspólny, wymarzony :) [quote name='zozola77']ja sie przypominam z numerem konta, bo nie dostałam .... i super, ze by wspólny spacer !!!![/QUOTE] zozolko, podeślę Ci numer konta Ani zaraz :) Dziękujemy za wsparcie dla Magisia :) Quote
kaj Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Słodka para, naprawdę, kochane wdzięczne psiaki. Cieszę się że Kamcia tak odważnie odkrywa świat i wyrywa do przodu. Quote
kaj Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 A jak Pieszczoch się ma? Taki wspaniały pies, przyjazny i piękny, taki pieszczoch i ciągle bez swojego człowieka na własność? Quote
Recommended Posts