Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']Dowioze:razz:[/QUOTE]

No to zapraszam :):):) Trójka dzieci,sunia bokserka i 5 kosztaniczek,miałaby nowych wrażeń od groma :):):)

Posted

[quote name='tatankas']No to zapraszam :):):) Trójka dzieci,sunia bokserka i 5 kosztaniczek,miałaby nowych wrażeń od groma :):):)[/QUOTE]

Aaa ja myslalam ze chetna na adopcje:evil_lol:
Tak na odwiedzinki to jednak za daleko:-(

Posted

[quote name='furciaczek']Aaa ja myslalam ze chetna na adopcje:evil_lol:
Tak na odwiedzinki to jednak za daleko:-([/QUOTE]

A już się cieszyłam :(:(:(
Realnie myślę i chyba trochę za mało miejsca mam na taki zwierzyniec ;)

Posted

[quote name='tatankas']A już się cieszyłam :(:(:(
Realnie myślę i chyba trochę za mało miejsca mam na taki zwierzyniec ;)[/QUOTE]

Ojjj ja bym sobie Tajdzinke chetnie zostawila:loveu:
Ale limit na posiadane futra wyczerpany:shake:

Posted

Poszlam z dozyna na spacer, wzielam aparat zeby pofocic...cyknelam dwa zdiecia i sucz dostala takiej glupawki ze nastepne pare min rylam swoja twarza o grunt a sucz latala radosnie, podskakiwala i ogolnie miala ogromna frajde, po czym podbiegla do mnie lezacej na ziemi i zaczela sie cieszyc i zapraszac do zabawy:lol:
Aparat jakos przezyl, ja tez:lol:
Zeby bylo zabawniej TZ stal w oddali i podziwial widowisko umierajac ze smiechu naturalnie, stwierdzil ze nigdy tak sie nie ubawil jak dzisiaj:mad:

Posted

Wczesną wiosną miałam podobna przygodę z Tośkiem, postanowiłam go lepeiej ucywilizować i poszliśmy na spacer z psami w bardziej tłoczne miejsca, w pewnym momencie jakiś pies podleciał, a Tosiek za nim ciągnąc mnie na smyczy, chciałam zaprzeć się nogami i padłam jak długa, wreszcie przestał, a syn zamiast mnie ratować z opresji stał i śmiał się, na szczęście taki numer się już nie powtórzył, jednak to miejsce omijam, ba za jednym z ogrodzeń jest taki mały dziamgot co wybiega i wszystkich obszekuje

Posted

[quote name='furciaczek']Ojjj ja bym sobie Tajdzinke chetnie zostawila:loveu:
Ale limit na posiadane futra wyczerpany:shake:[/QUOTE]

Ja w sumie mam 6 sztuk,ale pięć to koszatniczki-właśnie z powodu braku miejsca ;)

[quote name='furciaczek']Poszlam z dozyna na spacer, wzielam aparat zeby pofocic...cyknelam dwa zdiecia i sucz dostala takiej glupawki ze nastepne pare min rylam swoja twarza o grunt a sucz latala radosnie, podskakiwala i ogolnie miala ogromna frajde, po czym podbiegla do mnie lezacej na ziemi i zaczela sie cieszyc i zapraszac do zabawy:lol:
Aparat jakos przezyl, ja tez:lol:
Zeby bylo zabawniej TZ stal w oddali i podziwial widowisko umierajac ze smiechu naturalnie, stwierdzil ze nigdy tak sie nie ubawil jak dzisiaj:mad:[/QUOTE]

A jeść byście w końcu zaczęły-chucherka z was takie :D
Mnie ciężko było by psiakowi pociągnąć,bo ja mniej więcej gabarytowo z dogami-176cm i 76kg ;) Jak moja koleżanka w szpitalu wylądowała,to wychodziłam na spacer ze swoją bokserką,goldenem i sznaucerką miniaturo średnią-razem ponad 70kg żywej wagi i każdy w swoją stronę ciągnął.Trzy tygodnie z nimi na spacerki i do lasu i na miasto.Ludzie to się za mną oglądali i pytali jak ja daję radę z tyloma.Moja boksia jeszcze chodzi ładnie,ale koleżanka jak z goldenem wychodzi to się w pasie obwiązuje smyczą,a jej matka to z nim w ogóle nie wychodzi,bo się boi,jak matkę potrafiła sznaucerka na spacerze wywalić :D

Posted

Też wychodze teraz już z 2 dogami, haski i jamniko terierem lub odwrotnie i jest ok. ale wtedy mój koniu jeszcze roku nie miał i był taki brykający, teraz się porządne dożysko robi. Miałam wcześniej inne psy np. chrty polskie 3 na smyczy w jednym ręku prowadziłam lub przy rowerze jak jechałam i też wydawało mi się, że każdego psa utrzymam do czasu jak się dogi pojawiły i dog potrafi nieźle szarpnąć

Posted

wrzucaj, wrzucaj!

Moze dogi tak mają??? Mój pies jak mnie wywróci, to w dzikim szale jeszcze mnie stratuje, bo mu sie wydaje że ja sie z nim bawię. Najgorsze jest to, ze mi się wtedy włącza głupawka i zaczynam sie smiać i krzyczeć na cały głos i jego to jeszcze bardziej nakręca. I tak sobie po mnie skacze :D a ludzie patrza na idiotkę z wielkim psem :D

Posted

Dogi TAK mają:-))Też kiedyś na spacerze wywalilam się /sama,bez pomocy;-))/i natychmiast moje dziewczynki na początek przegalopowały przeze mnie,a potem było już tylko gorzej:-))
Bardzo chcę zobaczyc Tajgę ,i sprzed i po:-))

Posted

I ja też:):):)
A dziś mało gleby nie zaliczyłam jak Tosiek chciał mi bardzo podziękować za kość, razem z tą kością do mnie skoczył robiąc takie bryknięcie u niego to objaw radości

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
to było pytanie czysto hipotetyczne - nie mamy niestety żadnego chetnego na dziewuchę :-(
ale każda rzecz na plus jest istotna w poszukiwaniu domków

Dobra to wezme na spacer z Hekciem, on nie powienien byc wystraszony rozmiarami Tajdzinki :)
Juz mialam nadzieje ze ktos sie zglosil ehh