Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Udostępniłam na FB zdjęcia z opisami wytawione przez Anię w tym Tajgę, gdyby ktoś z mojej oklolicy się odezwał to go mogę sprawdzić i potem mieć pieczę po adopcji

Posted

Martwi mnie już troche ta Tajga. Hotel u Gosi to jedno z najlepszych takich miejsc dla psów i jeśli o to chodzi to spokojnie moglaby tam szczęsliwie siedzieć ale przecież nie o to chodzi właśnie...

Posted

Aniu na FB napewno ludzie przeglądają, wiem bo dziewczyna mająca doga udostępniła zdjęcia dalej, niestety nie Tajgi, ale znaczy, że to działa, taki łańcuszek, może cos z tego będzie, Tajga jest cudowna

• 2 weeks later...
Posted

Moje stado jest mało subtelne i nie wiem jakby zareagowały, choc Tajga by sobie pewnie z nimi poradziła :) Narazie niech Tosiek zmadrzeje bo on conajmniej za trzy psy czasem nadrabia to jeden wulkan energii

Posted

Tajga do domu!!! Jak to możliwe, że taki wspaniały pies nie znalazł jeszcze swojego człowieka? Normalnie jakąś akcję chyba zacznę w Białymstoku robić - moją Sabinkę pokazywać ludziom i pytać czy bliźniaczki nie chcą pokochać i dać jej domu. :) Jak idę z Sabiną, to większość ludzi zachwyca się, że taka piękna i przytulasta.

Posted

U mnie też się zachwycają Geraldem i Tośkiem, choc Gerald to "dok świętokrzyski" wyczytałam i spodobało mi się, ale raz, że duże i bojja sie kosztów utrzymania i duzo osób szuka psa bardziej zwewnętrznego niz domowego

Posted

Przybywam z nowymi zdieciami :)
Gdybym mogla to bym jej nie oddala...dla mnie ideal psa!
Nawet zaczelysmy sie podobnie ubierac...czapke z warkoczykami jeszcze musze jej znalezc:evil_lol::evil_lol:

glupawki...dosc bolesne:evil_lol:

mam wiecej potem wrzuce:)