tu_ania_tu Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 miałam kilka dni temu odzew na nowe ogłoszenia Tajgi - dzwonił gość, któremu pewnie nie skomplikowanego psa byśmy dały, ale nie Tajgę. Gościu był z tych wszystkowiedzacych, bo od lat ma psy... Quote
_Dunaj_ Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ja też od lat mam psy w tym dogi i agresywne miałam, ale przy każdym nowym mam obawę jak sobie poradzę, bo to ćwierć wieku życia z psami nauczyło mnie jdnego, każdy jest indywidualnością i nie ma jednej sprawdzonej recpty czy też "instrukcji obsługi psa" :) Quote
tu_ania_tu Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 no ten pan w ogóle nie interesował sie jaka Tajga jest. Mówił tylko o sobie Quote
furciaczek Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 tu_ania_tu napisał(a):no ten pan w ogóle nie interesował sie jaka Tajga jest. Mówił tylko o sobie Pan na wizyte czeka z tego co wiem. I tak jak pisalas, zero pytan co do charakteru, temperamentu i straszne bagatelizowanie Tajdzikowych problemow z zachowaniem. Ogonek zasuszony, goi sie ladnie :) Humorek tez dopisuje. Pofoce jakos dziewczyne i wrzuce zdiatka...pomimo tego ze nikt sie ich nie dopomina:eviltong: Quote
_Dunaj_ Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 To ja się domagam zdiątek !!!!!!!!!!!!!! Quote
tatankas Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ja też Tajgusię z ukrycia po cichu doglądam,trzymam kciuki i na zdjęcia czekam :) Quote
_Dunaj_ Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Zagladam do sunieczki, święta spędzi w super towarzstwie choć nadal swojego domku nie ma, ale prawie jakby była we własnym Quote
furciaczek Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 _Dunaj_ napisał(a):Zagladam do sunieczki, święta spędzi w super towarzstwie choć nadal swojego domku nie ma, ale prawie jakby była we własnym Dostala nawet wlasna mala choineczke..i prezent tez dostanie :) Quote
tu_ania_tu Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Gosiu wesołych i spokojnych świąt dla Ciebie i Twoich bliskich tych na dwóch i na czterech łapkach Quote
_Dunaj_ Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Ja także, życzę zdrowych i spokojnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności Quote
AnnaEwa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Chyba jednak nie, bo już byśmy coś wiedzieli:) Quote
_Dunaj_ Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Albo się tak rozgadała, że Gosia musi siedzieć i jej słuchać i nie ma czasu na dogo :) Quote
tu_ania_tu Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Cieszę się, ze Gosia mieszka na zadupiu i jej zwierzęta nie będą narażone dzisiaj na atrakcje sylwestrowe Quote
tu_ania_tu Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='tu_ania_tu']i kolejne pieniazki dla Tajdzinki http://www.dogomania.pl/threads/217027-do-usuniecia-rozliczony-Tajga-oferuje-kosmetyki-i-kartki-z-zyczeniami.-StowDogiAdop?p=17913120#post17913120 46 zł http://www.dogomania.pl/threads/217611-rozliczony-du-usuniecia-Na-Olbrzymie-potrzeby.-StowDogiAdop.?p=17986490#post17986490 142,20 zł Rozliczony mały dla wielkich http://www.dogomania.pl/threads/218451-KONIEC-rozliczam-mały-dla-wielkich-kadzidełka-cos-dla-psa-książki-StowDogiAdop 167,50 Quote
furciaczek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 tu_ania_tu napisał(a):Cieszę się, ze Gosia mieszka na zadupiu i jej zwierzęta nie będą narażone dzisiaj na atrakcje sylwestrowe Ojjj nie pytaj jak ja sie ciesze z tego powodu. Gdybym miala ogarnac te wszystki psiaki i ich strachy w noc sylwestrowa to sama bym chyba zeswirowala. Quote
tu_ania_tu Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 porzadkowałam bazarki dzisiaj i przy okazji przeczytałam sobie od poczatku watek Tajgi. Taka fajna suczka a tyle czeka na dom, nie wiem juz jak i gdzie mamy ją ogłaszać. No nic, puszczam ogłoszenia w kolejnych województwach, może akurat. Tylko, ze bez sensu jest ogłaszac ją w Krakowie na przykład, bo przeciez nikt nie podjedzie by się z dziewczyna zapoznać Quote
furciaczek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 tu_ania_tu napisał(a):porzadkowałam bazarki dzisiaj i przy okazji przeczytałam sobie od poczatku watek Tajgi. Taka fajna suczka a tyle czeka na dom, nie wiem juz jak i gdzie mamy ją ogłaszać. No nic, puszczam ogłoszenia w kolejnych województwach, może akurat. Tylko, ze bez sensu jest ogłaszac ją w Krakowie na przykład, bo przeciez nikt nie podjedzie by się z dziewczyna zapoznać Jak cos to ja dziewcze i do Krakowa dowioze jesli bedzie potrzeba :) Po drodze do Milana bym wstapila:loveu: Quote
Recommended Posts