Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałam kilka dni temu odzew na nowe ogłoszenia Tajgi - dzwonił gość, któremu pewnie nie skomplikowanego psa byśmy dały, ale nie Tajgę. Gościu był z tych wszystkowiedzacych, bo od lat ma psy...

Posted

Ja też od lat mam psy w tym dogi i agresywne miałam, ale przy każdym nowym mam obawę jak sobie poradzę, bo to ćwierć wieku życia z psami nauczyło mnie jdnego, każdy jest indywidualnością i nie ma jednej sprawdzonej recpty czy też "instrukcji obsługi psa" :)

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
no ten pan w ogóle nie interesował sie jaka Tajga jest. Mówił tylko o sobie

Pan na wizyte czeka z tego co wiem.
I tak jak pisalas, zero pytan co do charakteru, temperamentu i straszne bagatelizowanie Tajdzikowych problemow z zachowaniem.

Ogonek zasuszony, goi sie ladnie :) Humorek tez dopisuje. Pofoce jakos dziewczyne i wrzuce zdiatka...pomimo tego ze nikt sie ich nie dopomina:eviltong:

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Zagladam do sunieczki, święta spędzi w super towarzstwie choć nadal swojego domku nie ma, ale prawie jakby była we własnym

Dostala nawet wlasna mala choineczke..i prezent tez dostanie :)

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
Cieszę się, ze Gosia mieszka na zadupiu i jej zwierzęta nie będą narażone dzisiaj na atrakcje sylwestrowe

Ojjj nie pytaj jak ja sie ciesze z tego powodu. Gdybym miala ogarnac te wszystki psiaki i ich strachy w noc sylwestrowa to sama bym chyba zeswirowala.

Posted

porzadkowałam bazarki dzisiaj i przy okazji przeczytałam sobie od poczatku watek Tajgi.

Taka fajna suczka a tyle czeka na dom, nie wiem juz jak i gdzie mamy ją ogłaszać. No nic, puszczam ogłoszenia w kolejnych województwach, może akurat. Tylko, ze bez sensu jest ogłaszac ją w Krakowie na przykład, bo przeciez nikt nie podjedzie by się z dziewczyna zapoznać

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
porzadkowałam bazarki dzisiaj i przy okazji przeczytałam sobie od poczatku watek Tajgi.

Taka fajna suczka a tyle czeka na dom, nie wiem juz jak i gdzie mamy ją ogłaszać. No nic, puszczam ogłoszenia w kolejnych województwach, może akurat. Tylko, ze bez sensu jest ogłaszac ją w Krakowie na przykład, bo przeciez nikt nie podjedzie by się z dziewczyna zapoznać

Jak cos to ja dziewcze i do Krakowa dowioze jesli bedzie potrzeba :) Po drodze do Milana bym wstapila:loveu: