DONnka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Czekamy na wieści o Maciusiu .......Dobranoc Maciejko kochana :* Przyłączam się :):):) Quote
agusiazet Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Przelałam jednorazowo 50 zł wsparcia dla Maciusia:) Quote
andegawenka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='agusiazet']Przelałam jednorazowo 50 zł wsparcia dla Maciusia:) Quote
Martika&Aischa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 agusiazet napisał(a):Przelałam jednorazowo 50 zł wsparcia dla Maciusia:) Ślicznie dziękujemy w imieniu Maciusia :) jak tylko pieniążki dotrą zaraz potwierdzę :) Dzięki Wam Wspaniałym Cioteczkom nasz Maciejka może spokojnie w hoteliku czekać na wymarzony domek :) Nie tracę nadziei że jeszcze go znajdzie :) Cudownego i kochającego człowieka dla Maciejki szukamy :) Quote
DONnka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 I ja się witam i o Maciusiowe zdrówko pytam :) Quote
Martika&Aischa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Emiś pewnie zalatana ......czekamy ...czekamy ;) cierpliwie czekamy na wieści Maciejkowe ;) Quote
Emiś Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Maciuś ma się dobrze. Musiałam pokombinować trochę z godzinami karmienia, bo co rano witał mnie "stolec", bynajmniej nie na porannym spacerze. Jak na razie od dwóch nocy jest ok, mam nadzieję, że tak już zostanie. Ze względu na panującą pogodę zabrałam do domu z kojców też dziadka Krecika - to największy Maćkowy kumpel, przywiezieni są z jednego miejsca. Chłopaki trzymają się razem i Maciek zyskał swojego "psa przewodnika" :) Gdyby tak domek dla dwojga się znalazł... Quote
Martika&Aischa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Kochany Maciejka :) Tak się cieszę że wszystko wraca do normy ...Krecika też miziamy w nochalek :* Quote
Beatkaa Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Super,że Maciek ma takiego kumpla :loveu: Quote
DONnka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Emiś napisał(a):Maciuś ma się dobrze. Musiałam pokombinować trochę z godzinami karmienia, bo co rano witał mnie "stolec", bynajmniej nie na porannym spacerze. Jak na razie od dwóch nocy jest ok, mam nadzieję, że tak już zostanie. Ze względu na panującą pogodę zabrałam do domu z kojców też dziadka Krecika - to największy Maćkowy kumpel, przywiezieni są z jednego miejsca. Chłopaki trzymają się razem i Maciek zyskał swojego "psa przewodnika" :) Gdyby tak domek dla dwojga się znalazł... Wspaniałe wieści :multi: Dziękujemy cioci Emiś :):):) Quote
Mysza2 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Witaj Maciuś:):) fajnie że ma kumpla - przewodnika. O wspólnym domku dla dwóch to ja raczej nie marzę, ale o dwóch domkach jak najbardziej. Niech tylko biedak zacznie przybierać choć trochę na wadze. Cioteczki jak myślicie, może zacząć go już ogłaszać? Quote
Martika&Aischa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Cioteczki dzwoniła do mnie gorki we Włocławku jest do zabrania nowofunland...umarła właścicielka .....psiaka trzeba odebrać jak najszybciej. Kasia przez kilka dni ma możliwość przetrzymania psiaka. Potem trzeba go zabrać. Szczegóły na PW. Quote
Maria1957 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Cieszę się,że u Maciusia wszystko dobrze ... miziaki dla Maciusia. Quote
yolanovi Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 zapraszam na bazarek dla staruszka dobermana oddanego do schroniska: http://www.dogomania.pl/threads/217696-Ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Odysa-pom%C3%B3%C5%BC-mu...do-25.11.2011 Quote
Asiaczek Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Mam nadzieję, że "stolec" nie będzie juz widziany "na salonach"....:) pzdr. Quote
kamos Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Witam u Maciejki.Jak dobrze ,że u niego wszystko ok. Nadal czekam na potwierdzenie przelewu od Klaudus. ( z 2.11. od Sylwii R. ) Quote
Mysza2 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Mam nadzieję, że "stolec" nie będzie juz widziany "na salonach"....:) pzdr. Ja też :):) kamos napisał(a):Witam u Maciejki.Jak dobrze ,że u niego wszystko ok. Nadal czekam na potwierdzenie przelewu od Klaudus. ( z 2.11. od Sylwii R. ) Na pewno Klaudius napisze jak sprawdzi:) Quote
Lobaria Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Na pewno Klaudius napisze jak sprawdzi:smile: O ile będzie miała siły... Jest teraz u weta i ratują postrzelonego Kubusia, bo coś z Nim źle. Cioteczki, trzymajcie kciuki za Kubulka. Quote
Recommended Posts