Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nika28 napisał(a):
Dzisiaj był kolejny telefon o Daffiego z Przyjaciela Psa :)
Pani myślała że Daffi to malutki piesek... Więc nic z tego nie będzie...

Zaproponowałaś innego psiaka ? Może ta sunia, co niedawno trafiła do przytuliska, Nesti bodajże :oops:

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinia098 napisał(a):
Zaproponowałaś innego psiaka ? Może ta sunia, co niedawno trafiła do przytuliska, Nesti bodajże :oops:

Zaproponowałam Karpika, ale tu jest taki problem, że Pani sunia nie każdego psa toleruje, więc Pani musiałaby z nią przyjechać do przytuliska i zapoznać z psami, a na tą chwilę nie ma jak :( Ale powiedziała że zapisze sobie mój numer i w razie czego będzie dzwonić.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Nie strasz kobieto! :evil_lol: :mad: Juz myslalam, ze ten domek w Wiedniu nie wypalił (tfu, tfu!)...

Post 175:

Nie strasze! Domku w Wiedniu nie bedzie.

Posted

Yv1958 napisał(a):
Post 175:

Nie strasze! Domku w Wiedniu nie bedzie.

Nie, nie ;) Domek we Wiedniu nadal aktualny, Pani jest baaaardzo zainteresowana :)

Pisałam o kolejnej Pani, która zadzwoniła do mnie wczoraj wieczorem z gazety. Ale nie było tam napisane nic o wielkości, a jak dowiedziała się że Daffi to duży piesek, to zrezygnowała.

Posted

hop! napisał(a):
Widzę, że fanek Daffiego jest coraz więcej. ;)

Ja juz fanką jestem od jakiegos czasu, tylko nic wczesniej nie pisalam na wątku. Bylam taką fanką-podglądaczem az do teraz. :wink:

nika28 napisał(a):
Nie, nie ;) Domek we Wiedniu nadal aktualny, Pani jest baaaardzo zainteresowana :)

Pisałam o kolejnej Pani, która zadzwoniła do mnie wczoraj wieczorem z gazety. Ale nie było tam napisane nic o wielkości, a jak dowiedziała się że Daffi to duży piesek, to zrezygnowała.

No wiec dobrze zrozumialam, tylko wczoraj jak weszlam na watek to czytalam go od konca i najpierw zobaczylam wpis Yv1958. Dopiero potem doczytalam, ze byl jakis inny potencjalny domek, ktory sie wycofal, a nie ten Wiedenski. Ufff, dzieki Bogu! :thumbs:

Posted

Yv1958 napisał(a):
I co z Daffim?

Bez zmian - jest w przytulisku.

Sprawa domu w Wiedniu nie wygląda różowo, ale jeszcze nie ma ostatecznej decyzji.

Posted

Witam u Daffiego.
Z dużym zdziwieniem czytałam że to pies przeciętny z wyglądu- mnie spodobał się niesamowicie! :loveu: Chciałabym też napisać, że to nie jest wcale taki zwykły kundelek- świadczy o tym chociażby jego maść- nie szara, lecz... niebieska (tak to sie określa u "rasowców" ;)) w dodatku z marmurkowymi znaczeniami. Takie umaszczenie mają często różne owczarki (australijskie, bordery chyba też).
Jednak najważniejsze jest to, że psiak ma cos ujmującego w spojrzeniu.
Chciałabym Mu pomóc. Czy mogę podrzucić chłopaka do owczarków w potrzebie?

Posted

arielka186 napisał(a):
Witam u Daffiego.
Z dużym zdziwieniem czytałam że to pies przeciętny z wyglądu- mnie spodobał się niesamowicie! :loveu: Chciałabym też napisać, że to nie jest wcale taki zwykły kundelek- świadczy o tym chociażby jego maść- nie szara, lecz... niebieska (tak to sie określa u "rasowców" ;)) w dodatku z marmurkowymi znaczeniami. Takie umaszczenie mają często różne owczarki (australijskie, bordery chyba też).
Jednak najważniejsze jest to, że psiak ma cos ujmującego w spojrzeniu.
Chciałabym Mu pomóc. Czy mogę podrzucić chłopaka do owczarków w potrzebie?

Pewnie, że tak. Dzięki.

Cieszę się, że zachwyca Cię uroda Daffiego. :)

Posted

Niestety cisza też na watku "owczarkowym"...:( Taki piękny pies! To zdjęcie, które tam, na utworzony watek wkleiłam- na nim Dafi ma minę, jakby sie uśmiechał... Tak bym chciała, żeby miał się dla kogo uśmiechać...