kasiaprodex Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Tydzień temu w związku z apelem aldony zostały wyciagniete z Chrycynnego dwa onki. Niestety trzeciego nie udało sie gdyż dwie noce wczesniej do jego boksu wsadzono amstafa. Nie musze pisac jak sie to skończyło.:placz::placz::placz: wszyscy wiemy jakie to schronisko więc jak bylo to mozliwe najszybciej zostały zabrane dwa ze schronu. Zlitowała sie nad nimi beka i zakwaterowała na działce. nie bylo tam bud ale beka obrotna dziewczyna:lol: zorganizaowała jedna a po drugą wysłała TZ az do Łodzi:razz: Na dzien dzisjejszy psy sa bezpieczne dochodza psychicznie do siebie. widac po nich że wiedza co to bicie. Szybsze wyciagniecie ręki lub glosniejszy ton to psiaki przyklejone do ziemi. W chwili odebrania miały karte adopcyjne na której było jakieś szczepienie. Co to za karty jak w jednej z nich napisano " suka łagodna":angryy: więc sami rozumiecie jaka dokładność. Beka razem z Gajowa doglądaja psiaków codziennie. prosze o wsparcie finansowe gdyz psiaki musza cos jeść a i leczenie u weta tez potrzebne. A może ktoś chce przygarnac psiaka który odwdzęczy sie całym sercem. Błagam o pomoc:placz::placz::placz: wpłaty na AFN - "onki u beki" wątek do psiaków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33190&goto=newpost http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35655 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35646 a oto Red i Dukat Red jedzie do nowego domu Dukat juz w nowym domu Ares juz w nowym domu Puszek zbiera pieniążki na operacje Quote
D0minika Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Podnosze psiaki, oby jak najszybciej znalazły domek! A ten trzeci, któremu się nie udało... Biedactwo :shake: Quote
malagos Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Czyli to oba chłopaki? Popytam w sąsiedztwie..... Quote
beka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Dodam że Dukat jest młodszy. Siada na komende i podaje łapke. Chce się bawić. Jest też dobrym stróżem i obszczekuję ludzi za ogrodzeniem. Obydwa są bardzo kochane. W sobotę jade z córka robić zdjęcia bo w pojedynke nie da rady. Obydwa sie przepychają do głaskania i z ostatniej sesji zdjeciowej nic nie wyszło. Quote
kasiaprodex Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 beka a to nie przypadkiem Red jest mlodszy. Na moje oko ze 2 latka a Dukat ze 3 latka:evil_lol: ale moge sie mylić:eviltong: Quote
kasiaprodex Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 oto talent zdjęciowy beki :eviltong: ale obiecała lepsze:lol: Quote
kasiaprodex Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 malagos napisał(a):Czyli to oba chłopaki? Popytam w sąsiedztwie..... popytaj popytaj Dukat to dobry stróż a Red to taki szczypiorek jeszcze w zachowaniu Quote
D0minika Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Mogę tylko podnieść! dziewczyny jak chcecie, to ja mogę zrobić ogłoszenie o psiakach, albo bannerek. Mogę je też ogłosić na 4łapach i alegratka. Quote
Ariadna Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 W jakim wieku sa chlopaki? Prosze cos powiedziec o ich zachowaniu w stosunku do innych zwierzat ,dzieci.. Quote
*Gajowa* Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Chłopaki są młode - Red max 2 lata, Dukat 2 max 3 lata. Mieszkają zgodnie razem na działce. Beka była z dziećmi i chyba wszystko ok. Dukat nadal kaszle i prawdopodobnie od jutra bedziemy podawać antybiotyk. Quote
kasiaprodex Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 sa zgodne. Chociaz z jednego schronu to razem w boksie nie przebywały. Przyjacielskie psiaki Quote
przyjaciel_koni Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Bardzo prosimy o wpłaty na leczenie !!!!!!! I utrzymanie. Quote
beka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dziś Gajowa rozmawiała z p. dr weterynarii i ustaliłyśmy że Dukat dostanie antybiotyk (mam receptę , jutro wykupię). Psy dostały też tabletki na odrobaczenie. Jutro jadę robić zdjęcia, mam nadzieje że sie uda . Redzik przestaje straszyć swoim zapachem. Chłopaki nie były jeszcze ogłaszane , ale jak tylko będą zdjęcia to ruszamy z ogłoszeniami. Quote
*Gajowa* Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Oby sesja zdjęciowa się jutro udała... bo domki psiakom potrzebne. Quote
*Gajowa* Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Beka jakie wieści z dzisiejszego dnia - jak się psiaki czują ? Quote
beka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wzcoraj Dukat dostał 1 dawkę antybiotyku , a dziś dostanie 2. Apetyt maja oba . Ale dukat ma okropnego gluta :(, mam nadzieje że antybiotyk szybko pomoże,.Wyslałm wczoraj zdjęcia do Kasi ale nie ich na żadnym z watków o naszych onkach. Może dziś kasia wklei. Czekamy. Quote
beka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Oj, coś nikt się wami nie interesuje, nikt tu nie zagląda... Quote
morisowa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Beka, podaj mi proszę swój telefon i email na pw, to powstawiam ogłoszenia, nawet z tymi fotkami, warto próbować. Quote
przyjaciel_koni Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Potrzebna pomoc finansowa na konieczne w tej chwili leczenie psiaków !!!! Wpłaty na AFN - "Onki Beki" Quote
morisowa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Po rozmowie z Aldondą dodałam dziś ogłosznia o psiakach na kilku stronach: allegro, 4lapy, anonse, gumtree, darmowe-ogloszenia, kupsprzedaj, tresura, alegratka, ojej, kupiszpsa w piątek będą w gazecie oferta Najwyżej zrobię "wstępną selekcję" i fajniejszym chętnym podam tel. do Beki. Quote
Recommended Posts