Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Dziewczynki ja tak na szybko, bo dostałam info, że szukają domu 2 szczeniaczki - suczki chihuahua. Jakby zalazł się jakiś dobry domek to pisać :)

Ciociu Rami, trzeba by te dziwuszki wystarylizować przed adopcją :)

Posted

Witajcie słodkie skarbeczki :loveu:

Zdjęcia już mam na kompie - jestem na dobrej drodze by je wstawić :evil_lol: hehehe

czekamy NIEcierpliwie ;)

Posted

Młode takie, to migiem domek znajdą.Do mnie pisać jak szukają domku, takie ponad 12 latek, mogą być ślepe głuche, bezzębne, bez łapki, nawet dwóch, z niewydolnością serca, wątroby lub nerek, znam dietę, ....inaczej pogonię i to dosłownie.Po odejściu mojej 20letniej Żabci jeszcze mam żałobę, ale nie wykluczam niczego.

Posted

[quote name='Ewanka']Witajcie słodkie skarbeczki :loveu:

czekamy NIEcierpliwie ;)

Hah :D już daję, ale szału nie ma:diabloti:

[quote name='ulvhedinn']Pokaż maluszki!!!!!!!

Już się robi :D

[quote name='Syla']Młode takie, to migiem domek znajdą.Do mnie pisać jak szukają domku, takie ponad 12 latek, mogą być ślepe głuche, bezzębne, bez łapki, nawet dwóch, z niewydolnością serca, wątroby lub nerek, znam dietę, ....inaczej pogonię i to dosłownie.Po odejściu mojej 20letniej Żabci jeszcze mam żałobę, ale nie wykluczam niczego.

Syluś, wielkie serce masz dla staruszków :loveu: maluszki jak to maluszki domy znajdą szybko zapewne ;)

A tu sesja - komórką robiona, więc jakość hmm... ale coś jest :D

Tak śpią moje trojaczki z tatusiem... jak widać ja na posłanku psów co najwyżej mogę się położyć:evil_lol:

Posted

Haha, żeby główka nie leciała :)

A wiecie, że mam śnieg za oknem :placz: co to się dzieje...:mad: miała być piękna złota jesień ;)

U nas też i tylko chlapa z tego bedzie:roll:

Posted

Witajcie kochane słoneczka :loveu:

[quote name='Agnieszka Co.']Rami, a próbowałaś przemywać Dee przebarwienia przy oczkach wodą borową?

o, bardzo mnie interesuje odpowiedź :)

Bajka ma też brązowe ślady pod oczkami, radzono mi różne preparaty w stołecznych sklepach, ale nie zdecydowałam się na żaden - z braku wiedzy o ich działaniu.