Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Trojaczki z mamusią już sie chyba wczasują:razz:...ale mamusia niedobra i z ciociami sie nie pożegnała:shake:udanego wypoczynku życzymy;)

Właśnie:obrazic:Nawet pa pa nie zrobiła:obrazic:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że nie pożegnałam się!!:oops:

My już wczasujemy, dużo się dzieje, jak będę miała chwilkę to siądę i napiszę coś;)
Wiem, że moje UKOCHANE Cioteczki mi wybaczą:loveu:

Tulamy:)

Posted

Mówcie za siebie :lol: Pamiętam, że "ktoś" mnie ostatnio szantażował, więc i ja mam teraz do tego prawo :evil_lol:
A więc, zapomnę o wszystkim jeśli po Waszym powrocie zobaczę tutaj mnóstwo fotek... myślę, że da się to zrobić :megagrin:
A tak bardziej na serio... Wiesz już może co z tym Sopotem?

Posted

Ciotka wróciła i nawet do nas nie zajrzała ehh to należy się strzelić tylko focha z przytupem a więc strzelam na Romi i od razu na cały świat ooo:evil_lol::obrazic:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Pogoda od tyg była słoneczna :loveu: za to było tak ciepło, że nie miałam siły zdjęć robić;) hihihih :evil_lol:

Ja tylko na chwilę pozdrawiam, będę za tydzień ;)

A wiesz ze bylam znow tak blisko Ciebie hehe

Posted

Igiełka napisał(a):
Ciotka wróciła i nawet do nas nie zajrzała ehh to należy się strzelić tylko focha z przytupem a więc strzelam na Romi i od razu na cały świat ooo:evil_lol::obrazic:

Oj tam bez przesady :evil_lol: ja jak burza przeszłam kilka wątków, po czym TZ już burczał i musiałam opuścić komp ;)

unikatowydiament napisał(a):
doberek:)

tulaski ślemy

Witamy :)

Pegaza napisał(a):
A wiesz ze bylam znow tak blisko Ciebie hehe

Czyli, że gdzie? :D