Vesper Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ja też witam z rana :lol: A Chiquita chyba coś zaszalała :evil_lol: i śpi... w najlepsze:D [B]deer[/B], wybacz mi od razu wiem że głupie pytanie- ale kiedy w Szwecji zaczynają się "białe noce"? Quote
taxelina Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='arielka186'][B]deer[/B], wybacz mi od razu wiem że głupie pytanie- ale kiedy w Szwecji zaczynają się "białe noce"?[/QUOTE] [URL]http://www.umysl.pl/podroze/615.php[/URL] Tylko ze ja mieszkam 600 km w dol od Sztokholmu, na poludniu Szwecji wiec tego nie mam :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Poszłam...:evil_lol: bo mi TZ marudzić zaczął :diabloti: Ja z rana moje dzieci to w pracy siedziałam, a teraz wyruszam w trasę :loveu: Wro mnie powita... oby:lol: Tak, więc miłego weekendu Laseczki:loveu::loveu: Quote
harry280111 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Znalazłam!Witamy się:) Śliczne kruszynki :):)Raaany...chciałabym na żywo zobaczyć:) Buba by umarła ze strachu..za to łysy...zakochany na bank:):)Pozdrawiamy:) Quote
Vesper Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='deer_1987'][URL]http://www.umysl.pl/podroze/615.php[/URL] Tylko ze ja mieszkam 600 km w dol od Sztokholmu, na poludniu Szwecji wiec tego nie mam :([/QUOTE] Dzięki za link- a tak szczerze to myślałam że w całej Szwecji są białe noce, zorze polarne itd :oops: Swoją drogą to jednak dobrze- bo chyba w takim klimacie część czasu to zupełna ciemnica... Oj strasznie tak by było- tylko noc i noc ;) Ale ogólnie Szwecja bardzo mnie interesuje- słyszałam że mają podejście do zwierząt bardzo przyszłościowe, dużą wagę w hodowli psów rasowych Szwedzi przykładają do zdrowia i mają ładne psy... Byłaś na jakiejś wystawie? (I przepraszam za grom pytań, bo chociaż "mijałyśmy" się na różnych wątkach, dopiero u Chiquity jest jakaś taka fajna atmosfera (absolutnie szczery komplement Chiquita :loveu:) że można każdy temat poruszyć bez stresu ;)... [B]Chiquitko[/B], wiem że pojechałaś popatrzeć na psiaki i na spotkanie z Jagusią (teraz to żałuję że nie ma mnie z Wami... :sad:) i liczę na bogatą relację fotograficzną :evil_lol: No i kochana jeszcze jedna kwestia- baaardzo ważna- proszę mi tu zmienić avatar!!!:mad: [U]Wcale[/U] nie widać Dee- a przecież masz tyle fotek na których są obie laseczki ;) Quote
taxelina Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 U nas tez moglas sie spytac, szczegolnie ze bylas kiedys u nas :) Tak bylam na swiatowce w sztokholmie i bylam na wystawie jamnisiow :loveu: Jakim klimacie? My to poludniowa Szwecja to przeciez jak polnocna Polska :) Quote
Pegaza Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Poszłam...:evil_lol: bo mi TZ marudzić zaczął :diabloti: Ja z rana moje dzieci to w pracy siedziałam, a teraz wyruszam w trasę :loveu: Wro mnie powita... oby:lol: Tak, więc miłego weekendu Laseczki:loveu::loveu:[/QUOTE] No to milego zwiedzania:) Quote
Vesper Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='deer_1987']U nas tez moglas sie spytac, szczegolnie ze bylas kiedys u nas :) Tak bylam na swiatowce w sztokholmie i bylam na wystawie jamnisiow :loveu: Jakim klimacie? My to poludniowa Szwecja to przeciez jak polnocna Polska :)[/QUOTE] No mogłam, mogłam :)... A wystawiałaś swoją Sherry? Swoją drogą- jestem cały czas pod wrażeniem relacji królisia (i w ogóle jego samego- taki trzeci pies :D), z jamniczką- jakby nie było to psy myśliwskie- miałam kiedyś jamniczkę, Babcia miała jamniorka chłopaka- delikatnie ujmę że nie przepadali za innymi zwierzętami, chociaż moja Tinka [*] z czasem zaprzyjaźniła sie z żółwiem- chociaż na początku próbowała go nawet...nosić w zębach, jednak za ciężki był no i klaps w tyłeczek do tego- to ją zniechęciło i próbowała naszego żółwika poznać inaczej :evil_lol: - najczęściej stawała obok i szczekała- a żółwie nie mają super słuchu, więc biedak się chował tylko aż ja albo mama ją zabrałyśmy (to był taki żółw że 90% czasu spędzał na chodzeniu po mieszkaniu, tyl;ko jak goście czy inne okazje wtedy szedł do terrarium- baaardzo lubił łazikować i w terrarium stawał na tylnich łapach i tylko czekał aż go wyciągniemy :D Uwielbiam żółwie, są naprawdę świetne... Quote
taxelina Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Sherry nie ma rodowodu :) Wiesz to sprawa wychowania i tego ze peppar byl juz jk sherry jako szczeniak przyjechala. Quote
Vesper Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 On jest świetny- na Twoim wątku podziwiałam jego królestwo- super :) Quote
taxelina Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Teraz to on znow jest zamkniety bo gryzl kable :( Wlasnie zaraz musze mu posprzatac ;) Quote
paniMysza Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 a ja dzis poznałam małą dee i czikunie:) sa tak urocze i tak maleńkie, ze żadne zdjęcie tego nie oddaje:) moja frania (nie mówiac już o loli) to przy nich olbrzym! fajnie sie było spotkac, jestescie przemiłymi ludzmi, a wasze pieski najsliczniejsze na świecie:) Quote
paniMysza Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 aha, nie wiem co sie dzieje, ale nie potrafie dodać cie do znajomoąci. akceptuje juz od kilku dni i nic, a wiadomość cały czas wisi jako nieodebrana:| Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Oj jejku, ile wrażeń:loveu: chyba w życiu nie widziałam tylu chihuahuek ile było na tej wystawie:loveu::loveu::loveu: Naoglądałam się bardzo i moja Dziewuszki zachowywały się rewelacyjnie - czyli nie było obciachu:lol: Poznałam Ulvhedin (tak to się piszę?) - i jej Kraksę i Żuberka, świetne psiaki...:) Poznałam Myszkę:loveu: Franię i Lolę:loveu: No powiem, że są boskie i rewelacyjne:loveu::loveu: Frania to małe adhd, kochana, miła - zaraz nasz chciała poznać - niestety Dee była dla niej mniej sympatyczna:roll: ale co poradzę, taki charakter:evil_lol: A Lola:loveu: jest tak delikatna i cudowna... Spotkanie naprawdę świetne!!!:loveu: Nie spotkałam mojej Jagusi.... :placz::placz::placz: nie wiem, nie znalazłam jej...:placz: od tygodnia nie ma jej na necie, nawet nie wiedziałam z jakim w końcu psiakiem pojechała... no i ...:-( strasznie mi było smutno... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 harry280111 witam :) miło, że wpadliście :) Arielko staram się jak mogę, żeby było tu miło:evil_lol: ja uwielbiam luz i pozytywną energię:loveu: i kto to mówi o avatarku???:mad: A gdzie reszta Twojej ekipy? (hehhehe - ja mam łatwiej, muszę ując tylko 2, a Ty za niedługo już 5... i jak to zrobić??:hmmmm::hmmmm::roflt:) też kiedyś miała żółwia, takie co po domu zasuwał i tylko się go do kuwetki wkładało...:) Myszko, nie martw się w końcu się odwiesi, mi też często tutaj figle płata dogo, ale co poradzić - z komputerem nie wygramy;) jeszcze raz muszę powiedzieć, że cała Wasza rodzina (bez wyjątku;)) jest rewelacyjna:loveu: Quote
paniMysza Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 a zdjecie twoich dziewczynek i frani wyszło?:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Powiedzmy, że tak, muszę tylko go lekko ciachnąć, bo TZ oczywiście całą mnie tak ujął:eviltong::evil_lol: Quote
paniMysza Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) dawaj całe:) musze powiedzieć, że chętnie bym ukradła ci te pisaki!:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Hehehhehhehehe, tak akurat do kieszeni by weszły coo ?:D Szkoda, że nie możemy pomykać na wspólne spacerki... Quote
paniMysza Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 twoje sie pewnie z tego cieszą jak zobaczyły zwariowaną frankę;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Oj tam, oj tam, kilka spacerków i by się pokochały :D Quote
paniMysza Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj tam, oj tam, kilka spacerków i by się pokochały :D[/QUOTE] pieski raczej unikaja mojego zbira jak juz go leiej poznają:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 No to na 1 rzut idą zdjęcia Pani Loli, Pani Frani:loveu: i reszty, którą już znacie:lol: Pani Lola:loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01002.jpg[/IMG] Kawałek Pani Frani ;) [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01000.jpg[/IMG] Pani Frania:loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00999.jpg[/IMG] Razem:) [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00998.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts