ChiqDeeWikiXenia Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 Ahahahahaha :D ale się uśmiałam :loveu: Kocykomania mówicie? :evil_lol: jej, ja już mam zakaz wchodzenia w sklepie w dział z czymkolwiek mięciutkim i przytulnym:diabloti::roflt::roflt: Jak dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam takie... eee.... upodobania :D Ninuś mała jest prze słodka :loveu: i zdecydowanie bardzo, bardzo samotna :cool3: Ulv, może podrzucisz Nince jednego maluszka:loveu: Moje mają bardzo dużo kocyków... samych małych niemowlęcych - bo mięciutkie :lol: mają po 2 na głowę... do tego 4 duże, 4 podusie, 4 budki i dwie leżanki.. ogólnie to ja bym nadal kupowała, ale G na samo słowo kocyk dostaje drgawek :diabloti::evil_lol: Zdjęcia myślę, że jutro zrobię, bo będzie wycieczka z psiurami moimi i mamy do parku w Pszczynie i jeżeli wpuszczają psy to może pojedziemy do Żubrów :) Ciociu Vilenko trzeba by się umówić na małą sesyjkę, może zabierzemy też Lili i będzie psio ekipa :loveu: Stęskniłam się za tymi śmiesznymi historyjkami :grins: Quote
ulvhedinn Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Eee tam. Ja wcale nie mam dużo kocyków. I poduszeczek. I ubranek. I obróżek,i szeleczek, i smyczek, i zabawek, i miseczek.... WCALE. :eviltong: Chiq, nagrałam filmik- "Szyszka i szarpak", ale nie mam jak wrzucić bo mi czytnik padł..... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Ja mam kartę, ale okazało się, że jest niekompatybilna z kompem i w sumie to nie wiem jak zamieścić zdjęcia i filmy :niewiem: Quote
Baton Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='ulvhedinn']Eee tam. Ja wcale nie mam dużo kocyków. I poduszeczek. I ubranek. I [B]obróżek[/B],i szeleczek, i smyczek, i zabawek, i miseczek.... WCALE. :eviltong: Chiq, nagrałam filmik- "Szyszka i szarpak", ale nie mam jak wrzucić bo mi czytnik padł.....[/QUOTE] O obróżkach to u nas lepiej nawet nie wspominać :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Ja na tym punkcie akurat nie mam bzika, mam jeden zestaw, czy dwa, jakieś różne obróżki i nie widzę w nich radości... za to kocyki... :evil_lol: no i malutkie słodkie pluszowe zabaweczki... takie mięciutkie i słodziutkie :D Ale podobno w każdym jest troszkę dziecka ;) Quote
andegawenka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 A Niutka ma wyhaftowane swoje imię i kokardę na pleckach, ale kleszczykiem nie jest, niestety. Quote
Ewanka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Fajne te kocyki, ale ja jednak wolę przytulanie :eviltong: Bajka to uwielbia, gdy tylko siadam natychmiast wskakuje na kolana i wtula się, jest przesłodka :loveu: Quote
Baton Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Mi już zabawki przeszły, ale kiedyś to co chwilę jakieś nowe się kupowało :lol: Teraz i tak widzę, że Joy bawi się głównie kilkoma ulubionymi więc zabawki nowe dostaje okazjonalnie :P Quote
RUDA ZUZIA Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='Chiquita&DeeDee'] ...no i malutkie słodkie pluszowe zabaweczki... takie mięciutkie i słodziutkie :D Ale podobno w każdym jest troszkę dziecka ;)[/QUOTE] Też mam słabość do pluszaków,Pcioła trochę tego sobie już uzbierała:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 [quote name='andegawenka']A Niutka ma wyhaftowane swoje imię i kokardę na pleckach, ale kleszczykiem nie jest, niestety.[/QUOTE] No to cudnie, ja nie umiem haftować :) wiesz co moja Chiq tez jest indywidualistką, mocny charakter, typowa baba :lol: różnie bywa ;) [quote name='Ewanka']Fajne te kocyki, ale ja jednak wolę przytulanie :eviltong: Bajka to uwielbia, gdy tylko siadam natychmiast wskakuje na kolana i wtula się, jest przesłodka :loveu:[/QUOTE] To u mnie też, jak siądę na kanapę to mam 4 sztuki obok siebie, oczywiście królewny białaski na najlepszy miejscu, a reszcie jak się uda :lol: [quote name='maryg22']Mi już zabawki przeszły, ale kiedyś to co chwilę jakieś nowe się kupowało :lol: Teraz i tak widzę, że Joy bawi się głównie kilkoma ulubionymi więc zabawki nowe dostaje okazjonalnie :P[/QUOTE] No też tak mam, cały stos zabawek, a najfajniesza ta najbardziej zużyta ;) [quote name='RUDA ZUZIA']Też mam słabość do pluszaków,Pcioła trochę tego sobie już uzbierała:evil_lol:[/QUOTE] Pcioła mówisz? :evil_lol: No tak lepiej brzmi, że to jej :roflt: Quote
andegawenka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Też nie umiem haftować, zamówiłam ;) Kleszczykiem nie jest , ale piętaszkiem tak.:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Pcioła mówisz? :evil_lol: No tak lepiej brzmi, że to jej :roflt:[/QUOTE] Ciiiiiicho:cool3: no i się wydało:roflt: [quote name='andegawenka']Też nie umiem haftować, zamówiłam ;) Kleszczykiem nie jest , ale piętaszkiem tak.:evil_lol:[/QUOTE] Ślicznym Piętaszkiem:lol: Jeszcze się i to zmieni.Łóżko już zajęła:evil_lol: to i ręce zajmie z czasem:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='andegawenka']Też nie umiem haftować, zamówiłam ;) Kleszczykiem nie jest , ale piętaszkiem tak.:evil_lol:[/QUOTE] Hehe no widzisz, piętaszki są super :D [quote name='RUDA ZUZIA']Ciiiiiicho:cool3: no i się wydało:roflt: Ślicznym Piętaszkiem:lol: Jeszcze się i to zmieni.Łóżko już zajęła:evil_lol: to i ręce zajmie z czasem:lol:[/QUOTE] Pewnie, że się wydało, tu się nic nie ukryje :eviltong: A jak Wasze dzieciaki radzą sobie z upałami ? Quote
Ewanka Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) A jak Wasze dzieciaki radzą sobie z upałami ?[/QUOTE] Moje uwielbiają upały, Bajka znosi je dobrze, a Orina wprost uwielbia, może leżeć godzinami na rozgrzanym betonie, oczywiście na siłę zabieram ją do domu, ale ona wcale nie chce wracać :evil_lol: Zorbiś to już starszy pan i chętnie leży lub wraca do domu. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Dziś przyszłam zapalić świeczuszkę za Naszego Kajuszko [*] :candle: Walczyliśmy do końca, odszedł przy Nas w swoim ukochanym kocyku. Miał 2,5 roczku z czego ostatnie 14 miesięcy był w Naszej rodzinie kochany i zadbany. Biegaj Śledziku z innymi ogonkami. Quote
andegawenka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dziś przyszłam zapalić świeczuszkę za Naszego Kajuszko [*] :candle: Walczyliśmy do końca, odszedł przy Nas w swoim ukochanym kocyku. Miał 2,5 roczku z czego ostatnie 14 miesięcy był w Naszej rodzinie kochany i zadbany. Biegaj Śledziku z innymi ogonkami.[/QUOTE] :glaszcze: to i ja tez zapalę ['] Quote
Ewanka Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Smutno [*] Miał maluch dużo szczęścia, bo Wasza Rodzina wspaniała - nieszczęśniki zamienia na psy szczęśliwe - a to w świecie rzadki dar! Quote
RUDA ZUZIA Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Tak bardzo mi przykro[COLOR=#000000] [*][/COLOR] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Dzięki dziewczyny! Jak to mówią, jedno się kończy, drugie się zaczyna, w sobotę przywieźliśmy klonika mojej Wiki i teraz ona będzie miała nowy domek. Dee po długim weekendzie też nie w formie, cały czas zmagamy się z jej zdrówkiem, także pomału do przodu. Quote
Ewanka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Rami, dawaj fotki nowego skarba !!!!!!! klonik Wiki??? oj, mam do niej wielką słabość! sunia czy chłopak??? Quote
RUDA ZUZIA Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='Ewanka']Rami, dawaj fotki nowego skarba !!!!!!! klonik Wiki??? oj, mam do niej wielką słabość! sunia czy chłopak???[/QUOTE] Eee tam,Rami za miesiąc pewnie tu wpadnie:cool3: Quote
Ewanka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='RUDA ZUZIA']Eee tam,Rami za miesiąc pewnie tu wpadnie:cool3:[/QUOTE] ... albo za dwa :mad: Quote
Recommended Posts