Ewanka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Też myślę, że musi być dobrze, nie ma innej opcji !!! To tak jak moja Bajeczka, jest zawsze blisko i ma mało zdjęć, bo wszystkie by były z lotu ptaka ;) Quote
Gosiapk Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Phi! Taka mała kosteczka, niegodna Xeniuszki. Nie było większej? ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 ;) nie było, ale Xenia nie miała mi za złe :eviltong: zadowoliła się tym rozmiarem ;) Quote
Gosiapk Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Chiquita&DeeDee napisał(a):;) nie było, ale Xenia nie miała mi za złe :eviltong: zadowoliła się tym rozmiarem ;) mam nadzieję, że jej to jakoś wynagrodzisz niedługo, chociażby drugą taką mizerną kostką. :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Hehehe dostanie całą golonkę :eviltong: Dziś nieoczekiwanie szybko przyszły wyniki histo!! To nie rak :multi::multi::multi: Czyli kiedyś dojdzie do siebie i będzie z nami jeszcze - chyba nie muszę pisać jak się cieszę ... :loveu: Quote
Baton Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 SUUUUUPER!!! :multi: :loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC03250_zpsf0066645.jpg Widząc takie zdjęcie, jestem zdumiona wielkością (maleńkością chyba lepiej pasuje :evil_lol:) chociaż sama mam chi :lol: Quote
andegawenka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Wiedziałam że Didunia będzie zdrowa:Cool!: Rami planuj wyjazd nad morze :) Quote
Baton Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 andegawenka napisał(a):Wiedziałam że Didunia będzie zdrowa:Cool!: Rami planuj wyjazd nad morze :) a właśnie, planujecie może i w tym roku wypad do Trójmiasta? :cool3: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Wyjazd już zaplanowany, 24.07 zaczynamy urlop, aż do 10.08 :D Wózeczek już naszykowany ;) Ninuś nawet nie wiesz jakie to szczęście dla mnie, nie dość, że wyjątkowo szybko, to jeszcze takie wieści :multi: Quote
Baton Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Czuję się pominięta... :diabloti: To co z tym Trójmiastem, mamy się szykować na spotkanie z największą i najwspanialszą bandą chi czy w tym roku nie? :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Hehehe, bo pisałam chyba razem z Tobą i nie widziałam ;) W sumie to nie wiem jeszcze czy będziemy w Sopocie, ale jak będziemy to dam znaka ;) Ja się rozwijam, 4 pieski, wózeczek, a Ty co ? :evil_lol: Quote
Baton Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 To jakbyś była to daj znać :D Tylko od razu mówie, że ja teraz wyjeżdżam od 25.05 do 05.08 więc dopiero szóstego mogłabym się spotkać :D Ja się rozwijam również, coraz więcej myślę o kolejnym psie, za to mama coraz mniej chce to słuchać :roll: Także zbyt szybko raczej kolejny pies do mnie nie zawita... A, no i gusta się trochę zmieniły, chi na pewno moją miłością pozostaną i na pewno mieć kiedyś jeszcze będę, ale najbardziej to mi się parsonek marzy, zresztą już od dłuższego czasu :D Quote
Ewanka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 :multi: uffff, wspaniale, że wyniki są dobre!!! Quote
Gosiapk Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Yeah!!! Bravo Deeduszka!!! :laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie: Quote
ulvhedinn Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Kurcze, a może by tak wyskoczyć nad morze na chwilę? ;) zrobiłybyśmy spotkanie kurdupelków ;) Quote
Ewanka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 ulvhedinn napisał(a):Kurcze, a może by tak wyskoczyć nad morze na chwilę? ;) zrobiłybyśmy spotkanie kurdupelków ;) A w połowie drogi złapać oddech i odwiedzić moją Bajeczkę :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 maryg22 napisał(a):To jakbyś była to daj znać :D Tylko od razu mówie, że ja teraz wyjeżdżam od 25.05 do 05.08 więc dopiero szóstego mogłabym się spotkać :D Ja się rozwijam również, coraz więcej myślę o kolejnym psie, za to mama coraz mniej chce to słuchać :roll: Także zbyt szybko raczej kolejny pies do mnie nie zawita... A, no i gusta się trochę zmieniły, chi na pewno moją miłością pozostaną i na pewno mieć kiedyś jeszcze będę, ale najbardziej to mi się parsonek marzy, zresztą już od dłuższego czasu :D Ja jeszcze nie wiem, ale może byśmy koło 07.08 byli w Sopocie jak już, bo tak zjeżdżamy w Bory Tucholskie ;) Co to jest Parsonek ? :hmmmm: Ewanka napisał(a)::multi: uffff, wspaniale, że wyniki są dobre!!! :multi: Gosiapk napisał(a):Yeah!!! Bravo Deeduszka!!! :laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie: :B-fly: ulvhedinn napisał(a):Kurcze, a może by tak wyskoczyć nad morze na chwilę? ;) zrobiłybyśmy spotkanie kurdupelków ;) Haha, to by było spotkanie :loveu: My się prawdopodobnie widzimy we Wro we wrześniu ;) Ewanka napisał(a):A w połowie drogi złapać oddech i odwiedzić moją Bajeczkę :eviltong: Czyli że gdzie? bo nie wiem czy mam po drodze :lol: Quote
Baton Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Ooo, 7 sierpień to idealnie wręcz :loveu: W takim razie czekam na informacje :D Masz jeszcze w razie czego mój numer telefonu? :) Parson russell terrier :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Mam, zapisałam jak wtedy miałyśmy się spotkać :) NAwet nie wiedziałam, że taka rasa istnieje :D Quote
Baton Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Ja też wtedy zapisałam :) Doszkolić się trzeba :diabloti: Ale rasa w sumie mało popularna, chociaż też nie rzadka :P Quote
Ewanka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Czyli że gdzie? bo nie wiem czy mam po drodze :lol: Okolice Sochaczewa, to sam środek Pl , dokładnie połowa drogi nad morze :p Quote
Gosiapk Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 A może spotkanie kurdupelków w Warszawce w środku Polski? Każemu blisko ;) :p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 No spotkanie na pewno było by super :) Dee pogorszyło się dziś w nocy mocno, siedzi u weta na badaniach i kroplówkach, zobaczymy... Quote
Lili8522 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Chiquita&DeeDee']No spotkanie na pewno było by super :) Dee pogorszyło się dziś w nocy mocno, siedzi u weta na badaniach i kroplówkach, zobaczymy...[/QUOTE] Dee nie rób sobie żartów i do zdrowia wracaj bo mamusie do grobu wpędzisz! Kciukamy za zdrówko! :glaszcze: Quote
Recommended Posts