Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też myślę, że musi być dobrze, nie ma innej opcji !!!

To tak jak moja Bajeczka, jest zawsze blisko i ma mało zdjęć, bo wszystkie by były z lotu ptaka ;)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
;) nie było, ale Xenia nie miała mi za złe :eviltong: zadowoliła się tym rozmiarem ;)
mam nadzieję, że jej to jakoś wynagrodzisz niedługo, chociażby drugą taką mizerną kostką. :diabloti:

Posted

Hehehe dostanie całą golonkę :eviltong:

Dziś nieoczekiwanie szybko przyszły wyniki histo!! To nie rak :multi::multi::multi:

Czyli kiedyś dojdzie do siebie i będzie z nami jeszcze - chyba nie muszę pisać jak się cieszę ... :loveu:

Posted

andegawenka napisał(a):
Wiedziałam że Didunia będzie zdrowa:Cool!: Rami planuj wyjazd nad morze :)

a właśnie, planujecie może i w tym roku wypad do Trójmiasta? :cool3:

Posted

Wyjazd już zaplanowany, 24.07 zaczynamy urlop, aż do 10.08 :D
Wózeczek już naszykowany ;)

Ninuś nawet nie wiesz jakie to szczęście dla mnie, nie dość, że wyjątkowo szybko, to jeszcze takie wieści :multi:

Posted

Czuję się pominięta... :diabloti: To co z tym Trójmiastem, mamy się szykować na spotkanie z największą i najwspanialszą bandą chi czy w tym roku nie? :D

Posted

Hehehe, bo pisałam chyba razem z Tobą i nie widziałam ;)

W sumie to nie wiem jeszcze czy będziemy w Sopocie, ale jak będziemy to dam znaka ;)

Ja się rozwijam, 4 pieski, wózeczek, a Ty co ? :evil_lol:

Posted

To jakbyś była to daj znać :D Tylko od razu mówie, że ja teraz wyjeżdżam od 25.05 do 05.08 więc dopiero szóstego mogłabym się spotkać :D
Ja się rozwijam również, coraz więcej myślę o kolejnym psie, za to mama coraz mniej chce to słuchać :roll: Także zbyt szybko raczej kolejny pies do mnie nie zawita... A, no i gusta się trochę zmieniły, chi na pewno moją miłością pozostaną i na pewno mieć kiedyś jeszcze będę, ale najbardziej to mi się parsonek marzy, zresztą już od dłuższego czasu :D

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Kurcze, a może by tak wyskoczyć nad morze na chwilę? ;) zrobiłybyśmy spotkanie kurdupelków ;)

A w połowie drogi złapać oddech i odwiedzić moją Bajeczkę :eviltong:

Posted

maryg22 napisał(a):
To jakbyś była to daj znać :D Tylko od razu mówie, że ja teraz wyjeżdżam od 25.05 do 05.08 więc dopiero szóstego mogłabym się spotkać :D
Ja się rozwijam również, coraz więcej myślę o kolejnym psie, za to mama coraz mniej chce to słuchać :roll: Także zbyt szybko raczej kolejny pies do mnie nie zawita... A, no i gusta się trochę zmieniły, chi na pewno moją miłością pozostaną i na pewno mieć kiedyś jeszcze będę, ale najbardziej to mi się parsonek marzy, zresztą już od dłuższego czasu :D

Ja jeszcze nie wiem, ale może byśmy koło 07.08 byli w Sopocie jak już, bo tak zjeżdżamy w Bory Tucholskie ;)
Co to jest Parsonek ? :hmmmm:

Ewanka napisał(a):
:multi: uffff, wspaniale, że wyniki są dobre!!!

:multi:

Gosiapk napisał(a):
Yeah!!! Bravo Deeduszka!!! :laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie::laugh2_2::jumpie:

:B-fly:

ulvhedinn napisał(a):
Kurcze, a może by tak wyskoczyć nad morze na chwilę? ;) zrobiłybyśmy spotkanie kurdupelków ;)

Haha, to by było spotkanie :loveu: My się prawdopodobnie widzimy we Wro we wrześniu ;)

Ewanka napisał(a):
A w połowie drogi złapać oddech i odwiedzić moją Bajeczkę :eviltong:

Czyli że gdzie? bo nie wiem czy mam po drodze :lol:

Posted

Ooo, 7 sierpień to idealnie wręcz :loveu: W takim razie czekam na informacje :D Masz jeszcze w razie czego mój numer telefonu? :)
Parson russell terrier :D

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
(...)
Czyli że gdzie? bo nie wiem czy mam po drodze :lol:

Okolice Sochaczewa, to sam środek Pl , dokładnie połowa drogi nad morze :p

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No spotkanie na pewno było by super :)

Dee pogorszyło się dziś w nocy mocno, siedzi u weta na badaniach i kroplówkach, zobaczymy...[/QUOTE]

Dee nie rób sobie żartów i do zdrowia wracaj bo mamusie do grobu wpędzisz!
Kciukamy za zdrówko! :glaszcze: