ChiqDeeWikiXenia Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Hahahah Zuziu, ale co jest nieludzkie? :evil_lol: Jak chcesz malucha to ja proszę bardzo, będę bardzo zadowolona :diabloti: hiehiehie A tak serio to ja wiem, że ciężko będzie zapewne, ale maluch nie zostanie u mnie. Po 1 to chłopak, a ja się obawiam zestawienia go z Wiki samicą alfa, która do dziś na przemian z Dee podleje tu i tam ( wczoraj np. kładę się na wspaniałym kocu, który dostałam od mamy pod choinkę i co :mad: taka sobie zajebista śmierdząca plama:mad: winowajca niestety nieznaleziony, bo nie umiem ich rozróżnić po zapachu moczu :evil_lol: ) a poza tym po operacji dla Deeduszka trzeba spokoju, jest oddzielona w kojcu od reszty, więc nowy towarzysz zapewne zaburzyłby jej spokój. Realnie teraz było by to trudne - choć wiem, że jak go zobaczę takiego mikrusa to mi serce będzie mówiło co innego niż rozum ;) ale sądzę, że znajdzie dobry dom, a ktoś kto go przygarnie będzie go kochał całym sercem i dbał, aby temu mikro ciałku nic się nie stało, bo pies 1,3kg to jednak nie masywna 2kg chi, tylko potrzebujący więcej uwagi i opieki psiak. Planuję jeszcze jednego psiaka, ale myślałam bardziej o wiośnie jak już Dee będzie zdrowa, a mieszkanie po remoncie, więc na 99,9% maluch nie zostaje. Zawsze jest 0,1% szans, że np mój G się zakocha, ale jak od początku się nastawię, że nie u mnie ma być to też inaczej. Już z Wiki się poddałam, teraz nie chcę ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahah Zuziu, ale co jest nieludzkie? :evil_lol: Jak chcesz malucha to ja proszę bardzo, będę bardzo zadowolona :diabloti: hiehiehie[/QUOTE] To,że zostawiasz nas tu na pastwę zdjęcia,gdzie taki maluch topi się w kocu:loveu: Masz więcej zdjęć? Ja bym bardzo chciała ale obiecałam Pciółce ,że zawsze będzie jedynaczką w swoim rozmiarze.Przyzwyczaiła się być gwiazdeczką,wszyscy ciągle zwracają na nią uwagę i przy takim mikrusku mogłaby być nieszczęśliwa. [quote name='Chiquita&DeeDee']:mad: winowajca niestety nieznaleziony, bo nie umiem ich rozróżnić po zapachu moczu :evil_lol: ) [/QUOTE] Może powinnaś zacząć trenować?:evil_lol::evil_lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']choć wiem, że jak go zobaczę takiego mikrusa to mi serce będzie mówiło co innego niż rozum ;) ale sądzę, że znajdzie dobry dom, a ktoś kto go przygarnie będzie go kochał całym sercem i dbał, aby temu mikro ciałku nic się nie stało, bo pies 1,3kg to jednak nie masywna 2kg chi, tylko potrzebujący więcej uwagi i opieki psiak. [/QUOTE] Jak już Twój rozum wygra z sercem(w co szczerze wątpię:evil_lol:) To życzę mu najlepszego domku pod słońcem:loveu: jeden taki znam;) Już wiem,że tego szkraba nie zapomnę,tak jak Żabci i Tequilki:loveu: Coooo? Twierdzisz,że moja Pciółka jest masywana?:obrazic: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='RUDA ZUZIA']To,że zostawiasz nas tu na pastwę zdjęcia,gdzie taki maluch topi się w kocu:loveu: Masz więcej zdjęć? Ja bym bardzo chciała ale obiecałam Pciółce ,że zawsze będzie jedynaczką w swoim rozmiarze.Przyzwyczaiła się być gwiazdeczką,wszyscy ciągle zwracają na nią uwagę i przy takim mikrusku mogłaby być nieszczęśliwa. Może powinnaś zacząć trenować?:evil_lol::evil_lol: Jak już Twój rozum wygra z sercem(w co szczerze wątpię:evil_lol:) To życzę mu najlepszego domku pod słońcem:loveu: jeden taki znam;) Już wiem,że tego szkraba nie zapomnę,tak jak Żabci i Tequilki:loveu: Coooo? Twierdzisz,że moja Pciółka jest masywana?:obrazic:[/QUOTE] Na razie nie ma więcej zdjęć :) Co do jedynaczki - też kiedyś myślałam, ze moja Chiq nie przeżyje innej chi - teraz już wiem, że ona się bardzo cieszy, bo ma kogo terroryzować ;) a była mega rozpieszczoną księżniczką, więc śmiem twierdzić, że to nasze wymysły, bo psy myślą zgoła inaczej i są zwierzętami stadnymi. Hahahaha trenować mówisz? Od przyszłego tygodnia zacznę :diabloti: Nie wygra:eviltong: Nie może i kropka :cool3: No jasne, że tak, ale Ty przekonasz się o tym dopiero jak zobaczysz 1kg psa ;) Dorcia jak zobaczyła Dee to zapytała czy to chomik, bo na psa nie wygląda i oczy miała takie :crazyeye: więc mówię Ci, że 2 kg to masywny pies, to dwa razy więcej ;) teraz wyobraź sobie pół Pciólki i to moja Dee :lol: Dlatego dom MUSI wiedzieć, że taki pies to też poświecenie, bo on sam nie wskoczy na łóżko, na schody niektóre, jest maleńki więc łatwo można go uszkodzić.. a jak spadnie z łóżka to może już nie wstać. Dee mnie nauczyła co tzn 1kg psa i oprócz przyjemności jest to też duży obowiązek. Jakby maluch miał 2kg to byłabym spokojniejsza. Z resztą Gosia też coś wie na ten temat ;) Quote
Baton Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Znowu trochę dogo nie odwiedzałam a tu takie wieści! :) Ale zdjęć nie widzę :-( Jesteś pewna, że maluszek nie zostanie na dłużej?...:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Hmm.. dodałam przez photobucket, więc nie wiem czemu nie widzisz - ja widzę :) Quote
FredziaFredzia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Rany, następna kruszynka... On waży tyle, co Franek zjada w e... tydzień. :lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Pciołą ma swoje stado:lol:A Zuzia to pies?:evil_lol: [URL="http://smayliki.ru/smilie-1126183143.html"][IMG]http://s18.rimg.info/ad223d28085e7c626a365679a9cd5747.gif[/IMG][/URL] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Tydzień mówisz? Moje mają to na pół miesiąca w 3 :lol: Zuziu, Zuzia to jak mama bardziej, niż jak towarzyszka szalonych zabaw ;) ale oczywiście na psa też wygląda :evil_lol: Jak ja się cieszę, że dziś już piątek... kocham weekendy :loveu: Quote
Pegaza Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Jee jakie wieści..a szkoda że dopiero teraz ja szukałam mikrusa dla cioci..i znalazłam z fundacji sunię ale jakby ciocia takiego mini widziała to by była chętna.. wiem o czym mówisz gdyż ja znosze obie dziewczyny z schodów pod schody i wo ogóle to Livka jest ciągle noszona bo ona księżniczka a ksiezniczkom nie przystoi się bratac z byle kim czytaj psy z osiedla więc na ich widok zmyka na me ręce..a po drugie ona lubi byc czysta wiec nózki nie może zbrudzic..itp..:D mi by było cieżko wydac psa na tymczasie.. Quote
RUDA ZUZIA Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Ja też się cieszę,że jutro sobota:) A wpadniesz powiedzieć,że już przyjechałaś i jaki jest księciunio ?:mad::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Pegazko no ja też nie mówię, że będzie łatwo ;) Zuziu no zastanowię się :evil_lol: Pewnie, że wpadnę i jakieś zdjęcie z moimi laseczkami dodam :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 To będę czekała,tylko powiedz około której,żebym co godzinę nie latała do kompa:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Oj nie mam pojęcia.. nie umiem określić. Ciekawi Cię co? ;) Ja też jestem ciekawa jak wygląda na żywo :) Quote
RUDA ZUZIA Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj nie mam pojęcia.. nie umiem określić. Ciekawi Cię co? ;) Ja też jestem ciekawa jak wygląda na żywo :)[/QUOTE] A co nie?:eviltong: Pewnie,że chciałabym go zobaczyć:lol: Ale ja nie zobaczę na żywo:roll: To chociaż na fotkach:lol: Quote
Gosiapk Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Niniejszym skłądam oficjalny protest na obwinianie 3 malutkich suczynek za lanie na koc od Pani Mami! Sama 'se' nalałaś i teraz winnego szukasz :lmaa: :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Tak na szybko, maluszek jest cudowny... ciężko się nie zakochać :loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02585_zps26024fd8.jpg[/IMG] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02583_zps0d569098.jpg[/IMG] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02580_zps402bbd5e.jpg[/IMG] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02578_zps066c82ba.jpg[/IMG] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02577_zps3ceb5173.jpg[/IMG] Zdjęcia kompletnie nie oddają jego uroku! Nie mieszka u mnie, został na razie u mojej Mami :) Ma cudowny charakter, tylko macha ogonkiem i chce się tulić :loveu: No naprawdę cudownyyyy :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Ale powiedz sama na żywo lepiej wygląda ;) Quote
Agnieszka Co. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 No, bo mu się ogonek na zdjęciu nie rusza :) Quote
Sonka95 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ale dawno nas tu nie było :oops: Cudowny psiak:loveu::loveu: [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq%20-%20Dee%20-%20Wiq/DSC02583_zps0d569098.jpg[/url] Quote
Vilena Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Co ja tu widzę, a raczej kogo :loveu: Uroczy maluszek! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Baton Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Widzę zdjęcia :multi: Cudny maluszek :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']Tak na szybko, maluszek jest cudowny... ciężko się nie zakochać :loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Chiq - Dee - Wiq/DSC02585_zps26024fd8.jpg[/IMG] Zdjęcia kompletnie nie oddają jego uroku! Nie mieszka u mnie, został na razie u mojej Mami :) Ma cudowny charakter, tylko macha ogonkiem i chce się tulić :loveu: No naprawdę cudownyyyy :)[/QUOTE] Cudo maleńkie:loveu: I jak tam dzisiaj maluszek ,widziałaś go?Co Aronik powiedział na drugiego faceta? Twoja Mami jeszcze nie poległa pod jego urokiem? A tak swoją drogą kiedy Twoja Mami obchodzi urodzinki bo mi się zapomniało:p Quote
Recommended Posts