monia&nero Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 słonecznie się witamy i łapeczkę od Nero dla dziewczynek wysyłamy:):loveu: Quote
FredziaFredzia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Gdzie jesteście? Chyba na slonku sie grzejecie, co? ;) Quote
Vilena Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Pewnie się grzeją bo dzisiaj u nas cudownie! :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Dzień dobry Cioteczki:loveu::loveu: Wiem, chwilę nas nie było, ale dużo się działo i jakoś nie miałam czasu;) Fredziu idę zobaczyć na tatuażowym:cool3: troszkę się wygrzewaliśmy, bo pogoda była cudowna:multi: M&S witamy:multi: Zuziu cieszę się, że się zdjęcia podobają:loveu: Diamenciku, Gosiu dziękujemy:lol: Artemida byłam, stałam cały czas na chi;) Igiełko, Monia, Aniu witamy:loveu: Vilenko byłaś i się nie odezwałaś - Ty Beboku:evil_lol: Quote
Vilena Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Przepraszam Romi. Pomyślałam, że nie opłaca się pisać sms, cyknęłam fotki i się zmyliśmy. Chętnie spotkamy się w weekend :loveu: Tzn. w niedzielę będę miała wolne, w sobotę pracuję ;) Quote
mshume Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Cześć gromadko :) zasyłam ciepłe myśli i pędzę do roboty. Quote
Artemida Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ja też byłam i też cały czas na czi....... czy Ty masz blond włosy i grzywkę ? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Vilena napisał(a):Przepraszam Romi. Pomyślałam, że nie opłaca się pisać sms, cyknęłam fotki i się zmyliśmy. Chętnie spotkamy się w weekend :loveu: Tzn. w niedzielę będę miała wolne, w sobotę pracuję ;) Nie opłaca.. i mówisz mi to na głos?:evil_lol: A co do weekendu to powiem Ci w późniejszym terminie, bo u mnie to plany zmieniają się z dnia na dzień;) mshume napisał(a):Cześć gromadko :) zasyłam ciepłe myśli i pędzę do roboty. Witamy Ciociu Asiu:loveu: Nie pędź, bo jeszcze coś Ci się stanie:calus: Artemida napisał(a):ja też byłam i też cały czas na czi....... czy Ty masz blond włosy i grzywkę ? Nieee:lol: ja mam czarne włosy lekko za ramiona, wygolone boczki, byłam przy wejściu na ring ze znajomymi hodowczyniami;) Quote
Artemida Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ja byłam trochę dalej wejścia ale na tej samej stronie.Miałam plecak z pumy i koszulkę z bullterierem...Kurdę to Cię nie widziałam :( A w Zabrzu na wystawie będziesz może wtedy nam się uda :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Artemida napisał(a):ja byłam trochę dalej wejścia ale na tej samej stronie.Miałam plecak z pumy i koszulkę z bullterierem...Kurdę to Cię nie widziałam :( A w Zabrzu na wystawie będziesz może wtedy nam się uda :) Nie będę niestety. Hmm pewnie widziałam Cię, bo ja się wszędzie gapię:evil_lol: ale teraz nie kojarzę... a najlepszym numerem było to, że zapomniałam aparatu!!!:wallbash: Ta koszulka była szara?Miałaś czarne spodnie? unikatowydiament napisał(a):całuski zasyłamy:) Dziękujemy:lol: Quote
andegawenka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ach cudności http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01474.jpg Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Ninuś czy Ty ją chcesz adoptować?:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Wstawię coś - poniżej 18 proszę opuścić ten wpis:D "JAK UPRAWIAJĄ SEKS... BANKIER - na raty ALPINISTA - zawsze na górze INŻYNIER - zgodnie z planem LISTONOSZ - dochodzi szybko POLITYK - kończy na obietnicach DENTYSTA - wiadomo zawsze oralnie ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu POLICJANT - twarda pałka z kajdankami SZACHISTA - bije konia nawet przy królowej DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom " Quote
andegawenka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ninuś czy Ty ją chcesz adoptować?:D Ukraść też mogę:p. Pcioły nie mogę bo jest tylko jedna:shake:;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Ale powiedz adoptowałabyś ją?:D Quote
andegawenka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Wstawię coś - poniżej 18 proszę opuścić ten wpis:D "JAK UPRAWIAJĄ SEKS... BANKIER - na raty ALPINISTA - zawsze na górze INŻYNIER - zgodnie z planem LISTONOSZ - dochodzi szybko POLITYK - kończy na obietnicach DENTYSTA - wiadomo zawsze oralnie ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu POLICJANT - twarda pałka z kajdankami SZACHISTA - bije konia nawet przy królowej DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom " :lol::lol: 18latek ? może robić doktorat z seksu;) Quote
andegawenka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ale powiedz adoptowałabyś ją?:D Tak ale nie od Ciebie, nie jestem taka wredna.Skrzywdzić potrafię człowieka ale nie zwierzę ;) .Te Twoje maluchy żyją jak księżniczki (nie pamietam czy masz chłopaka, ale chyba nie) Quote
Artemida Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 tak tak szara koszulka i czarne spodnie :p eh szkoda :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 andegawenka napisał(a):Tak ale nie od Ciebie, nie jestem taka wredna.Skrzywdzić potrafię człowieka ale nie zwierzę ;) .Te Twoje maluchy żyją jak księżniczki (nie pamietam czy masz chłopaka, ale chyba nie) Jejku bardzo to miłe co mówisz Ninuś:oops: Ja bym Wiki nie oddała... ale... może będę miała coś w zanadrzu:cool3: andegawenka napisał(a)::lol::lol: 18latek ? może robić doktorat z seksu;) Hahaha, o tym też się pisze doktoraty?:evil_lol: Artemida napisał(a):tak tak szara koszulka i czarne spodnie :p eh szkoda :( A to Cię widziałam, ale nie zakumałam, że Ty to Ty:lol: nawet chwilę stałaś koło mnie;) Quote
Recommended Posts