FredziaFredzia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01415.jpg[/url] Ten jęzorek dodaje uroku - boski ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Deer Vilenka miała rację - zabrałam :evil_lol: ale dobrze, że i u Was się pojawiło;) Cicho, bo nie było czasu na dogo:evil_lol: Igiełko dziękujemy:) Monia widzisz takie z niej indywiduum:evil_lol: M&S dziękujemy:multi: Pegazko cieszę się, że się podobają:multi: Dzień dobry Ninuś:loveu::loveu: Fredzia dziękujemy;) My spędziliśmy miły weekend z Panem i władcą domu:evil_lol: tak walentynkowo:loveu: A teraz witamy wszystkich:multi: Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Czolem poniedzialkowo:) rany ale nudy..i pomyslec ze bede tak miala za ok 2 miesiace (decyzja podjeta-zwalniam sie)ale pocieszam sie mysla ze bedzie juz wiosna i bede mogla siedziec na dzialce;) czekam na m bo mamy jechac za drzwiami sie rozejrzec..i sie doczekac go nie umiem;) no teraz dzwonil ze za pol godziny bedzie.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Coś sobie wymyślisz do roboty, a jak nie to sobie zmajstrujecie dzidziusia:evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Coś sobie wymyślisz do roboty, a jak nie to sobie zmajstrujecie dzidziusia:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dziekuje bardzo..za stara juz jestem..;) nie myslalam ze tak szybko sie zwolnie ale sytuacja ostatnia nieprzewidziana pokazala ze powinnam odejsc..no coz bedzie mi ciezko ale wazniejsze dobro rodziny.. a M bardzo nalega wiec zostane kurą domowa..;) Quote
Gosiapk Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Pegaza']Dziekuje bardzo..za stara juz jestem..;) nie myslalam ze tak szybko sie zwolnie ale sytuacja ostatnia nieprzewidziana pokazala ze powinnam odejsc..no coz bedzie mi ciezko ale wazniejsze dobro rodziny.. a M bardzo nalega wiec zostane kurą domowa..;)[/QUOTE] A po miesiącu nie zacznie Ci wypominać, że nie dokładasz się do budżetu domowego? Że jesteś darmozjadem itp? :/ Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 No wiesz, każdy żyje jak chce ;) ja nie lubię siedzieć w domu, choć teraz mam co robić i tego nie czuję:) Jaka nieprzewidziana sytuacja? Cześć Gosiu :) Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Gosiapk']A po miesiącu nie zacznie Ci wypominać, że nie dokładasz się do budżetu domowego? Że jesteś darmozjadem itp? :/[/QUOTE] Tez mu to powiedzialam..ale twierdzi ze nie..a czas pokaze jak bedzie.. jak narazie to ciagle wysluchuje ze zaniedbuje swoja rodzine..on chce miec zone w domu ktora dopilnuje dziecka i domu.. ja przez 10 lat siedzialam w domu wiec nie boje sie byc kura domowa...bo mi sie w domu siedzialo dobrze..;) Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No wiesz, każdy żyje jak chce ;) ja nie lubię siedzieć w domu, choć teraz mam co robić i tego nie czuję:) Jaka nieprzewidziana sytuacja? Cześć Gosiu :)[/QUOTE] np taka ze jutro mam byc od 18 w pracy do ktorej godz. tego nie wiem..a grafikowo mam ten dzien wolny ale musze byc i z tego doszlo do malej klotni z kolezanka i moim M a w trakcie tej rozmowy sie dowiedzialam w sumie jak Ona mnie traktuje i to tylko przyspieszylo decyzje bo w sumie wczesniej juz rozmawialismy z M ze od wrzesnia mam sie zwolnic.. Quote
Paulinka10 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Cześć dziewczynki;)zdjecia super,dzieciaczki prześliczne:loveu: A ja też jestem kurą domową i chociaż mam myśli żeby iść do pracy to nie kosztem dzieci...i w sumie tak mi dobrze:)a jak Ci sie Daria bedzie w domciu nudziło to przyjedź na kawke;) Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Paulinka10']Cześć dziewczynki;)zdjecia super,dzieciaczki prześliczne:loveu: A ja też jestem kurą domową i chociaż mam myśli żeby iść do pracy to nie kosztem dzieci...i w sumie tak mi dobrze:)a jak Ci sie Daria bedzie w domciu nudziło to przyjedź na kawke;)[/QUOTE] Wlasnie Dzoana nie kosztem dzieci.. i nie dam sie wykorzystywac..bo ja bylam za dobra za duzo pokazalam ze umiem i sie obrocilo to przeciwko mnie.. no ba kawa obowiazkowa!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 No to widzisz Daria, dasz sobie radę;) wiem coś o tym, bo mam wstrętny charakter i nie umiem pracować z kimś kto mnie traktuje w taki sposób:eviltong: Paulinko dziękujemy:loveu: Jesteście Paniami domu:p Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No to widzisz Daria, dasz sobie radę;) wiem coś o tym, bo mam wstrętny charakter i nie umiem pracować z kimś kto mnie traktuje w taki sposób:eviltong: Paulinko dziękujemy:loveu: Jesteście Paniami domu:p[/QUOTE] Dam dam..ale jesli o mnie chodzi to mi jest ciezko powiedziec Nie.. wiem ze ta osoba zle robi w stosunku do mnie ale przymykam na to oko..i w koncu rodzina(mama kolezanka inna) mi oczy otworzyla ale i tak ciezko mi bedzie bo jak by nie bylo 2 lata to jest nie malo czasu..mialam juz jakis ustalony rytm czasu. Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Taa skladnie to napisalam ale chyba wiecie o co mi kaman;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Wiemy wiemy:) będzie dobrze :):) Quote
Pegaza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiemy wiemy:) będzie dobrze :):)[/QUOTE] taa jeszcze tylko ostatecznie powiadomienie o tej decyzji kolezance ktora zapewne zrobi kwasna mine(juz conieco jej nadmienilam i probowala mnie do tego zniechecic) i moze wtedy bedzie mi lzej..;) Quote
Artemida Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Jak tam maluchy w zimowe popołudnie :) Quote
KASIA&TOSIA Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 ufff w końcu dualo mi się nadrobić zaległości :))) foteczki słodkie jak zawsze :)) pozdrawiam cieplutko:))) Quote
Gosiapk Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No wiesz, każdy żyje jak chce ;) ja nie lubię siedzieć w domu, choć teraz mam co robić i tego nie czuję:) Jaka nieprzewidziana sytuacja? Cześć Gosiu :)[/QUOTE] Cze Ciocia :) Jak jeszcze raz któraś z szanownych dogociotek powie 'kura domowa' to :mad: Nie lubię tego określenia, bo ono jest poniżające i dezawuuje kompletnie ciężką pracę kobiety w domu, która trwa 24h i ciągle jest na posługi, podaj, upierz, sprzątnij, odrób lekcje z dzieckiem, zaprowadź dziecko, idź do lekarza, pranko, prasowanko i tak w kółko. To gorsze niż praca zawodowa! I jak totalnie niedoceniana :angryy: Quote
M&S Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Gosiapk'] Jak jeszcze raz któraś z szanownych dogociotek powie 'kura domowa' to :mad: Nie lubię tego określenia, bo ono jest poniżające i dezawuuje kompletnie ciężką pracę kobiety w domu, która trwa 24h i ciągle jest na posługi, podaj, upierz, sprzątnij, odrób lekcje z dzieckiem, zaprowadź dziecko, idź do lekarza, pranko, prasowanko i tak w kółko. To gorsze niż praca zawodowa! I jak totalnie niedoceniana :angryy:[/QUOTE] Dobrze mówisz!!!!! To prawda, niestety... Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Szkoda tylko ze wiekszosc facetow tego nie doceni, mowia ale jak tego nie zrobilas? bylas przeciez wdomu :mdleje: a to ze w domu i po zanim bylo duzo do zrobienia to juz sie nie liczy :mad: Quote
Gosiapk Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='deer_1987']Szkoda tylko ze wiekszosc facetow tego nie doceni, mowia ale jak tego nie zrobilas? bylas przeciez wdomu :mdleje: a to ze w domu i po zanim bylo duzo do zrobienia to juz sie nie liczy :mad:[/QUOTE] to mnie strasznie w... chciałam powiedzieć denerwuje :) Quote
Paulinka10 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 No właśnie nie jesteśmy kurami tylko Paniami domu:)no szkoda szkoda że mało który docenia żone i matke w domu....ja jutro musze iść do szkoły zrobić zadyme a mój chłop sie cieszy bo też jest wkurzony ale ja to załatwie..... Quote
Recommended Posts