Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosia odpuszczam....

Nie znam sie bardzo na jednych i drugich. W TV obejrzałam że Maria Antonina przez przypadek nadała nazwę, zresztą miała chyba jednego. Szedł znią na szafot, ale był taki sliczny że darowano mu życie.Tylko kto się nim zajął po jej śmierci:shake:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='andegawenka']Gosia odpuszczam....

Nie znam sie bardzo na jednych i drugich. W TV obejrzałam że Maria Antonina przez przypadek nadała nazwę, zresztą miała chyba jednego. Szedł znią na szafot, ale był taki sliczny że darowano mu życie.Tylko kto się nim zajął po jej śmierci:shake:[/QUOTE]

Dzięki za odpuszczenie. :)

Papilony są ładne, choć wolę chiłki. Nawet nie wiem jaki mają charakter, to dość rzadka rasa w Polsce.

Psa też wysłali na szafot?! A to szok :-o

Edited by Gosiapk
Posted

Maria Antonina została pozbawiona przed śmiercią wszystkiego, więc pewnie i tego pieska jej zabrali , nie bardzo wierzę ze szła z nim na szafot.

Szkoda mi kobitki, wcale nie była taka jaką ją przedstawiano...z Ludwikiem tworzyli dobre małżeństwo....

Wolę Twoje charciki

Posted

[quote name='andegawenka']Maria Antonina została pozbawiona przed śmiercią wszystkiego, więc pewnie i tego pieska jej zabrali , nie bardzo wierzę ze szła z nim na szafot.

Szkoda mi kobitki, wcale nie była taka jaką ją przedstawiano...z Ludwikiem tworzyli dobre małżeństwo....

Wolę Twoje charciki[/QUOTE]

Gdzie wyszukujesz takie ciekawostki? to interesujące.

A za "wolę Twoje chaciki" baaaardzo dziękuje :Rose:[COLOR="silver"] <powiedziała Gosia i pękła z dumy> [/COLOR]

Posted

[quote name='Gosiapk']Gdzie wyszukujesz takie ciekawostki? to interesujące.

A za "wolę Twoje chaciki" baaaardzo dziękuje :Rose:[COLOR=silver] <powiedziała Gosia i pękła z dumy> [/COLOR][/QUOTE]

:)

(różnie: biblioteka, TV, internet ostatnio;), kiedyś miałam wiecej czasu na szperanie po historii )

Posted

[quote name='andegawenka']:)

(różnie: biblioteka, TV, internet ostatnio;), kiedyś miałam wiecej czasu na szperanie po historii )[/QUOTE]

[COLOR="silver"]Nie mogę odpowiedzieć, bo jestem 'pęknięta' z dumy i dopiero się sklejam [/COLOR]:Help_2:

Posted

Paulinko tak od razu świntuchy?:evil_lol::evil_lol:

Ninuś, Wiki jest chiłką - i to nawet jako jedyna ze stadka z rodowodem;)
Nie odpuszczaj, podpisz się pod tym co napiszę:evil_lol:
Ale jesteś kopalnią wiedzy Ninuś już kolejny raz dowiaduję się czegoś od Ciebie:p

Jak wolisz charciki, to poszukamy jakiegoś dla Ciebie:diabloti:

Gosiu to ja Ci oficjalnie użyczam mojej galerii - dawaj fotki:multi::multi:
Myślisz, że Wiki ma gdzieś tam w rodo papilonka? W tej hodowli nie było.
A w ogóle to jesteś już nie pęknięta?:evil_lol::evil_lol:

Cześć Diamenciku:)

Daria Ty się boisz?:diabloti:
Nawet mi nie mów, jutro muszę zawitać u lekarza chyba.. :shake:

Posted

[quote name='Gosiapk']Ciocia monia się spóźniła :eviltong: Zapraszamy dziś w nocy, początek 23:30 :evil_lol:[/QUOTE]
ja to o tej godz. grzecznie już w łóżeczku lężę :)

Rami niech Tz masaż pleców zrobi to przestanie boleć :lol:
Miłego wieczoru dziewczęta!

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Jak wolisz charciki, to poszukamy jakiegoś dla Ciebie:diabloti:

Gosiu to ja Ci oficjalnie użyczam mojej galerii - dawaj fotki:multi::multi:
Myślisz, że Wiki ma gdzieś tam w rodo papilonka? W tej hodowli nie było.
A w ogóle to jesteś już nie pęknięta?:evil_lol::evil_lol: (...) [/QUOTE]

Pożyczyłam taśmę klejącą i się posklejałam, ale zanim się zrosnę muszę uważać i nie śmiać do rozpuku :D

Jak się czujesz Romi, nadal połamana? Co ten TZ w nocy z Tobą robił, żeś taka połamana od rana? :eviltong:

Z tym znalezieniem charciorka do adopcji może być trudno, choć bywają.

Wiki nie wygląda na chi po papilonie. Jak kiedyś wpadnie mi zdjęcie takiej chi, to prześlę linka. Będziecie wiedziały o czym mówię.

[quote name='Artemida']Życzę zdrowia , mnie też jutro lekarz czeka :p[/QUOTE]

A co cioci dolega?

[quote name='andegawenka']Gosia nie pękaj. Ktos na dogo powiedział że my patrzymy przez rózowe okulary dlatego wszystkie pieski to dla nas: cudności, pieknoty,słodkości itp....:loveu:

Pcioła to też chiłka?:mdleje::siara:[/QUOTE]

Mnie się podobają te różowe okulary, świat jest trochę przyjemniejszy i jakby łatwiej się oddycha, gdzy ma się je na nosie i psiury w koło są cudne i piękne i słodkie :)

No ba! Pcioła to chihuahua szorstkowłosa! Jedyny egzemplarz na CAŁYM świecie w tej rasie :crazyeye: :evil_lol:

Edited by Gosiapk
Posted

Gosiaqk ah podejrzenie zapalenia oskrzeli,silny kaszel,gorączka...;/ Zapraszam Cię do naszej galerii musiałam usnąć banerek. [url]http://www.dogomania.pl/threads/217337-Leniwe-%C5%BCycie-Gai-%29[/url] ;)

Posted

Ciocia Paulinka to tak troszke powyżej 18;)
A ciocia Ramonka to tego bólu sie pewnie nabawiła przy opiece nad chorym Tz:diabloti:
Ale tak serio to zdrówka życze;),ja już prawie zdrowa ino katar mnie męczy i troche kaszel...

Posted

Gosiu to sklejaj się, bo jak wyzdrowieję, to posiadówka nocna będzie:evil_lol:
Hehehe, TZ to mnie co najwyżej kopnął i dlatego tak boli:shake:
Wiem, że nie ma, ale Ninka i tak by nie przygarnęła:eviltong:
To czekam na zdjęcie papillonowej chi;)

Ninuś Pcioła to piękna chiłka, jak to Gosia ujęła
[QUOTE]...chihuahua szorstkowłosa! Jedyny egzemplarz na CAŁYM świecie w tej rasie...[/QUOTE]:loveu::loveu:
Ja też mam różowe okulary i mam w nosie co ludzie mówią:multi:

M&S dzięki, dziś na szczęście ciut lepiej:lol:

Posted

[quote name='Paulinka10']Ciocia Paulinka to tak troszke powyżej 18;)
A ciocia Ramonka to tego bólu sie pewnie nabawiła przy opiece nad chorym Tz:diabloti:
Ale tak serio to zdrówka życze;),ja już prawie zdrowa ino katar mnie męczy i troche kaszel...[/QUOTE]

Właśnie nie boli mnie to co jego, ale mną niestety nie ma się kto opiekować:placz:
Twarda jestem sama sobie radzę, mam tylko moje pieski, które mnie tulą:multi:
To kuruj się do końca;)