Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry:loveu:

Dziś Gremlinki już całkiem ok:multi:
Strasznie się cieszę!!:multi::multi:
Deer super prawdA?:)

Gosiu... jak ja uwielbiam takie Aniołki..:evil_lol:

Dzięki Monia;)

Zozolinko witamy, samopoczucie coraz lepsze:multi: choć leki dalej bierzemy;) ja też czekam na galerie Pepsi i Coli:loveu:

Mshume zimę jak się patrzy -10* :mdleje: jak otwieram taras, żeby ktoś zrobił siii to tylko Wiki biedna idzie i to wcale nie chętnie, a później leci do domciu o tak:painting: kto wymyślił taką temperaturę?:eviltong:

Aguś tak, to dwie dziewczynki, które widziałam jak byłam po Tequilkę i Fridę, czy siostry to nie wiem, ale na pewno się znają;)
Edit - teraz zobaczyłam "siostrzyczki" w cudzysłowiu:D hahaha

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Bo Ty chciałaś powiedzieć, że ja mam chorą głowę tak?:stupid::stupid::roflt:[/QUOTE]

Hmm a masz?:eviltong:
haha
ino to nie jest chyba zarazliwe?
znaczy na nas nie przejdzie?
:evil_lol:

Posted

Ciesze sie że dziewczynki lepiej sie czują;)ale jeszcze zdrówka życzymy:)
U mnie zaś Tosia cała różowa,a drapie sie okropnie....dzisiaj ją goliłam żeby mieć dojście do ranek.....:(jak nie urok to sraaaczka..

Posted

Dzień dobry:loveu:

Cześć Igiełko:multi:

Pegazko, ja myślę, że zaraźliwe w myśl - "kto z kim przystaje...":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Monia ja też się cieszę:multi:

Tak Paulinko, jak nie urok...:shake: skąd ja to znam...:roll: ale trzymam kciuki za Tosię!!

Gosiu... co to za minki?? Hmm?? Ty już jesteś zarażona:diabloti::diabloti::loveu: hehehe

M&S dobrze, że cieplutko, bo u nas mróz!!! jak ja nie lubię zimnaaaa:no-no-no:

Posted

Bardzo przyjemnie do Was wejść, to chyba najmilszy wątek na Dogo :lol: Takie temperatury to jeszcze nic, tylko zima do tej pory nas rozpieściła i organizmy jeszcze nie przyzwyczajone.Bardzo zdrowo, jak taki "suchy mróz" Poza tym musi ciutkę wymrozić wszelkie choróbska i pasożyty.Tylko śniegu za mało :lol:

Posted

Kasiu zimno w tym naszym mieście;)

Syluś jakie miłe słowa:oops: bardzo nam miło!!:loveu:

My dziś u Mami, mam zdjęcia jak się dzieci przylepiły do kominka:evil_lol: zmarzluszki:diabloti:
Fakt nie jesteśmy przyzwyczajeni do takich temperatur;) moje maluchy ani myślą wyjść na zewnątrz, nawet sweterki nie pomagają:evil_lol:
Niestety nie mogę teraz dodać, wieczorkiem na moim komputerze:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...)
Pegazko, ja myślę, że zaraźliwe w myśl - "kto z kim przystaje...":evil_lol::evil_lol::evil_lol:
(...)
Gosiu... co to za minki?? Hmm?? Ty już jesteś zarażona:diabloti::diabloti::loveu: hehehe (...) [/QUOTE]

:shock: O cholercia, to ja -> :scared: [SIZE="1"][COLOR="silver"](zostawiłam włączone żelazko) [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Syla']Bardzo przyjemnie do Was wejść, to chyba najmilszy wątek na Dogo :lol: (...) [/QUOTE]

Chciałaś powiedzieć, że tu same :stupid: siedzą? ;) :lol:
Sylko, Ty lepiej uważaj, jak to szanowna Obca Baba vel Romi vel Mama Chiquity, DeeDee i Wiki powiedziała: "kto z kim przestaje" :evil_lol:

Posted

Deer Kochana ja też:loveu: tylko co z tego jak u nas -15.. a ma być jeszcze gorzej:placz:

Gosiu... na żelazko się wymawiasz??:evil_lol::diabloti::diabloti: jakie to słodkie:roflt::glaszcze:
Nie martw się, kiedyś się z tym pogodzisz:loveu: a później pokochasz:evil_lol:

Cześć Paulinko, w związku z pewną sprawą fotki jutro - ale sprawa priorytetowa - powiem Wam jak nadejdzie czas;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Cześć Paulinko, w związku z pewną sprawą fotki jutro - ale sprawa priorytetowa - powiem Wam jak nadejdzie czas;)[/QUOTE]

ale koleżanka tajemnicza :)