Gosiapk Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, no na pewno nie Ty prawda? :D:D:D[/QUOTE] No co Ty! Przecież ja anioł jestem ... taki z różkami :diabloti: Quote
monia&nero Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Witam porannie :) Milego dnia i zdrówka dla laseczek :) Quote
zozolina Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Witamy sie ,jak samopoczucie?miłego dnia:multi: Quote
mshume Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Hej wszystkim, no i mamy zimę ;) Zozolina, załóż galerię swoim pannom :) Quote
zozolina Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Założe a jak,tylko znajde kabel do tel....:angryy: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Dzień dobry:loveu: Dziś Gremlinki już całkiem ok:multi: Strasznie się cieszę!!:multi::multi: Deer super prawdA?:) Gosiu... jak ja uwielbiam takie Aniołki..:evil_lol: Dzięki Monia;) Zozolinko witamy, samopoczucie coraz lepsze:multi: choć leki dalej bierzemy;) ja też czekam na galerie Pepsi i Coli:loveu: Mshume zimę jak się patrzy -10* :mdleje: jak otwieram taras, żeby ktoś zrobił siii to tylko Wiki biedna idzie i to wcale nie chętnie, a później leci do domciu o tak:painting: kto wymyślił taką temperaturę?:eviltong: Aguś tak, to dwie dziewczynki, które widziałam jak byłam po Tequilkę i Fridę, czy siostry to nie wiem, ale na pewno się znają;) Edit - teraz zobaczyłam "siostrzyczki" w cudzysłowiu:D hahaha Quote
Igiełka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Witajcie :) wspaniale że maluszki czują się już lepiej- oby tak dalej :) Quote
Pegaza Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Bo Ty chciałaś powiedzieć, że ja mam chorą głowę tak?:stupid::stupid::roflt:[/QUOTE] Hmm a masz?:eviltong: haha ino to nie jest chyba zarazliwe? znaczy na nas nie przejdzie? :evil_lol: Quote
monia&nero Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Cieszę się że Trojaczki lepiej się już czują:multi::multi::multi: Quote
Paulinka10 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ciesze sie że dziewczynki lepiej sie czują;)ale jeszcze zdrówka życzymy:) U mnie zaś Tosia cała różowa,a drapie sie okropnie....dzisiaj ją goliłam żeby mieć dojście do ranek.....:(jak nie urok to sraaaczka.. Quote
Gosiapk Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='pegaza']hmm a masz?:eviltong: Haha ino to nie jest chyba zarazliwe? Znaczy na nas nie przejdzie? :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Dzień dobry:loveu: Cześć Igiełko:multi: Pegazko, ja myślę, że zaraźliwe w myśl - "kto z kim przystaje...":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Monia ja też się cieszę:multi: Tak Paulinko, jak nie urok...:shake: skąd ja to znam...:roll: ale trzymam kciuki za Tosię!! Gosiu... co to za minki?? Hmm?? Ty już jesteś zarażona:diabloti::diabloti::loveu: hehehe M&S dobrze, że cieplutko, bo u nas mróz!!! jak ja nie lubię zimnaaaa:no-no-no: Quote
KASIA&TOSIA Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 witamy cieplutko:)) mimo, ze aura za oknem zupełnie inna:((( Quote
Syla Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Bardzo przyjemnie do Was wejść, to chyba najmilszy wątek na Dogo :lol: Takie temperatury to jeszcze nic, tylko zima do tej pory nas rozpieściła i organizmy jeszcze nie przyzwyczajone.Bardzo zdrowo, jak taki "suchy mróz" Poza tym musi ciutkę wymrozić wszelkie choróbska i pasożyty.Tylko śniegu za mało :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Kasiu zimno w tym naszym mieście;) Syluś jakie miłe słowa:oops: bardzo nam miło!!:loveu: My dziś u Mami, mam zdjęcia jak się dzieci przylepiły do kominka:evil_lol: zmarzluszki:diabloti: Fakt nie jesteśmy przyzwyczajeni do takich temperatur;) moje maluchy ani myślą wyjść na zewnątrz, nawet sweterki nie pomagają:evil_lol: Niestety nie mogę teraz dodać, wieczorkiem na moim komputerze:loveu: Quote
taxelina Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 i u nas znow sie zimno robi :mad: ja chce wiosne! Quote
Gosiapk Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Pegazko, ja myślę, że zaraźliwe w myśl - "kto z kim przystaje...":evil_lol::evil_lol::evil_lol: (...) Gosiu... co to za minki?? Hmm?? Ty już jesteś zarażona:diabloti::diabloti::loveu: hehehe (...) [/QUOTE] :shock: O cholercia, to ja -> :scared: [SIZE="1"][COLOR="silver"](zostawiłam włączone żelazko) [/COLOR][/SIZE] Quote
Gosiapk Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Syla']Bardzo przyjemnie do Was wejść, to chyba najmilszy wątek na Dogo :lol: (...) [/QUOTE] Chciałaś powiedzieć, że tu same :stupid: siedzą? ;) :lol: Sylko, Ty lepiej uważaj, jak to szanowna Obca Baba vel Romi vel Mama Chiquity, DeeDee i Wiki powiedziała: "kto z kim przestaje" :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Cześć dziewczynki;) to później wpadne na fotki:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Deer Kochana ja też:loveu: tylko co z tego jak u nas -15.. a ma być jeszcze gorzej:placz: Gosiu... na żelazko się wymawiasz??:evil_lol::diabloti::diabloti: jakie to słodkie:roflt::glaszcze: Nie martw się, kiedyś się z tym pogodzisz:loveu: a później pokochasz:evil_lol: Cześć Paulinko, w związku z pewną sprawą fotki jutro - ale sprawa priorytetowa - powiem Wam jak nadejdzie czas;) Quote
Gosiapk Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Cześć Paulinko, w związku z pewną sprawą fotki jutro - ale sprawa priorytetowa - powiem Wam jak nadejdzie czas;)[/QUOTE] ale koleżanka tajemnicza :) Quote
monia&nero Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dzień doberek :) no i gdzie te zdjęcia no gdzie ja się pytam :) o 6 rano juz powinny być :) Miłego dnia i dużo zdrówka dla panienek :) Quote
Recommended Posts