AgaG Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 No wreszcie jestem na chwilkę!!!! Wiesci cudowne. Pies będzie żył na pewno, opuchlizna jak sama stwierdziłam maleje... są nowe leki dla niego i będzie jeżdźił na naświetlanie lampą jakąś specjalną po urazach. :lol::lol:Boluś tulił się i tulił...cieszy się zyciem mimo bólu który na pewno jakis czas się utrzyma. Kiedy bęzie operacja tego dowiemy się w przyszły wtorek. :lol: A może tylko leki i lampy wystarczą? Doktor mówi, że trzeba czekac, obserwować itd... Quote
lewkonia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Aga - dzieki - to cudowna wiadomość. :multi: :multi: :multi: Chyba za wcześnie pytać o skutki uboczne tego bestialstwa? Jak to wpłynie na psychikę Bolusia? Quote
AniaB Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 chyba wszystkim nam ulżyło troche... bolek młody chłopak - moze łatwiej sie zregeneruje Quote
kiwi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 bolus kocha ludzi - tuli sie, pcha glowe na kolana, merda... mlody jeszcze jest to najwazniejsze Quote
karusiap Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 :multi: :multi: brawo Bolus za wole walki!!! Quote
elles Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Trzymam mocno kciuki, tak mi szkoda, że tyle wycierpiał - ale juz wszystko na dobrej drodze. Finansowo nijak w tej chwili nie pomogę :( [B]Lewkonia[/B], niech sobie mówią co chcą. Ja też takie teksty słyszałam i to od osób, od których bym się nie spodziewała. Nic sami nie robią ale wytyczne potrafią dać: "moze byście coś dla ludzi zrobili, też są bici" i tutaj argumenty, bo u sąsiadki to mąż ją wyzywa a klatke obok dziadek wszystkich terroryzuje, "no jak to kto, wy, napiszcie taką petycję" :roll: a mnie krew zalewa, czy ja tam obok mieszkam, czy wiem co się dzieje, skoro widzi to niech napisze, głupie gadanie :angryy: Quote
kiwi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ech a mnie rodzina ostatnio powiedziala ze takimi starymi psami jak sie zajmujemy to juz im lepiej kulke w łeb a nie tracic czas :wink: spływa to po mnie jak po kaczce Quote
paulus Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Tweety']mały offik. ładny młyn zrobił się na tym forum gw:shake: Byleby jakis oszołom nie podrzucił tymczasowego konta AFN do skarbówki :angryy: Kurcze, wiem, że wszyscy chcieli dobrze ale czy nie było wiadomo, że to jest konto, o którym może wiedzieć brać dogomaniacka. Nie trzeba byc doktorem wszech nauk, żeby wiedzieć, że konto jakiejkolwiek fundacji ma za właściciela właśnie tę fundację a nie osobę fizyczną. Może trzeba było najpierw nas zapytac zanim ktoś teraz weźmie ciotkę Green za doopę :mad:[/quote] [URL="http://bap-psp.lex.pl/serwis/podatki/akty/04.142.1514.htm"]Ustawa o spadku i darowiznach[/URL] mówi, że mogę ciotce Green dać 4902 zł bez podatku. Wolno mi i nikomu nic do tego. Super, że Boluś wraca do zdrowia. Quote
Perfi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='elles'] [B]Lewkonia[/B], niech sobie mówią co chcą. Ja też takie teksty słyszałam i to od osób, od których bym się nie spodziewała. Nic sami nie robią ale wytyczne potrafią dać: "moze byście coś dla ludzi zrobili, też są bici" i tutaj argumenty, bo u sąsiadki to mąż ją wyzywa a klatke obok dziadek wszystkich terroryzuje, "no jak to kto, wy, napiszcie taką petycję" :roll: a mnie krew zalewa, czy ja tam obok mieszkam, czy wiem co się dzieje, skoro widzi to niech napisze, głupie gadanie :angryy:[/quote] jakby mi taki dziadek jeden z drugim halasowali za sciana to bym zrobila porzadek, co mi beda jakies wrzaski zaklocac spokoj :P moja tesciowa mowi ze zajmujemy sie glupotami (bo dla niej fajny pies to pies za 1000$$ ktorym sie mozna pochwalic ze tyle kosztowal), dziadek bije psy ktore przyprowadzam i glosi teze ze miejsce wszystkich psow jest w schronisku... no coz... niech sobie grabia ;) BOLUSIU TAK BARDZO SIE CIESZYMY :D:D:D Quote
karusiap Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 cale szczescie ze moja rodzina to psiarze( i nie tylko)...tzn ta najblizsza rodzice i siostra:) Quote
justynavege Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 :(:shake: :mad: jak psiaczek ???????//:-( Quote
Perfi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='AgaG']No wreszcie jestem na chwilkę!!!! Wiesci cudowne. Pies będzie żył na pewno, opuchlizna jak sama stwierdziłam maleje... są nowe leki dla niego i będzie jeżdźił na naświetlanie lampą jakąś specjalną po urazach. :lol::lol:Boluś tulił się i tulił...cieszy się zyciem mimo bólu który na pewno jakis czas się utrzyma. Kiedy bęzie operacja tego dowiemy się w przyszły wtorek. :lol: A może tylko leki i lampy wystarczą? Doktor mówi, że trzeba czekac, obserwować itd...[/quote] napisano strone wczesniej Quote
Tweety Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='paulus'][URL="http://bap-psp.lex.pl/serwis/podatki/akty/04.142.1514.htm"]Ustawa o spadku i darowiznach[/URL] mówi, że mogę ciotce Green dać 4902 zł bez podatku. Wolno mi i nikomu nic do tego. Super, że Boluś wraca do zdrowia.[/quote] dawaj, ciotka Green na pewno nie zprotestuje a skoro to jest deklaracja na wątku Bolusia (wracaj, nasze cudo, do zdrowia:loveu: ) to przeznaczy tę kasę na niego:evil_lol: Quote
halbina Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Boluś, trzymamay za Ciebie kciuki! Zdrowiej nam, Maleństwo! :loveu: Quote
sugarr Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Boze, teraz dopiero zobaczylam ten watek nie wiem jak moglam to pominac :-o :-o Trzymam kciuki, mocniej sie juz nie da.. Wracaj biedaku do zdrowia!! Niewiarygodne. Czytam, widze a i tak nie potrafie uwierzyc ze to prawda... :placz: :placz: :placz: Piszcie co z pieskiem jak tylko beda nowe wiesci! [B][SIZE=4][FONT=Arial][U]Numer konta:[/U][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black]31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]MultiBank[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]AFN[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]Dorota Romaniuk[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]Karabeli 4 m 97[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]01-313 Warszawa[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Arial]aktualne?[/FONT] Quote
Tweety Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='sugarr']Boze, teraz dopiero zobaczylam ten watek nie wiem jak moglam to pominac :-o :-o Trzymam kciuki, mocniej sie juz nie da.. Wracaj biedaku do zdrowia!! Niewiarygodne. Czytam, widze a i tak nie potrafie uwierzyc ze to prawda... :placz: :placz: :placz: Piszcie co z pieskiem jak tylko beda nowe wiesci! [B][SIZE=4][FONT=Arial][U]Numer konta:[/U][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black]31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]MultiBank[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]AFN[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]Dorota Romaniuk[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]Karabeli 4 m 97[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]01-313 Warszawa[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Arial]aktualne?[/FONT][/quote] owszem. Na koncie jest już 950,24 zł. Podejrzewam, że pieniądze mają iść na konto AgiG. Kiedy mamy przelać? Quote
Kobiet@24 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Witam! Tu ta niedobra kobieta24 well dolly001. Słuchajcie , to moja ostatnia wypowiedz na dogo. Kilka slow i sama poprosze o zbanowane dla lepszego własnego samopoczucia.:cool1: Jesli uwazacie ze zakładając wątek na gazecie pl zrobiłam to po to , zeby zaszkodzic dogomanii to bardzo mi przykro. Podpisana tam "ktosiu" z dogo wybacz , ale na ponad 80 postow jest tam zaledwie 6 moich wypowiedzi i nie przypominam sobie , abym urazila tak kogos wulgaryzmem , oszczerstwem , czy przekleństwem...Tym samym nie widzę jakiejś prowokacji z mojej strony.:shake: Niestety , ale nie mogę wziasc odpowiedzialnosci za to co pisza tam inni podpisujac sie jako ludzie z dogo. Jedynym błędem jaki popelnilam jest źle sformulowane zdanie o osobach zarzadzających AFN a nie dgomanią:oops: Do tego się przyznaje i za to uchybienie przepraszam. Ale jesli uważacie , że brednia było pisanie o Bolku w necie..To wybaczcie..Ja wysiadam... :angryy: Poza tym widzę , że ktosia podjeła decyję w imieniu dogomanii o usunięciu mnie. Widzicie..tak jest najłatwiej...Bo gdy na 14 stronie tego wątku napisalam o tym , że zamieściłam historię Bolka na forum gazety pl. nikt nie wyrazal sprzeciwu. Dlaczego wowczas nikt nie napisal , że tak nie powinno sie robić , zeby postarac sie o usunięcie postu?????????:roll: Dopiero gdy ktos zaczął siać wątpliwości oberwało mi się równo..Przypuszczam , że gdyby nie fakt zamiesznia wszystko byłoby cacy. Dziękuję za solidarność i proszę serdecznie o bana. Pozdrawiam i przepraszam że chciałam pomóc. Quote
tania Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Boluniu jak się dzisiaj miewasz. Jesteś dzielnym psiutkiem i takim pozostań, masz teraz dobrych ludzi koło siebie, więc naprawdę warto... Quote
lena_zet Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Kobiet@24']Witam! Tu ta niedobra kobieta24 well dolly001. Słuchajcie , to moja ostatnia wypowiedz na dogo. Kilka slow i sama poprosze o zbanowane dla lepszego własnego samopoczucia.:cool1: Jesli uwazacie ze zakładając wątek na gazecie pl zrobiłam to po to , zeby zaszkodzic dogomanii to bardzo mi przykro. Podpisana tam "ktosiu" z dogo wybacz , ale na ponad 80 postow jest tam zaledwie 6 moich wypowiedzi i nie przypominam sobie , abym urazila tak kogos wulgaryzmem , oszczerstwem , czy przekleństwem...Tym samym nie widzę jakiejś prowokacji z mojej strony.:shake: Niestety , ale nie mogę wziasc odpowiedzialnosci za to co pisza tam inni podpisujac sie jako ludzie z dogo. Jedynym błędem jaki popelnilam jest źle sformulowane zdanie o osobach zarzadzających AFN a nie dgomanią:oops: Do tego się przyznaje i za to uchybienie przepraszam. Ale jesli uważacie , że brednia było pisanie o Bolku w necie..To wybaczcie..Ja wysiadam... :angryy: Poza tym widzę , że ktosia podjeła decyję w imieniu dogomanii o usunięciu mnie. Widzicie..tak jest najłatwiej...Bo gdy na 14 stronie tego wątku napisalam o tym , że zamieściłam historię Bolka na forum gazety pl. nikt nie wyrazal sprzeciwu. Dlaczego wowczas nikt nie napisal , że tak nie powinno sie robić , zeby postarac sie o usunięcie postu?????????:roll: Dopiero gdy ktos zaczął siać wątpliwości oberwało mi się równo..Przypuszczam , że gdyby nie fakt zamiesznia wszystko byłoby cacy. Dziękuję za solidarność i proszę serdecznie o bana. Pozdrawiam i przepraszam że chciałam pomóc.[/quote] [EMAIL="kobieto@24"]kobieto@24[/EMAIL], no co ty piszesz.Przecież chciałaś pomóc, no rany boskie, nie przesadzaj.Cóż zrobisz, stało się, ludzie nie uwierzyli, ale nie ma się czym przejmować, naprawdę ;) Gdybyśmy potrafili przewidzieć co się stanie, to byłoby nam w życiu dużo, dużo lepiej.Na przyszłość umieszczaj takie informacje tylko na zaufanych sobie forach.Ja np. mam moje ulubione forum analne , tam wklejam i wiem, że zawsze pomogą, to wspaniali ludzie.Na inne fora nie wklejam, ty w przyszłości też nie wklejaj i po problemie ;) A głupimi postami z prośbami i bana, to się dziewczyno nie przejmuj.Nin na nie nie poradzisz, pamiętaj jedno-pomagasz psom a nie dogomaniakom.Dzięki temu jeszcze jestem na dogo, gdybym kierowała się postami dogomaniaków to pewnie dawno temu rzuciłabym tym w cholerę. Pozdrawiam Quote
Asior Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 lena_zet jak Ona ma się nie przejmować skoro w innym temacie domagają się jej zbanowania.... :mad: Chciała dobrze a wyszło inaczej :( Ja też tak niestety mam że nie zastanowie się a działam.....a potem dostaje w dupę.... Quote
Perfi Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 rozmowy o kobiecie prosze prowadzic w jej temacie tu jest watek Bolusia Quote
Ambra Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 no bo tylko 10 stron poświeciłyście kłótniom.:angryy: Nie dziwne, że potem czytając tutejsze wypowiedzi ludziom odechciewa się pomagać! obrazacie,przepraszacie,obrażacie - jak chorągiewki! zamiast nowych zmotywować i dać przykład jak być pomocnym i pokazać że dogomaniak za dogomaniakiem stanie murem, to kłody pod nogi podkładacie!sobie wzajemnie! Perfidnie brak słów! ehh chyba nie po to tu jesteśmy!:shake: tak, to jest wątek niewinnego i bezbronnego psa - ofiary :-( Quote
Kobiet@24 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Proszę nie zamulajcie już i tak zamulonego wątku przez moją osobę. Jeśli ktoś chce się wypowiedzieć w tej sprawie zapraszam na wątek pod adresem : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34314[/URL] Dziękuję Quote
kasia_777 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Czy Boluś szuka domku na stałe czy zostaje na stałe na tymczasie?? Czy coś wiadomo? No i ile pieniędzy jeszcze trzeba uzbierać na jego leczenie? Czy będzie jakieś rozliczenie? Wiem że tu już ktoś o to wszystko pytał ale odpowiedzi nie ma. Czy Boluś wie ile osób go pokochało??:loveu: Quote
Recommended Posts