Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wreszcie jestem na chwilkę!!!! Wiesci cudowne. Pies będzie żył na pewno, opuchlizna jak sama stwierdziłam maleje... są nowe leki dla niego i będzie jeżdźił na naświetlanie lampą jakąś specjalną po urazach. :lol::lol:Boluś tulił się i tulił...cieszy się zyciem mimo bólu który na pewno jakis czas się utrzyma. Kiedy bęzie operacja tego dowiemy się w przyszły wtorek. :lol: A może tylko leki i lampy wystarczą? Doktor mówi, że trzeba czekac, obserwować itd...

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam mocno kciuki, tak mi szkoda, że tyle wycierpiał - ale juz wszystko na dobrej drodze. Finansowo nijak w tej chwili nie pomogę :(

[B]Lewkonia[/B], niech sobie mówią co chcą. Ja też takie teksty słyszałam i to od osób, od których bym się nie spodziewała. Nic sami nie robią ale wytyczne potrafią dać: "moze byście coś dla ludzi zrobili, też są bici" i tutaj argumenty, bo u sąsiadki to mąż ją wyzywa a klatke obok dziadek wszystkich terroryzuje, "no jak to kto, wy, napiszcie taką petycję" :roll: a mnie krew zalewa, czy ja tam obok mieszkam, czy wiem co się dzieje, skoro widzi to niech napisze, głupie gadanie :angryy:

Posted

ech a mnie rodzina ostatnio powiedziala ze takimi starymi psami jak sie zajmujemy to juz im lepiej kulke w łeb a nie tracic czas :wink:
spływa to po mnie jak po kaczce

Posted

[quote name='Tweety']mały offik.
ładny młyn zrobił się na tym forum gw:shake: Byleby jakis oszołom nie podrzucił tymczasowego konta AFN do skarbówki :angryy: Kurcze, wiem, że wszyscy chcieli dobrze ale czy nie było wiadomo, że to jest konto, o którym może wiedzieć brać dogomaniacka. Nie trzeba byc doktorem wszech nauk, żeby wiedzieć, że konto jakiejkolwiek fundacji ma za właściciela właśnie tę fundację a nie osobę fizyczną. Może trzeba było najpierw nas zapytac zanim ktoś teraz weźmie ciotkę Green za doopę :mad:[/quote]

[URL="http://bap-psp.lex.pl/serwis/podatki/akty/04.142.1514.htm"]Ustawa o spadku i darowiznach[/URL] mówi, że mogę ciotce Green dać 4902 zł bez podatku. Wolno mi i nikomu nic do tego.

Super, że Boluś wraca do zdrowia.

Posted

[quote name='elles']
[B]Lewkonia[/B], niech sobie mówią co chcą. Ja też takie teksty słyszałam i to od osób, od których bym się nie spodziewała. Nic sami nie robią ale wytyczne potrafią dać: "moze byście coś dla ludzi zrobili, też są bici" i tutaj argumenty, bo u sąsiadki to mąż ją wyzywa a klatke obok dziadek wszystkich terroryzuje, "no jak to kto, wy, napiszcie taką petycję" :roll: a mnie krew zalewa, czy ja tam obok mieszkam, czy wiem co się dzieje, skoro widzi to niech napisze, głupie gadanie :angryy:[/quote]
jakby mi taki dziadek jeden z drugim halasowali za sciana to bym zrobila porzadek, co mi beda jakies wrzaski zaklocac spokoj :P
moja tesciowa mowi ze zajmujemy sie glupotami (bo dla niej fajny pies to pies za 1000$$ ktorym sie mozna pochwalic ze tyle kosztowal), dziadek bije psy ktore przyprowadzam i glosi teze ze miejsce wszystkich psow jest w schronisku... no coz... niech sobie grabia ;)

BOLUSIU TAK BARDZO SIE CIESZYMY :D:D:D

Posted

[quote name='AgaG']No wreszcie jestem na chwilkę!!!! Wiesci cudowne. Pies będzie żył na pewno, opuchlizna jak sama stwierdziłam maleje... są nowe leki dla niego i będzie jeżdźił na naświetlanie lampą jakąś specjalną po urazach. :lol::lol:Boluś tulił się i tulił...cieszy się zyciem mimo bólu który na pewno jakis czas się utrzyma. Kiedy bęzie operacja tego dowiemy się w przyszły wtorek. :lol: A może tylko leki i lampy wystarczą? Doktor mówi, że trzeba czekac, obserwować itd...[/quote]
napisano strone wczesniej

Posted

[quote name='paulus'][URL="http://bap-psp.lex.pl/serwis/podatki/akty/04.142.1514.htm"]Ustawa o spadku i darowiznach[/URL] mówi, że mogę ciotce Green dać 4902 zł bez podatku. Wolno mi i nikomu nic do tego.

Super, że Boluś wraca do zdrowia.[/quote]
dawaj, ciotka Green na pewno nie zprotestuje a skoro to jest deklaracja na wątku Bolusia (wracaj, nasze cudo, do zdrowia:loveu: ) to przeznaczy tę kasę na niego:evil_lol:

Posted

Boze, teraz dopiero zobaczylam ten watek nie wiem jak moglam to pominac :-o :-o
Trzymam kciuki, mocniej sie juz nie da.. Wracaj biedaku do zdrowia!!
Niewiarygodne. Czytam, widze a i tak nie potrafie uwierzyc ze to prawda... :placz: :placz: :placz:
Piszcie co z pieskiem jak tylko beda nowe wiesci!

[B][SIZE=4][FONT=Arial][U]Numer konta:[/U][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black]31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]MultiBank[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]AFN[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]Dorota Romaniuk[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]Karabeli 4 m 97[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]01-313 Warszawa[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[FONT=Arial]aktualne?[/FONT]

Posted

[quote name='sugarr']Boze, teraz dopiero zobaczylam ten watek nie wiem jak moglam to pominac :-o :-o
Trzymam kciuki, mocniej sie juz nie da.. Wracaj biedaku do zdrowia!!
Niewiarygodne. Czytam, widze a i tak nie potrafie uwierzyc ze to prawda... :placz: :placz: :placz:
Piszcie co z pieskiem jak tylko beda nowe wiesci!

[B][SIZE=4][FONT=Arial][U]Numer konta:[/U][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black]31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]MultiBank[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]AFN[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]Dorota Romaniuk[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]Karabeli 4 m 97[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]01-313 Warszawa[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[FONT=Arial]aktualne?[/FONT][/quote]
owszem.
Na koncie jest już 950,24 zł. Podejrzewam, że pieniądze mają iść na konto AgiG. Kiedy mamy przelać?

Posted

Witam! Tu ta niedobra kobieta24 well dolly001. Słuchajcie , to moja ostatnia wypowiedz na dogo. Kilka slow i sama poprosze o zbanowane dla lepszego własnego samopoczucia.:cool1:
Jesli uwazacie ze zakładając wątek na gazecie pl zrobiłam to po to , zeby zaszkodzic dogomanii to bardzo mi przykro. Podpisana tam "ktosiu" z dogo wybacz , ale na ponad 80 postow jest tam zaledwie 6 moich wypowiedzi i nie przypominam sobie , abym urazila tak kogos wulgaryzmem , oszczerstwem , czy przekleństwem...Tym samym nie widzę jakiejś prowokacji z mojej strony.:shake: Niestety , ale nie mogę wziasc odpowiedzialnosci za to co pisza tam inni podpisujac sie jako ludzie z dogo. Jedynym błędem jaki popelnilam jest źle sformulowane zdanie o osobach zarzadzających AFN a nie dgomanią:oops: Do tego się przyznaje i za to uchybienie przepraszam. Ale jesli uważacie , że brednia było pisanie o Bolku w necie..To wybaczcie..Ja wysiadam... :angryy:
Poza tym widzę , że ktosia podjeła decyję w imieniu dogomanii o usunięciu mnie. Widzicie..tak jest najłatwiej...Bo gdy na 14 stronie tego wątku napisalam o tym , że zamieściłam historię Bolka na forum gazety pl. nikt nie wyrazal sprzeciwu. Dlaczego wowczas nikt nie napisal , że tak nie powinno sie robić , zeby postarac sie o usunięcie postu?????????:roll:
Dopiero gdy ktos zaczął siać wątpliwości oberwało mi się równo..Przypuszczam , że gdyby nie fakt zamiesznia wszystko byłoby cacy.
Dziękuję za solidarność i proszę serdecznie o bana.
Pozdrawiam i przepraszam że chciałam pomóc.

Posted

[quote name='Kobiet@24']Witam! Tu ta niedobra kobieta24 well dolly001. Słuchajcie , to moja ostatnia wypowiedz na dogo. Kilka slow i sama poprosze o zbanowane dla lepszego własnego samopoczucia.:cool1:
Jesli uwazacie ze zakładając wątek na gazecie pl zrobiłam to po to , zeby zaszkodzic dogomanii to bardzo mi przykro. Podpisana tam "ktosiu" z dogo wybacz , ale na ponad 80 postow jest tam zaledwie 6 moich wypowiedzi i nie przypominam sobie , abym urazila tak kogos wulgaryzmem , oszczerstwem , czy przekleństwem...Tym samym nie widzę jakiejś prowokacji z mojej strony.:shake: Niestety , ale nie mogę wziasc odpowiedzialnosci za to co pisza tam inni podpisujac sie jako ludzie z dogo. Jedynym błędem jaki popelnilam jest źle sformulowane zdanie o osobach zarzadzających AFN a nie dgomanią:oops: Do tego się przyznaje i za to uchybienie przepraszam. Ale jesli uważacie , że brednia było pisanie o Bolku w necie..To wybaczcie..Ja wysiadam... :angryy:
Poza tym widzę , że ktosia podjeła decyję w imieniu dogomanii o usunięciu mnie. Widzicie..tak jest najłatwiej...Bo gdy na 14 stronie tego wątku napisalam o tym , że zamieściłam historię Bolka na forum gazety pl. nikt nie wyrazal sprzeciwu. Dlaczego wowczas nikt nie napisal , że tak nie powinno sie robić , zeby postarac sie o usunięcie postu?????????:roll:
Dopiero gdy ktos zaczął siać wątpliwości oberwało mi się równo..Przypuszczam , że gdyby nie fakt zamiesznia wszystko byłoby cacy.
Dziękuję za solidarność i proszę serdecznie o bana.
Pozdrawiam i przepraszam że chciałam pomóc.[/quote]

[EMAIL="kobieto@24"]kobieto@24[/EMAIL], no co ty piszesz.Przecież chciałaś pomóc, no rany boskie, nie przesadzaj.Cóż zrobisz, stało się, ludzie nie uwierzyli, ale nie ma się czym przejmować, naprawdę ;) Gdybyśmy potrafili przewidzieć co się stanie, to byłoby nam w życiu dużo, dużo lepiej.Na przyszłość umieszczaj takie informacje tylko na zaufanych sobie forach.Ja np. mam moje ulubione forum analne , tam wklejam i wiem, że zawsze pomogą, to wspaniali ludzie.Na inne fora nie wklejam, ty w przyszłości też nie wklejaj i po problemie ;)
A głupimi postami z prośbami i bana, to się dziewczyno nie przejmuj.Nin na nie nie poradzisz, pamiętaj jedno-pomagasz psom a nie dogomaniakom.Dzięki temu jeszcze jestem na dogo, gdybym kierowała się postami dogomaniaków to pewnie dawno temu rzuciłabym tym w cholerę.
Pozdrawiam

Posted

lena_zet jak Ona ma się nie przejmować skoro w innym temacie domagają się jej zbanowania.... :mad:
Chciała dobrze a wyszło inaczej :(
Ja też tak niestety mam że nie zastanowie się a działam.....a potem dostaje w dupę....

Posted

no bo tylko 10 stron poświeciłyście kłótniom.:angryy:
Nie dziwne, że potem czytając tutejsze wypowiedzi ludziom odechciewa się pomagać!
obrazacie,przepraszacie,obrażacie - jak chorągiewki!
zamiast nowych zmotywować i dać przykład jak być pomocnym i pokazać że dogomaniak za dogomaniakiem stanie murem, to kłody pod nogi podkładacie!sobie wzajemnie!

Perfidnie brak słów!
ehh chyba nie po to tu jesteśmy!:shake:
tak,
to jest wątek niewinnego i bezbronnego psa - ofiary :-(

Posted

Proszę nie zamulajcie już i tak zamulonego wątku przez moją osobę.
Jeśli ktoś chce się wypowiedzieć w tej sprawie zapraszam na wątek pod adresem :

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34314[/URL]

Dziękuję

Posted

Czy Boluś szuka domku na stałe czy zostaje na stałe na tymczasie?? Czy coś wiadomo? No i ile pieniędzy jeszcze trzeba uzbierać na jego leczenie? Czy będzie jakieś rozliczenie? Wiem że tu już ktoś o to wszystko pytał ale odpowiedzi nie ma.

Czy Boluś wie ile osób go pokochało??:loveu: