necianeta89 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 I dziękuję za jakąkolwiek darowiznę! przyda się kornelowi napewno! oraz cioteczki, proszę pomóżcie rozsyłać wydarzenie na FB [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=134680999947513[/url] Quote
necianeta89 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Kornel aktualnie przebywa u mnie i smacznie sobie właśnie śpi :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 A ja zapraszam na bazarek dla Kornela, proszę o pomoc w podbijaniu!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/211020-MODELE-KARTONOWE-dla-modelarzy-archiwalne-kompletne-dla-Kornela-do-20.07.[/url] Quote
necianeta89 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Podrzucam kornela i rozsyłam wątek komu się tylko da.... Quote
agniecha82x Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Zaglądam do Kornela, piękny psiak :) niestety w tej chwili nie pomogę finansowo, bo sama miałam już w tym miesiącu sporo wydatków :shake: Quote
necianeta89 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Kornel jest super ekstra miziakiem. Bawi się w mój cień. Nie odstępuje mnie na krok a jak mu zniknę z oczów to płacze jak małe dziecko. Niestety KORNEL chce ZJEŚĆ mojego królika! Quote
Nadziejka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 :iloveyou::thumbs:Neciuniu dziekuje za zaproszenie , juz czytam wszystko , kaski nimam nic a nic:shake::shake: od jutra nie mam nawet tej dorywczej robotki:shake:ale moze jakis bazareczek wymyslimy , narazie poczytam , slicznosci niunio:loveu:trzymam kciuki! Quote
Igiełka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 melduję się na zaproszenie :) pózniej poczytam Quote
_bubu_ Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 [quote name='necianeta89']Kornel jest super ekstra miziakiem. Bawi się w mój cień. Nie odstępuje mnie na krok a jak mu zniknę z oczów to płacze jak małe dziecko. Niestety KORNEL chce ZJEŚĆ mojego królika![/QUOTE] instynkt myśliwski się odezwał ;) Quote
necianeta89 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='_bubu_']instynkt myśliwski się odezwał ;)[/QUOTE] Zauważyłam, ale gdy królik tupnął 2 razy, Kornel się odsunął, ale nadal leży w kącie i zerka na niego oblizując się ;) Dziewczęta! Bardzo dziękuję, że zajrzałyście!! Oraz Beatko, jest możliwość zrobić gdzieś rozliczenie? Tak lepiej ogarnąć finanse... będziemy wiedzieć jak bardzo mamy kombinować :) Quote
inga.mm Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='ewa gonzales']:iloveyou::thumbs:Neciuniu dziekuje za zaproszenie , juz czytam wszystko , kaski nimam nic a nic:shake::shake: od jutra nie mam nawet tej dorywczej robotki:shake:ale moze jakis bazareczek wymyslimy , narazie poczytam , slicznosci niunio:loveu:trzymam kciuki![/QUOTE] zajrzyjcie do #2 w moim bazarku, który dziś zakończył się Quote
dorobella Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Może chce tego królika tylko polizać ;) Moja dobermanka miała ochotę zaprzyjaźnić się z.... przygarniętą myszką. Plan swój zrealizowała,otworzyła sobie drzwi do pokoju,porwała mysz i dwie godziny nosiła ją w pysku. Sumienie jej owej myszy nie pozwoliło pożreć. Może Kornel chciałby się zaprzyjaźnić :) Quote
necianeta89 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 nie sądze. mój królik ma charakter więc raczej nie dałby sobą się pobawić, poza tym Kornel nie powarkuje miło ;) A poza tym, że ma chrapkę na mojego królika widać, że wcześniej był typowym KANAPOWCEM. Gdy wszyscy zaczeli zbierać się spać on na pewniaka wskoczył na kanapę. Nawet ta łapa mu nie przeszkadza szaleć. Oczywiście ograniczam mu ruch, ale energia go rozpiera. Poza tym kocha skórzaną kanapę w salonie :P Quote
_bubu_ Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Rozliczenie będzie jak zawsze w pierwszym poście. Jutro to ogarne. narazie starać się trzeba na pewno bardzo niestety ... do tysiąca oj daleko. Musimy też mieć na koszt dojazdu do Wrocławia. No i w Bielsku w lecznicy też trzeba zapłacić za zdjęcia i gips.. Quote
fochu Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 to jestem i ja :) spokojnie z królikiem mu powinno przejść,Elik Zołzę też chciał zjeść :D Do kogo Kornel ma jechać we Wrocawiu na tą konsultację? Quote
necianeta89 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Do Pana doktora na B, nie pamiętam, uciekło mi. Quote
Martika&Aischa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jestem i ja ...niestety na dzień dzisiejszy finansowo pod kreską :( Będę zaglądała do Kornelka .... Quote
necianeta89 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Jestem i ja ...niestety na dzień dzisiejszy finansowo pod kreską :( Będę zaglądała do Kornelka ....[/QUOTE] Dziękuję kochana, że zajrzałaś! dobrze by było chociaż wątek rozruszać..... Bubu, a może allegro cegiełkowe? A poza tym ciężko mi na Kornela wołać Kornel, może jakieś zdrobnienie cioteczki wymyślicie? Quote
Martika&Aischa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Necia a może po prostu wołaj go Cody ( Kodi) ;) Nic innego nie przychodzi mi na myśl ;) Quote
necianeta89 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Też o tym myślała :) bo mój tato chodzi i woła "bigiel!, bigiel!", bo imię Kornel mu nie siadło ;) Quote
misiadg Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ja tu zaglądam od początku do uroczego Kornelka tylko się nie wpisywałam, prawdopodobnie 50% zysku z bazarku mojego będzie dla Kornela/Kodiego :) ale jak to będzie pewne na 100% to wtedy napiszę (bazarek się dopiero tworzy) Quote
necianeta89 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Moja mam powiedziała, że będzie na niego wołać Korek i już:D heh. A chłopak to istne cudo! Właśnie nas odwiedziły małe dzieci i chłopak dał sie wyprzytulać no i przewróćił się na plecy co by go podrapać :) a ogólnie to śmiesznie śpi. Na plecach.. nie na brzuchu, ani na żadnym boku, tylko właśnie na plecach, ta złamana łapka z gipsem śmiesznie sterczy ;) Quote
misiadg Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 hahaha widać po nim, że jest uroczy bez dwóch zdań ! Korek pasuje :D Quote
fochu Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 mnie też Korek bardziej się podoba niż Kodi :P A to może do Bieżyńskiego psiak jedzie? Znakomity lekarz,moim Elikiem się zajmował Quote
Recommended Posts