Lili8522 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 U Nas po staremu, dzieciaczki dalej rozrabiają :angryy: Farcik mi dwa razy nawiał w tym tygodniu :angryy::mad: W tym dzisiaj rano, na szczęście zbytnio przede mną nie uciekał :diabloti: W tym tygodniu będą mieli nie miłą niespodziankę bo zamówiłam dla wszystkich suchą karmę i będą musieli się przestawić... A coś czuje że to nie będzie takie łatwe... :roll: I fakt mamy teraz u siebie nowe kudłate cudo :loveu: Które wszystkich po kolei ustawia szczególnie Xedosa... Warczy i burczy na niego straszliwie :cool3::cool3: Oto on Roki :loveu: O to jego wątek gdyby ktoś miał ochotę zajrzeć ;) http://www.dogomania.pl/threads/213885-kudłatek-Roki-po-amputacji-łapki-wciąż-walczy-z-sepsą-! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 magdyska25 napisał(a):a Xedos co na to? On niestety nie pozostaje mu dłużny i też na niego burczy... Ale niech sobie burczą byle nie zrobili nic więcej :mad::mad::mad: Quote
magdyska25 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Lili8522 napisał(a):On niestety nie pozostaje mu dłużny i też na niego burczy... Ale niech sobie burczą byle nie zrobili nic więcej :mad::mad::mad: uuuuuuu tak myślałam...Xedos jak nic ma przewagę..... Quote
Lili8522 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 magdyska25 napisał(a):uuuuuuu tak myślałam...Xedos jak nic ma przewagę..... Oj tak ma i to wielką na dodatek Rokuś jest bez łapki i połamany :-( Ale panuje nad sytuacją... Myśle że to jednak nie wynika z tego że Roki się go boi tylko że go poprostu nie lubi :shake: I jest o Nas zazdrosny... Quote
magdyska25 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Mały tylko ciałem.... Wiem, że panujecie ale żeby Xedos nie brał tego do siebie.... Quote
Lili8522 Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 U Nas prawie co staremu... Farcik dalej u Nas... DS na horyzoncie nie widać... Lila i Xedos jak to Lila i Xedos ;) Niestety tymczasowicz Rokuś jest za TM [*] Zawsze Kochanie będę o Tobie pamiętać bo byłeś cudowny teraz swoją cudownością zaszczycasz psy za TM. [*] Quote
phase Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ajjjj, przykro mi, psiesku na pewno tam też Ci dobrze! Pewnie hasasz sobie teraz z innymi mordkami. Quote
Agucha Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Poszukuję odpowiedzialnych osób ze Śląska... i nie tylko, które zechciały by współpracować ze mną oraz Fundacją Mikropsy i (ws)pomóc najmniejsze psie istnienia, tj - MIKRO-PIESKI. MIKRO-PIES - to psiak najbardziej pożądany przez adoptujących. Jest mały, niekłopotliwy, oszczędny, bezproblemowy w Domu Tymczasowym, w pełni adopcyjny... MIKROPIES to pies o wadze MAX 6 kg. Malutki, drobniutki. MIKROPIES TO PIES DOROSŁY, POWYŻEJ ROKU! ------------------------------------------------------------------------------ Głównie poszukuję osób, które są w stanie zapewnić takim psiątkom Dom Tymczasowy, w którym psiaczka będzie można przygotować do adopcji...tj: - wysterylizować/wykastrować, - przebadać wedle potrzeby, - poznać na tyle, żeby móc mu znaleźć odpowiedni dom -... a przede wszystkim - zabrać go z zimnego boksu i dać namiastkę SWOJEGO domu. Osobie, która się zgłosi i przejdzie pomyślnie wstępną rozmowę - zapewniamy: - karmę - opłacenie kosztów weterynaryjnych - ogłoszenia (jeżeli sam nie może, nie potrafi zrobić) - wszelką inną potrzebną pomoc Cały czas jestem w kontakcie z Domem Tymczasowym. Tak więc - nie bójcie się, że zostaniecie z psem i jego problemami SAMI ;-) Psiaki z Domów Tymczasowych są wydawane do adopcji na podstawie FUNDACYJNEJ Umowy Adopcyjnej, oraz - co jest oczywiste - po uprzedniej wizycie przed-adopcyjnej, którą zorganizuje osoba z Fundacji. ---------------------------------------------------------------------- SZCZERZE ZACHĘCAM I ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY :smile: Kontakt do mnie: tel: 500-596-485 mail: [email protected] Quote
necianeta89 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 A ja dzisiaj naszą kochaną Ciocie odwiedziłam i zrobiłam ładne zdjęcia :D Pochwalę się po jednym , ciocia Lili da resztę :P Xedos :) Lilka :) Tymczasowicz Farcik :) Tymczasowicz Nikon :) Quote
Agucha Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Lilcia, to Ty jesteś prężnie działającym DT? :loveu: Może zechcesz, kochana zapisać się do grupy "Wspieram mikro-psiaki"? :) Intensywnie szukam osób ze Śląska, chcących m.in. ze mną współpracować :) Quote
Lili8522 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
vege* Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Cześć ja tu pierwszy raz ale na pewno nie ostatni :loveu: http://img560.imageshack.us/img560/4551/dsc09308a.jpg jaka mina :grin: http://img513.imageshack.us/img513/5934/dsc09273a.jpg jaki piękny i uśmiechnięty pies :loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Piękną sesję zafundowała Twojemu zwierzyńcowi Necia :) Melduję się tutaj i z ochotą przyglądam się Twoim podopiecznym :loveu::loveu::loveu: Quote
Soko Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Trafiłam tutaj przez Nikonka :) cieszę się, że trafił do Ciebie Widzę, że Lilka ma takie same zapędy do niszczenia fryzury jak moja spanielica :P Quote
Lili8522 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Dziękuję wszystkim Cioteczką za przybycie do Naszej galerii :loveu: Psiaczki też się cieszą ;) Mam nadzieję że jeszcze zaglądniecie tutaj ;) Quote
phase Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Zaglądniemy, zaglądniemy. ;) A co to za nowy tymczasowicz?. A o Farcika nikt nie pyta?. Quote
Lili8522 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='phase']Zaglądniemy, zaglądniemy. ;) A co to za nowy tymczasowicz?. A o Farcika nikt nie pyta?. Tymczasowicz to Nikuś psie dziecko (4 miesiące) ze złamaną łapką ;) http://www.dogomania.pl/threads/214792-Połamany-szczeniak-Nikon-prosi-o-wsparcie-! O Farcika nikt nie pyta niestety :-( ale teraz będzie miał ogłoszenia ze super zdjęciami to może będą jakieś telefony ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Śliczne zdjęcia....:loveu: Lilil jest prze urocza :) Quote
Lili8522 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Śliczne zdjęcia....:loveu: Lilil jest prze urocza :) No Witamy Witamy :lol::loveu: Mam nadzieję, że teraz będziesz częstszym gościem w Naszej galerii i nie poczujesz się 'olana' :lol: Lila teraz daje popisy i szkoli chłopaków stała się mega nie dotykalska oczywiście tylko dla psów, np jak Lila śpi a nie daj boże któryś z chłopaków zacznie ją wąchać albo co gorsza na nią stanie to Lila wpada w furie i kłapie zębami na około :roll: No ale w sumie rozumiem ją przy takim natężeniu mężczyzn musi sobie jakoś radzi, dodam NATARCZYWYCH mężczyzn ;) Mój TZ mówi że wie po kim ona to ma... a ja zupełnie nie wiem o co mu chodzi... :siara::siara::siara: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 :diabloti: no nareszcie:evil_lol::evil_lol: Będę, będę - jeszcze będziesz mnie miała dość:lol: Jak czytam o Lili to jakbym czytała o Dee:crazyeye: dosłownie - moja jest taka sama...:loveu: I mój TZ też tak mówi?? Ciekawe? :hmmmm::hmmmm: Jak dla mnie to wyglądasz jak Aniołek:evil_lol: nie wiem o co mu chodzi:roflt::roflt::roflt: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Trzeba sobie dawać jakoś radę z facetami ;) Quote
Recommended Posts