Jump to content
Dogomania

Biała Perełka - Lila ... Kudłate cudo - Bastuś ... Na zawsze w sercu - Xedos...

Recommended Posts

Posted

Chiquita&DeeDee - Wczoraj jak wyszłam z Lilą na spacer to tak obszczekała sąsiada jak mnie ostatnio Dee aż mi wstyd było za nią :oops:
Jeszcze dołączył się do tego Farcik i śliczny koncert był :diabloti:

No właśnie jak aniołek więc o co mu chodzi? :siara::hmmmm::siara::hmmmm: Hihihi

Pinczerko, oj tak trzeba sobie z chłopami jakoś radzić, tak więc tłumacze moim chłopakom UWAŻAJCIE bo Lila śpi.... żebyście jej nie obudzili ani nie dotkneli :diabloti:

No ale jak na chłopów przystało oni i tak swoje :evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehhehehhe:evil_lol:
Cóż Ci powiem Lilusiu... kto z kim przystaje - takim się staje:loveu: poczekaj, aż kilka spacerków razem zaliczymy:painting: wtedy dopiero będziesz się wstydzić...:roflt::roflt:

Aniołek z taką śliczną aureolką, która jest usadowiona na takich cudownych błyszczących, kształtnych różkach:lilangel:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Mam Was, a tu pusto... Cioteczka Lili chyba zarobiona po paszki:D[/QUOTE]

A Ciotka bo mnie nikt nie odwiedza tak jak Ciebie... Jedyne co jak dodam nowe zdjęcia to jest jakiś odzew :roll:

A ja już zaczęłam sprzątać małą namiastkę moich 160mkw ehhhh.... to mnie przez chwilkę nie było ;)
Moje futra się tak lenią że mi już ręce opadają... :shake:
Szczególnie rottek wszędzie pełno czarnych szkutów... TRAGEDIA!

Posted

Bo to trzeba nawijać... mi się gęba nie zamyka;) hehhehhe
Ło mamo ile metrów???:crazyeye: to jak przy moich 40 mam problem wziąć się za porządki, jakbym miała 160 to chyba musiałabym się z pracy zwolnić;P hehehhe

Moje też się lenią, ale muszę zamówić furminator, ponoć działa cuda i większość cioteczek na moim wątku go ma... tylko kosztuje 70zł na allegro plus przesyłka:roll:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Bo to trzeba nawijać... mi się gęba nie zamyka;) hehhehhe
Ło mamo ile metrów???:crazyeye: to jak przy moich 40 mam problem wziąć się za porządki, jakbym miała 160 to chyba musiałabym się z pracy zwolnić;P hehehhe

Moje też się lenią, ale muszę zamówić furminator, ponoć działa cuda i większość cioteczek na moim wątku go ma... tylko kosztuje 70zł na allegro plus przesyłka:roll:[/QUOTE]

Ja to Ciotka muszę sprzątać co dwa dni a przydało by się codziennie przez te moje futra wrrrr.... Oczywiście pomijając Lileczkę bo ona ma naturalny włos :D

Jedna mądra dziewczynka hihihi

A co to jest? Jakiś środek przeciw wypadaniu sierści?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehehhe, nieeeee, to szczotka do czesania zaostrzona, dzięki czemu zbiera cały martwy podszerstek;) (tak mi tłumaczyli;))

Co dwa dni??? To ja już nie chcę domu :D[/QUOTE]

Aaaaaaaa..... hahahaha no tak mi wyobraźnia puściła, wybacz :oops::D

Ja wczoraj Xedosa czesałam 30 min myślałam że wszystkie włosy mu wyczesze hihi no ale dzisiaj to samo... No ale cóż trzeba jakoś przeżyć na wiosnę będzie lepiej :roll:

Ty masz fajnie bo masz małe kruszynki ;)

Posted

[SIZE="5"]Cioteczki jeżeli ktoś tu w ogóle zagląda jeszcze błagam Was trzymajcie kciuki za Xedosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dostał ostrego skrętu żołądka... Jak wróciliśmy do domu to się nie ruszał.... Miał brzuch jak balon....... Nie stawał na tylnie łapy :placz::placz::placz::placz:

Musieliśmy go znosić da samochodu ja z TZ bo nikogo nie było do pomocy a to tyle schodów do pokonania....

Jak przyjechaliśmy do lecznicy do Wetka powiedziała, że ten pies przecież już odchodzi na tamten świat :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Jest teraz operowany............

Prosze Was trzymajcie kciuki jego stan jest TRAGICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[SIZE="4"]Nasz Kochany Chłopczyk nie żyje.... Nie udało się go uratować........... :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Zjadł podobno jakiś mały kawałek ogórka i to przez to dostał skrętu czy jakoś tak......................Wetki same były zdziwione że przez to tak wielkiemu psu sie to stało................... :placz::placz::placz:

[SIZE="6"]Xedosku na zawsze będziesz w Naszej pamięci.... Wiesz że bardzo, bardzo, bardzo Cie KOCHAMY....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przepraszam że nie zdążyliśmy na czas...... Przepraszam tak bardzo :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Nie będzie drugiego takiego jak Ty......... Śpij Spokojnie Kochanie
  • Posted

[SIZE="4"]On sobie tam biega z Rokim i z innymi psami w wyborowym towarzystwie a my tu za nim ryczymy jak bobry ;-(((((((((((((((((((((((((((:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Dziękuję wszystkim ze jesteście!

Posted

Piękny Xedosku:-( To takie niesprawiedliwe:-( to takie okrutne:-( Nie moge w to uwierzyć:-( Jestem myślami i całym sercem z Toba Lili:-(

Znowu powiał śmierci wiatr,
    Zdmuchnął piękną świecę.
    Choć nie chciała wcale zgasnąć,
    To jednak uległa.
    Nie ma siły na tą chwilę,
    Nie zna jej nikt z Nas.
    Cóż tu począć można,
    Gdy dosięga Nas.
    Znowu powiał chłodny wiatr,
    Dmucha ile sił.
    I choć mocny tli się knot,
    To nie wygra z Nim.
    Jedno tylko wiem na pewno,
    I w to wierzę wciąż.
    Tam po drugiej stronie lustra,
    Gdzie istnieje lepszy świat…
    …już nie wieje wiatr.

Posted

Lili tak okrutnie mi przykro... :( Jeszcze na pewno leczyłaś rany po Rokusiu... To straszne, że to dzieje się tak szybko... tak niesprawiedliwie szybko... :(

Jesteśmy z Tobą, a Twój "Synuś" już biega szczęśliwy za Tęczowym Mostem...

Posted

[SIZE="5"]Dziękuję, że jesteście Kochane...To wiele dla mnie znaczy!!!!!!!! Tak mi ciężko się z tym wszystkim pogodzić...
    Ciągle myślę, że gdzieś śpi... Że zaraz za mną poleci do kuchni... Że wstanie i będzie 'cykał' swoimi pazurkami po panelach... To taki charakterystyczny dźwięk.... Ehhhhh

To takie wszystko popieprzone i niesprawiedliwe.... Dlaczego? :-(