Lili8522 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Chiquita&DeeDee - Wczoraj jak wyszłam z Lilą na spacer to tak obszczekała sąsiada jak mnie ostatnio Dee aż mi wstyd było za nią :oops: Jeszcze dołączył się do tego Farcik i śliczny koncert był :diabloti: No właśnie jak aniołek więc o co mu chodzi? :siara::hmmmm::siara::hmmmm: Hihihi Pinczerko, oj tak trzeba sobie z chłopami jakoś radzić, tak więc tłumacze moim chłopakom UWAŻAJCIE bo Lila śpi.... żebyście jej nie obudzili ani nie dotkneli :diabloti: No ale jak na chłopów przystało oni i tak swoje :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Hehhehehhe:evil_lol: Cóż Ci powiem Lilusiu... kto z kim przystaje - takim się staje:loveu: poczekaj, aż kilka spacerków razem zaliczymy:painting: wtedy dopiero będziesz się wstydzić...:roflt::roflt: Aniołek z taką śliczną aureolką, która jest usadowiona na takich cudownych błyszczących, kształtnych różkach:lilangel: Quote
Lili8522 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Chiquita&DeeDee chcesz wykonać mieszankę wybuchową? :diabloti::diabloti::diabloti: Noooo nie wiem czy to dobry pomysł :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jak to nie jest dobry pomysł, to trudno:placz: Hehhehehehe, a tak poważnie, to ja uważam, że to genialny pomysł:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Mam Was, a tu pusto... Cioteczka Lili chyba zarobiona po paszki:D Quote
Lili8522 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Mam Was, a tu pusto... Cioteczka Lili chyba zarobiona po paszki:D[/QUOTE] A Ciotka bo mnie nikt nie odwiedza tak jak Ciebie... Jedyne co jak dodam nowe zdjęcia to jest jakiś odzew :roll: A ja już zaczęłam sprzątać małą namiastkę moich 160mkw ehhhh.... to mnie przez chwilkę nie było ;) Moje futra się tak lenią że mi już ręce opadają... :shake: Szczególnie rottek wszędzie pełno czarnych szkutów... TRAGEDIA! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Bo to trzeba nawijać... mi się gęba nie zamyka;) hehhehhe Ło mamo ile metrów???:crazyeye: to jak przy moich 40 mam problem wziąć się za porządki, jakbym miała 160 to chyba musiałabym się z pracy zwolnić;P hehehhe Moje też się lenią, ale muszę zamówić furminator, ponoć działa cuda i większość cioteczek na moim wątku go ma... tylko kosztuje 70zł na allegro plus przesyłka:roll: Quote
Lili8522 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Bo to trzeba nawijać... mi się gęba nie zamyka;) hehhehhe Ło mamo ile metrów???:crazyeye: to jak przy moich 40 mam problem wziąć się za porządki, jakbym miała 160 to chyba musiałabym się z pracy zwolnić;P hehehhe Moje też się lenią, ale muszę zamówić furminator, ponoć działa cuda i większość cioteczek na moim wątku go ma... tylko kosztuje 70zł na allegro plus przesyłka:roll:[/QUOTE] Ja to Ciotka muszę sprzątać co dwa dni a przydało by się codziennie przez te moje futra wrrrr.... Oczywiście pomijając Lileczkę bo ona ma naturalny włos :D Jedna mądra dziewczynka hihihi A co to jest? Jakiś środek przeciw wypadaniu sierści? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Hehehehhe, nieeeee, to szczotka do czesania zaostrzona, dzięki czemu zbiera cały martwy podszerstek;) (tak mi tłumaczyli;)) Co dwa dni??? To ja już nie chcę domu :D Quote
Lili8522 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehehhe, nieeeee, to szczotka do czesania zaostrzona, dzięki czemu zbiera cały martwy podszerstek;) (tak mi tłumaczyli;)) Co dwa dni??? To ja już nie chcę domu :D[/QUOTE] Aaaaaaaa..... hahahaha no tak mi wyobraźnia puściła, wybacz :oops::D Ja wczoraj Xedosa czesałam 30 min myślałam że wszystkie włosy mu wyczesze hihi no ale dzisiaj to samo... No ale cóż trzeba jakoś przeżyć na wiosnę będzie lepiej :roll: Ty masz fajnie bo masz małe kruszynki ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 No w sumie mniej włosków;) 30 min to mi zajmuje pełne spa dla 1 dziewczynki:D Jak zakupię wreszcie ten furminator, to poćwiczymy na Xedosie;) Quote
Lili8522 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Ok, możemy poćwiczyć jestem jak najbardziej za!! :D:D O ile go wcześniej nie ogolę na łyso :diabloti::diabloti::diabloti: Jak już nie wytrzymam :hand::hand::hand: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Hehehehhehhe:D Wytrzymaj, dasz radę;) Quote
Lili8522 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [SIZE="5"]Cioteczki jeżeli ktoś tu w ogóle zagląda jeszcze błagam Was trzymajcie kciuki za Xedosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dostał ostrego skrętu żołądka... Jak wróciliśmy do domu to się nie ruszał.... Miał brzuch jak balon....... Nie stawał na tylnie łapy :placz::placz::placz::placz: Musieliśmy go znosić da samochodu ja z TZ bo nikogo nie było do pomocy a to tyle schodów do pokonania.... Jak przyjechaliśmy do lecznicy do Wetka powiedziała, że ten pies przecież już odchodzi na tamten świat :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Jest teraz operowany............ Prosze Was trzymajcie kciuki jego stan jest TRAGICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 O mamo... tak mi przykro :(:(:(trzymamy kciuki i łapki:(:(:( Quote
Lili8522 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [SIZE="4"]Nasz Kochany Chłopczyk nie żyje.... Nie udało się go uratować........... :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Zjadł podobno jakiś mały kawałek ogórka i to przez to dostał skrętu czy jakoś tak......................Wetki same były zdziwione że przez to tak wielkiemu psu sie to stało................... :placz::placz::placz: [SIZE="6"]Xedosku na zawsze będziesz w Naszej pamięci.... Wiesz że bardzo, bardzo, bardzo Cie KOCHAMY....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepraszam że nie zdążyliśmy na czas...... Przepraszam tak bardzo :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Nie będzie drugiego takiego jak Ty......... Śpij Spokojnie Kochanie Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Lili...:calus::calus::calus: Tak Strasznie mi przykro!!!!:-(:-(:-( Wiem co czujesz, to cholernie trudne i niesprawiedliwe!!!:-(:-(:-( On wie, że go kochacie... Xedosku :candle::candle::candle: Quote
Agucha Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ja pier... ...niczę :placz::placz::placz: Tak bardzo Wam współczuję... zrobiliście wszystko co w waszej mocy, żeby mu pomóc. [*] :( Quote
Lili8522 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [SIZE="4"]On sobie tam biega z Rokim i z innymi psami w wyborowym towarzystwie a my tu za nim ryczymy jak bobry ;-(((((((((((((((((((((((((((:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Dziękuję wszystkim ze jesteście! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Z moim Choco... i wiesz, że nawet wyglądają tak samo... tylko różni ich jakieś 60 kg... :( my też ryczymy... tylko to nam zostało:( Quote
ihabe Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Piękny Xedosku:-( To takie niesprawiedliwe:-( to takie okrutne:-( Nie moge w to uwierzyć:-( Jestem myślami i całym sercem z Toba Lili:-( Znowu powiał śmierci wiatr, Zdmuchnął piękną świecę. Choć nie chciała wcale zgasnąć, To jednak uległa. Nie ma siły na tą chwilę, Nie zna jej nikt z Nas. Cóż tu począć można, Gdy dosięga Nas. Znowu powiał chłodny wiatr, Dmucha ile sił. I choć mocny tli się knot, To nie wygra z Nim. Jedno tylko wiem na pewno, I w to wierzę wciąż. Tam po drugiej stronie lustra, Gdzie istnieje lepszy świat… …już nie wieje wiatr. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Lili tak okrutnie mi przykro... :( Jeszcze na pewno leczyłaś rany po Rokusiu... To straszne, że to dzieje się tak szybko... tak niesprawiedliwie szybko... :( Jesteśmy z Tobą, a Twój "Synuś" już biega szczęśliwy za Tęczowym Mostem... Quote
Soko Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Rany, jestem z Tobą - trzymaj się dzielnie, pomyśleć, że taka głupota jak ogórek zabije psa... Quote
Lili8522 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [SIZE="5"]Dziękuję, że jesteście Kochane...To wiele dla mnie znaczy!!!!!!!! Tak mi ciężko się z tym wszystkim pogodzić... Ciągle myślę, że gdzieś śpi... Że zaraz za mną poleci do kuchni... Że wstanie i będzie 'cykał' swoimi pazurkami po panelach... To taki charakterystyczny dźwięk.... Ehhhhh To takie wszystko popieprzone i niesprawiedliwe.... Dlaczego? :-( Quote
phase Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 O Boże.... Nie wiem co napisać, cioteczko jesteśmy z Tobą! Aż samej mi się płakać chce... Xedosku.. Quote
Recommended Posts