Lili8522 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 necianeta89 napisał(a):bo to przecież nie jego galeria ;) jego galeria umarła śmiercią naturalną ;) Miałam na myśli jakieś zdjęcia grupowe na przykład ;) Jak widać moja galeria też umierała a tu masz, ktoś jednak zagląda ;) magdyska25 napisał(a):Patrzę i nie wierzę ale Wam Basti urósł!!! No kapeczkę się Synusiowi urosło ale niestety nie tak jak powinien :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Quote
Lili8522 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 magdyska25 napisał(a):może jeszcze podrośnie? Teraz to mu chyba bardziej na masę pójdzie, jest strasznie chudy a już na wielkość nie bo ma pi razy oko 10 miesięcy :roll::roll: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Niektóre rosną dłużej, także Lilli może jeszcze kilka cm mu przybędzie. Plusy też są mniejszych psiaków- więcej się w domu pomieści. Ps: a jak z Twoim bdt? odpoczywasz? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Lili8522 napisał(a):Była z pieskiem, a jak! Tylko że....... hmmm nigdzie go tutaj nie ma :roll: i nie wiem dlaczego....... :roll::mad: ---------------------------------------------------- Dzisiaj z Lili jedziemy do weta bo z oczkami wydaje mi się coraz gorzej :roll::-( necianeta89 napisał(a):bo to przecież nie jego galeria ;-) jego galeria umarła śmiercią naturalną ;-) Też jestem za wstawieniem zdjęć grupowych:loveu: a poza tym Lili jest gościnna i jakieś zdjęcie innego psiaka na pewno jej nie przeszkadza;) Lili8522 napisał(a):Miałam na myśli jakieś zdjęcia grupowe na przykład ;) Jak widać moja galeria też umierała a tu masz, ktoś jednak zagląda ;) No kapeczkę się Synusiowi urosło ale niestety nie tak jak powinien :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Lili umierała, ale jak Ciocia (ja) przyszła to każdy ją olał:placz: o ja biedna:diabloti: Pięknie chłopaczyna wyrósł :loveu: A z oczkami Lileczki będzie dobrze, tylko trzeba będzie pewnie kropić.. Quote
Lili8522 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 magdyska25 napisał(a):Niektóre rosną dłużej, także Lilli może jeszcze kilka cm mu przybędzie. Plusy też są mniejszych psiaków- więcej się w domu pomieści. Ps: a jak z Twoim bdt? odpoczywasz? Musi mu jeszcze troche cm przybyć! Bo ja kocham duże psy :loveu: Tak Madziu mój DT na razie jest OFF... Chiquita&DeeDee napisał(a):Też jestem za wstawieniem zdjęć grupowych:loveu: a poza tym Lili jest gościnna i jakieś zdjęcie innego psiaka na pewno jej nie przeszkadza;) Lili umierała, ale jak Ciocia (ja) przyszła to każdy ją olał:placz: o ja biedna:diabloti: Pięknie chłopaczyna wyrósł :loveu: A z oczkami Lileczki będzie dobrze, tylko trzeba będzie pewnie kropić.. Psiaków nigdy dosyć! :D I widzisz zmobilizowałaś mnie do tego Kochana żebym tu częściej zaglądała :multi: Lileczka ma zapalenie spojówek i kropimy :roll: U weta trzęsła się jak galareta a jak ją zdjełam ze stołu to wtuliła głowę w moją szyje wbiła pazurki i ani rusz nie zejdzie ;) Quote
Bgra Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 to alergiczne,bakteryjne czy wirusowe zapalenie spojówek?że o innych nie wspomnę:cool3: Quote
Lili8522 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Bgra napisał(a):to alergiczne,bakteryjne czy wirusowe zapalenie spojówek?że o innych nie wspomnę:cool3: Szczerze? Może to zabrzmi brutalnie ale nie wiem... Wczoraj 90% rzeczy omijało moje uszy... - ciężki dzień :roll: Dostała kropelki: 'TOBRADEX' mowi Ci to coś? Igiełka napisał(a):Przyszłam sobie oko nacieszyć :):) Ciocia Igiełłłłłłłłłłłkkkkkkkkaaaaaaaa do Nas zawitała :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Proszę częściej sobie oko u Nas cieszyć :D:D:D Quote
Bgra Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 to kropelki antybiotykowe z dexamatazonem ale tak czy siak pomogą:) jak tak patrzę na Twoją Białą Perełeczkę to wydaje mi się,że jest podobna do mojej Hańci:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Taaaak ja Ciebie zmobilizowałam... dobre:evil_lol: Ale przyznaj - męczyć dooopę to ja umiem co?:roflt: Też kiedyś miałam te krople - zapalenie spojówek jest zaraźliwe.. nie wiem czy u psów też, ale ja się zaraziłam od TZta.. Quote
Bgra Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 takk można jeżeli to wirusowe albo bakteryjne zap.spoj. alergicznym na szczęście nie;) Quote
Lili8522 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Bgra napisał(a):to kropelki antybiotykowe z dexamatazonem ale tak czy siak pomogą:) jak tak patrzę na Twoją Białą Perełeczkę to wydaje mi się,że jest podobna do mojej Hańci:) Mam nadzieje że pomogą :) najgorzej jest rano jak otwiera te swoje ślepka :roll: Do Hańci podobna mówisz? :) A mi się wydaje że Lila gabarytowo to w ogóle shih nie jest :roll: Chiquita&DeeDee napisał(a):Taaaak ja Ciebie zmobilizowałam... dobre:evil_lol: Ale przyznaj - męczyć dooopę to ja umiem co?:roflt: Też kiedyś miałam te krople - zapalenie spojówek jest zaraźliwe.. nie wiem czy u psów też, ale ja się zaraziłam od TZta.. Ja też potrafie męczyć doooppppeeeeeeeeee więc marsz na mój bazarek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :diabloti: Bgra napisał(a):takk można jeżeli to wirusowe albo bakteryjne zap.spoj. alergicznym na szczęście nie;) Mówicie że zapalenie spojówek zaraźliwe? Ja miałam raz w życiu i nigdy tego nie zapomnę i mam nadzieję że nigdy już do mnie nie wróci :mad: ----------------------------------------------------------------------- Pozdrawiamy weekendowo :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us (na tym zdjęciu widać te biedne oczka...) I Zapraszam Serdecznie na mój bazarek! Jeśli się nic nie spodoba to chociaż podbijcie w górę bo słabiutki tam ruch ojjjjjj słabiutki :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/226566-Kartki-na-DZIEŃ-MAMY!-Ręcznie-robione!-Zapraszam!-Do-20-05-godzina-20-00 Quote
phase Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Naprawdę widać te bidne oczka.. Będę mogła wątek tylko podnieść.. :( Quote
Bgra Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 moja Hańcia to też nie shih:)chodziło mi o wyraz pyszczka;) ja codziennie małej przemywam oczka żelem z Hery,no nie same oczka ale powieki jeśli ma wydzielnę która zakleja jej oczka to najpierw musisz przemyć oczko,wypłukać np 0,9% NaCl i dopiero zakroplić leczniczymi kroplami Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 W końcu dojdę na ten bazarek;) ... oby;) Piękne pozdrowienia weekendowe:loveu: Quote
Lili8522 Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='phase']Naprawdę widać te bidne oczka.. Będę mogła wątek tylko podnieść.. :([/QUOTE] Dziękuję, podnoszenie też bardzo ważne bo tam prawie nikogo nie ma :placz: Czy ludzie wolą zapychać kieszenie tych w sklepach? :roll: [quote name='Bgra']moja Hańcia to też nie shih:)chodziło mi o wyraz pyszczka;) ja codziennie małej przemywam oczka żelem z Hery,no nie same oczka ale powieki jeśli ma wydzielnę która zakleja jej oczka to najpierw musisz przemyć oczko,wypłukać np 0,9% NaCl i dopiero zakroplić leczniczymi kroplami[/QUOTE] Aaaa wyraz pyszczka.... na tym zdjęciu u mnie na rękach ma wyraz wielce niezadowolony i obrażony :roll: A gdzie taki żel kupujesz do przemywania oczek? [quote name='Chiquita&DeeDee']W końcu dojdę na ten bazarek;) ... oby;) Piękne pozdrowienia weekendowe:loveu:[/QUOTE] Oj Ciotka Ciotka...... Nie spiesz się i tak dużo zostanie :placz: _______________________________________________________________________ Basterek miał wczoraj chandrę to pewnie ze względu na pogodę bo u Nas od dwóch dni zimno brrrrrrrr mokro i okropnie... Z oczkami Lili lepiej (przynajmniej tak mi się wydaje) ;) Quote
Igiełka Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Lili8522'] Ciocia Igiełłłłłłłłłłłkkkkkkkkaaaaaaaa do Nas zawitała :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Proszę częściej sobie oko u Nas cieszyć :D:D:D[/QUOTE] Jestem Kochana :loveu::loveu: a z przyjemnością będe zaglądać :) od razu z gorącą kawką przysiadłam w miłym towarzystwie :kaffee_2::loveu: Quote
Lili8522 Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Igiełka']Jestem Kochana :loveu::loveu: a z przyjemnością będe zaglądać :) od razu z gorącą kawką przysiadłam w miłym towarzystwie :kaffee_2::loveu:[/QUOTE] Kochana, kochana :loveu: Kawka mmm... przydała by się... No ale w pracy się skończyła a do sklepu szorować nie ma komu :evil_lol: Dopiero po pracy kawka będzie ;) Quote
phase Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Lili8522']Dziękuję, podnoszenie też bardzo ważne bo tam prawie nikogo nie ma :placz: Czy ludzie wolą zapychać kieszenie tych w sklepach? :roll:[/QUOTE] A na PW wysyłano może wątek z kartkami? [quote name='Lili8522'] Z oczkami Lili lepiej (przynajmniej tak mi się wydaje) ;)[/QUOTE] No to super! Oby było lepiej! Quote
Bgra Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 HERY żel do pielęgnacji oczu SOIN DES YEUX 100 ml kupuje na allegro,jest wart polecenia:)bardzo wydajny Quote
Lili8522 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='phase']A na PW wysyłano może wątek z kartkami? No to super! Oby było lepiej! Wysyłałam PW z karteczkami ale widzisz słabo idą teraz pozwole sobie zaprosić na taki bazarek: Zapraszam na bazarek z bransoletkami! Warto zajrzeć pooglądać! http://www.dogomania.pl/forum/threads/226901-Duuuuuużo-bransoletekk-kolczyki-KOLOROWO-i-LETNIO-Do-25-05-godzina-20-00 [quote name='Bgra']HERY żel do pielęgnacji oczu SOIN DES YEUX 100 ml kupuje na allegro,jest wart polecenia:)bardzo wydajny Super, dziękuję. Powinnam sobie też takie cudo kupić :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nam ostatnio dni mijają nudno i ponuro to w dużym stopniu przez pogodę :mad: U Was też jest tak zimno? Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Zapraszam na bazarek z przepięknymi kartkami okolicznościowymi własnej roboty! Dochód przeznaczony na Mikro-Bank-Śląski: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227015-Kwiatki-na-Dzień-Matki-na-Mikrobank-Śląski-do-19-05 Quote
Lili8522 Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='[email protected]']co tam u was słychowac?[/QUOTE] O rany kto do Nas zajrzał!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Całe wieki Cię nie widziałam ;) :loveu: U Nas dobrze! Wczoraj przyglądałam się mojej malutkiej i stwierdziłam że z oczkami o niebo lepiej a nawet pozwolę sobie powiedzieć że już wszystko w porządku :) A Baster jak to Baster... kopie dołki w ogrodzie, dużo je, dużo biega i dużo szkludzi ;) Quote
Recommended Posts