Baksa Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 ładnie chodzi na smyczy,kupiłam jej śliczną różowa obróżkę z kwiatuszkami i cyrkoniami,wygląda cudnie:)Załatwia się na dworze.Umie siad i daj łapkę.Trochę się jeszcze boi,pewnie była bita..Jeszcze parę dni a dojdzie do siebie:) Quote
Kofeina Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Baksa no i gra... ja tez ostatnio mam malo czasu na dogo;) Quote
Baksa Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 sunia po wizycie,badania krwi wet przełożył na czas kiesy trochę dojdzie do siebie,odkarmi się:)gorączki nie ma stan ogólny bardzo dobry,chipa nie posiada co ciekawe chyba miął sterylke albo cesarkę.Żeby to stwierdzić trzeba zrobić USG,na to poczekamy jeszcze z tydzień;) Quote
Kofeina Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 najwazniejsze ze sunka zdrowa i w dobrych rekach;) A odkaric sie ja odkarmi;) Quote
Baksa Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 suńka już wie gdzie mieszka dziś zwiała ze spaceru mojej córce...prosto do naszego mieszkania:) Quote
Baksa Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Kofeina transport jest:) trzeba tylko termin ustalić:)Brustusek czeka na nowy dom:) Został mi tylko kudłaty kolega Żabci chudy jak ona,wielkością taki troszkę powyżej kolana,przytulak,bielmo na jednym oczku.Tulił się do nas jakby prosił żeby go zabrać...Kochani potrzebny tymczas dla niego,ten bidulek szuka miłości... Quote
Kofeina Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Baksa pomysle ale nie obiecuje angina mnie dopadla dzisiaj sie dowiem co i jak i dam ci znac... ide po lezec bo mam mega teperature... przepraszam Quote
Kofeina Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Baksa jestem po telefonie;) szybka akcja iez malego do wroc w moje rejony odbiora go ode mnie tak bedzie chyba mozliwie jak najlepiej.. wsio ustalone numer masz jak adres ci bedzie potrzebny wyslij smsa odesle adres;) Quote
Baksa Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Żabka chodzi luzem na słowo domek pędzi prosto pod drzwi mieszkania:)Świetnie się bawi z moimi psami.Fotki są, Felka przybywaj z odsieczą fotograficzną:) Quote
Baksa Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Kochanie jak damy radę to dziś po niego pojedziemy a jak nie to dotrze do Ciebie w niedzielę.Zadzwonię na pewno:) Quote
Kofeina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 no i gitara... czyli wsio jasne. tel masz wiec dzwon smialo:) buzka Quote
rutta Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 jestem pod wrażeniem akcji :) teraz trzymam kciuki za kudłacza. Quote
Baksa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Żabka jeszcze uszka kuli czuje się niepewnie ale jej to minie:)Boczki się wypełniają,łakomczuch jest:) Quote
Kofeina Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 I bardzo dobrze;)cioteczka Baksa odkari;) najwazniejsze ze juz jest bezpieczna powoli dojdzie do siebie.. musi minac troszke czasu;) Quote
Baksa Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Żabka i Mucha świetnie się dogadują, obie są bardzo młode bo nawet 2 lat nie mają więc jeszcze są w okresie zabawowym:)Wyprawiają takie harce że hej:) Quote
Baksa Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Jak tam kochana Kofeino?Mam pędzić dziś po Bąbla? Quote
Kofeina Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 wasnie sie panstwo rozmyslili ale spoko probuje sie dodzwonic do drugiej dziewczyny moze cos sie uda zaplanowac Quote
Zofija Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Pilnie potrzebna pomoc -PIES POWIESZONY ZA NA DRZEWIE, POTRAKTOWANY SIEKIERĄ- Pilnie potrzebni wolontariusze z dolnoąskiego woj.!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/211062-Czy-to-się-kiedyś-skończy-Pies-potraktowany-siekierą-i-szpadlem...-Bolesławiec Quote
Baksa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Bąbel ma na imię Brutus,pani u której przebywa prosi o pomoc w znalezieniu domku bo maluch się tylko męczy.Martwię się żeby nie trafił w nieodpowiednie ręce:( Dorota była wczoraj w Świeradowie,kudłaty kolega Żabki jest chudy jak patyk,ma tysiąc kleszczy i problemy z oddychaniem:(Ludziska DT dla niego,psiak jest chory na pewno zarobaczony:(Może uda mu się podać chociaż PRATEL....serce pęka.Ten pies przygarnął Żabkę dzielił się z nią miską którą sam dostawał rzadko,pewnie za nią tęskni... Quote
Recommended Posts