Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ładnie chodzi na smyczy,kupiłam jej śliczną różowa obróżkę z kwiatuszkami i cyrkoniami,wygląda cudnie:)Załatwia się na dworze.Umie siad i daj łapkę.Trochę się jeszcze boi,pewnie była bita..Jeszcze parę dni a dojdzie do siebie:)

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia po wizycie,badania krwi wet przełożył na czas kiesy trochę dojdzie do siebie,odkarmi się:)gorączki nie ma stan ogólny bardzo dobry,chipa nie posiada co ciekawe chyba miął sterylke albo cesarkę.Żeby to stwierdzić trzeba zrobić USG,na to poczekamy jeszcze z tydzień;)

Posted

Kofeina transport jest:) trzeba tylko termin ustalić:)Brustusek czeka na nowy dom:)
Został mi tylko kudłaty kolega Żabci chudy jak ona,wielkością taki troszkę powyżej kolana,przytulak,bielmo na jednym oczku.Tulił się do nas jakby prosił żeby go zabrać...Kochani potrzebny tymczas dla niego,ten bidulek szuka miłości...

Posted

Baksa jestem po telefonie;) szybka akcja iez malego do wroc w moje rejony odbiora go ode mnie tak bedzie chyba mozliwie jak najlepiej.. wsio ustalone numer masz jak adres ci bedzie potrzebny wyslij smsa odesle adres;)

Posted

Żabka chodzi luzem na słowo domek pędzi prosto pod drzwi mieszkania:)Świetnie się bawi z moimi psami.Fotki są, Felka przybywaj z odsieczą fotograficzną:)

Posted

Żabka i Mucha świetnie się dogadują, obie są bardzo młode bo nawet 2 lat nie mają więc jeszcze są w okresie zabawowym:)Wyprawiają takie harce że hej:)

Posted

Bąbel ma na imię Brutus,pani u której przebywa prosi o pomoc w znalezieniu domku bo maluch się tylko męczy.Martwię się żeby nie trafił w nieodpowiednie ręce:(
Dorota była wczoraj w Świeradowie,kudłaty kolega Żabki jest chudy jak patyk,ma tysiąc kleszczy i problemy z oddychaniem:(Ludziska DT dla niego,psiak jest chory na pewno zarobaczony:(Może uda mu się podać chociaż PRATEL....serce pęka.Ten pies przygarnął Żabkę dzielił się z nią miską którą sam dostawał rzadko,pewnie za nią tęskni...