Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok:)Następny transport chłopak ma w sobotę jak coś:)Cudne Te Twoje psiaki:)Jak Ty sobie dajesz rade ze swoją sforą:)?
Ja nie mogę wziąć dużego psa bo mój Toffek jest zaczepnoobronny....hehe a Ty sobie świetnie radzisz masz mój PODZIW kochana Kofeino:)

Posted

Żabka bardzo mądra.Super tropiciel:)Uciekła mojej córce ze spaceru i znalazła mnie pod bankomatem:)Przeraziłam się bo nie miałam smyczy pół drogi ją niosłam żeby pod auto mi nie wpadła:)

Posted

Winna jestem rozliczenie:)
Wpłaty na transport
felka 25zł
baksa 25zł
Koszt przetransportowania suni ze Świeradowa 50zł
Wpłaty na badania weterynaryjne
Dorota spoza Dogo 150zł
koszt wizyty u weta i odrobaczenia plus preparat na zęby i paskudny zapach z pyszczka 70zł
pozostało 80zł
przed nami szczepienie około 70zł
Usg które ma na celu sprawdzenie czy sunia miała sterylkę czy cesarkę ok 60zł
zachipowanie 70zł
no sterylka jak okaże się ze jej nie miała około 200zł
karma,odpchlenie,obróżka mój koszt własny:)

Posted

Kurcze a Brutusek nadal czeka:(martwię się o niego:(O każdego amstaffa:(przez walki psów które się w naszej okolicy odbywaja:( DT przebywaj:(To fajny psiak,grzeczny,wychowany z maluszkiem,toleruje inne psy.Matka rasowa,piękna o sportowej sylwetce.On delikatny ze śliczną mordką;)Dorota przetransportuje go na Wrocław jeżeli w okolicy znajdzie się tymczas dla niego,bądź domek stały:)

Posted

Żabka niekłopotliwa i grzeczna bardzo:)Pies na pewno był w domu bo zna zasady w nim panujące.Pieszczoch ,śpi w kojcu Toffiego.Dziś kolejne odrobaczanie całej trójki.
Cioteczki podnoście wątek:(Pusto tu....
Nadal szukamy domku dla Brutuska i kolegi Żabki kudłacza...Jest jeszcze piesio przy budzie Zyzio w błocie po kolana kiedyś był w domu ale pan umarł a pani nie ma czasu dla niego.Nieduży kudłaty i mądry,zna kilka komend i sztuczek.

Posted

Oj moje Maluchy nikt do nas nie zagląda;(Żabka bezpieczna ale jeszcze mam na sercu Odysa przy budzie 12 lat,nosi zakupy,był rozpieszczony ale znudził się panu na stare lata...Zyzia przy budzie w błocie po brzuszek..Brustuska asta i Kudłacza kumpla Żabki:(:(

Posted

zagladam przepraszam brak neta... zaraz dzwonie do marty ona wogole jest z klodzka.. to gdzies kolo swieradowa??
nie znam rejonow... ehh jak z nia porozmawiam napisze:)

Posted

Brutusek?

i Odysek?

jak coś pomieszałam to popraw mnie proszę, przykro mi, że dopiero teraz zdjęcia są. Nie miałam internetu przez ładnych parę dni i pojęcia, że oni czekają, żeby ich pokazać. żeby tylko na to czekali ;(

Posted

dziękuję Felka po raz kolejny za wsparcie z fotkami:)Nic nie pomieszałaś:)
Zyzio ma 4 latka i jest wspaniałym psem,kocha ludzi,na komendę położoną rzecz na ziemi potrafi pilnować w nieskończoność aż do odwołania,nawet jak to jest kiełbasa nie ruszy i nie da nikomu:)Ponoć sąsiedzi chcą go otruć bo szczeka
Brutus pisałam już na wątku:)nr do Doroty od transportu 604476844 ona go przewiezie jak coś
Odys cudny pies kocha ludzi,ma ropiejące oczka,nosi zakupy:)Nie lubi małych psów,dla mnie do korekty.Starszy pies ponad 10 lat cierpi przy budzie:(
Ja wyjeżdżam więc podaję na forum nr tel Błażeja mojego męża dzwońcie jak coś bo on raczej na dogo nie zagląda 782658360,wie gdzie są psy jego email [email protected]

Posted

Żabka zostaje u nas przed nią jeszcze trochę wizyt u weta tak że do mojego powrotu zajmie się tym Błażej.Myślę że jak wrócę to wszytko już będzie szczepienia badania krwi sterylka itd Dopiero za 6 tyg zaczniemy szukać jej domu:)Jest dość rasowa i bardzo spokojna,zrównoważona i kochana powinna znależx dobry dom.

Posted

Baksa ja dzisiaj bede dzwonic do blazeja. bo musimy ustalic kilka spraw zwiazanych z brutusem... normalnie nie ogarniam niczego... normalnie niczego:) za duzo na glowie

Posted

Kochana Kofeina.....zwolnij kochanie tempo:)
Być moze kudłatego chłopca weźmie na tymczas dziewczyna z Karpacza i tu prośba do Felki,Azali i ciebie równiez Kofeino żebyście pomogli jej ogarnąć całą historię związana z tymczasem chodzi mi o porady,o założenie wątku,wrzucenie fotek itd itd.Mnie od jutra nie ma:(Podałam wasze namiary,nie miejcie za złe:)

• 3 weeks later...
Posted

zapisuje sie dopiero dzis.
nie widze fotek kudlacza. ja u kudlacza pomoge w poradach, jak najbardziej.
na ile Baksa wyjechala?

p.s szukam kogos z jeleniej gory na wizyte przedadopcyjna