Baksa Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Kochane dziewczyny ja niestety nie jeżdżę do Świeradowa mam tam ok 60 km jestem niemobilna i w trakcie robienia prawa jazdy,mój mąż pracuje po kilkanaście godzin często w weekendy więc marne szanse żeby ze mną tam pojechał a informacje na wątkach trzeba uzupełniać:(Wszelkie info na temat psów kudłacza i jakiegoś nowego bezdomnego bidy mam od Joanny która tam bywa i założyła im wątek na facebooku. UlicaMyśliwska w Świeradowie to okolica gdzie psy sa często wyrzucane z aut:(tak nam powiedział jedna z mieszkanek przy okazji zabierania Żabki do nas na tymczas.Tam też trafiłam na Brutusa:(pomyliłam domy i zamiast Żabki znalazłam najpierw Brutusa.Właściciele nie mają internetu i nie wyglądają na zamożnych :(warunki w jakich trzymają psy określiłabym na żadne delikatnie mówiąc.Rany no nie wypowiem opinii głośno bo nie chcę mieć kłopotów:(Podam ci Kofeino nr tel do Anety właścicielki psa niech wyśle Ci jego nowe fotki mmsem tak jak to zrobiła do mnie jakieś więcej info na jego temat no i mozna wtedy watek założyć;(Aneta 725620614 Co do kudłacza nie kudłacza to jestem w trakcie szukania mu tymczasu.Przydałaby mi się pomoc w założeniu bazarku dla Żabki chciałabym nazbierać na sterylkę dla niej dopiero potem zacznę ja ogłaszać.Może podpowiecie mi jak to zrobić Quote
beta ata Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nie robilam nigdy bazarku, nie umiem (ale postanowiłam sie nauczyć). Quote
Baksa Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Żabka zjadła mi telefon:(Została Muchą sama w domu.Pojechałam zdawać egzaminy na prawko(oblałam) tel został pod ładowarką.Jak wróciłam to był zgryziony na wylot:(Mucha odbiera tel :loveu:jak tel dzwoni to biegnie do mnie szturcha nosem a potem pokazuje na tel:diabloti:Natomiast Żabka już któryś raz z rzędu wykazała zapędy niszczycielskie po zostaniu w domu:(więc to raczej ona jest winowajczynią. Quote
Baksa Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Poza tym jest śliczną suńką o błyszczącej sierści.Jej córcia już jest bardzo samodzielna.Śliczna i kochana jeszcze kilka dni i będę ją ogłaszać. Quote
giselle4 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 jezeli jest potrzebnedomowe Pdt to wiem ze jest wolne miejsce u michelle04 Quote
Baksa Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Nie dam rady sama sfinansować pdt:(Jak widać niewiele się dzieje na wątku:(Mało kto zagląda temat psów ze Świeradowa jest na FB.Zobaczymy co się uda załatwić. Natomiast co do moich tymczasowiczek to Żaba jest chodzącą miłością chcielibyśmy ja zatrzymać ale...jest tyle psów w potrzebie że jak trafi jej się super domek to ją oddamy,bo na jej miejsce czeka chyba ze 100 nowych psiaków:( Lucky natomiast jest w 100% córką kudłacza-niekudłacza ze Świeradowa wygląda jak jej tata tylko w miniaturce;) Podgryza, biega, psoci, reaguje na imię ,śpi w łóżku z nami w nogach wyproszona odczekuje i za chwilę wraca.Skrabie się tak śmiesznie i niezgrabnie na łożko że pozwalamy jej zostać.Ogłaszamy ją są tel ale jak na razie nic konkretnego.Żal mu mojego Tofiego bo odkąd jest szczenuak biedny chowa się po kątach.Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc w ogłoszeniach byłabym wdzięczna bardzo. Quote
Baksa Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Lucky ma nowy domek:)Duży z wielką posesją do biegania.Ma też 2 dziewczynki którym wepchała się już w pierwszą noc do łóżeczek:)Fotki wkrótce.Oby to było kolejne szczęśliwe zakończenie Quote
Baksa Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 O Żabkę było kilka tel ale na tym koniec.Szkoda bo to jest pies pełen miłości:)Na fb jej kolega i prawdopodobnie ojciec Lucky ma wątek,zbieramy dla niego na DT.Mróz już jest na dworze,pies śpi na zewnątrz nawet budy nie ma:(Według informacji jest coraz chudszy,zaczynam się martwić ze nie przetrwa zimy. Quote
Recommended Posts