Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa Marta']Dopiero dotarłam do Mimi. Czy Wy tez po urlopie wpadacie w otchłań zaległości? To koszmar jakiś, a Mimi taka super:-)[/QUOTE]
Niestety, to wada urlopów. Ale fajnie jest się oderwać na trochę.

Posted

[quote name='ronja']karma dotarła, dzięki fakturę mam.[/QUOTE]
To dobrze, zapomniałam już o tym, tyle czasu szła, z przyzwyczajenia wpisuję Warszawa :)
A ona dalej leje w domu? :(

Posted

[quote name='mysza 1']Poprosiłam o wznowienie ogłoszeń Mimi, bo jakoś cicho w jej sprawie :([/QUOTE]

Ładna, niewielka i nikt nie dzwoni? Byłam przekonana, że znajdzie dom błyskawicznie.

Posted

[quote name='hop!']Ładna, niewielka i nikt nie dzwoni? Byłam przekonana, że znajdzie dom błyskawicznie.[/QUOTE]
Ano nikt, to znaczy był jeden telefon, ale ludzie się rozmyślili zanim zdecydowali się przyjechać. Wolą sznaucerka ;)

Też myślałam, ze to będzie szybka piłka.

Posted

A w jakim ona jest wieku? Ja jutro zawożę do nowego domu "moją" suczkę, taką podobna do waszej malutkiej.... a ciągle ktoś dzwoni (czasem nawet sensowne osoby.) Jakby co to odezwijcie sie na wątku "mojej Tosi". Jednej osobie obiecałam, że wynajde podobna suczkę albo pieska...

http://www.dogomania.pl/threads/211622-Cudna-6-miesięczna-kosmata-suczka-porzucona-w-lesie-szuka-domu!Ostrowiec-Św./page2

co do siusiania, to może być problem... A próbowałyście z feromonami? U mojego Kuby na tymczasie zadziałało...

Posted

[quote name='iwop']A w jakim ona jest wieku? Ja jutro zawożę do nowego domu "moją" suczkę, taką podobna do waszej malutkiej.... a ciągle ktoś dzwoni (czasem nawet sensowne osoby.) Jakby co to odezwijcie sie na wątku "mojej Tosi". Jednej osobie obiecałam, że wynajde podobna suczkę albo pieska...

http://www.dogomania.pl/threads/211622-Cudna-6-miesięczna-kosmata-suczka-porzucona-w-lesie-szuka-domu!Ostrowiec-Św./page2

co do siusiania, to może być problem... A próbowałyście z feromonami? U mojego Kuby na tymczasie zadziałało...
Młodziutka, może około roku, do schroniska trafiła jako szczeniak i przez to nauczyła się, że można załatwiać się tam, gdzie się stoi...
Tym razem nie próbowałyśmy, feromony mają działanie uspokajające a jej siusianie nie ma charakteru emocjonalnego. W klatce (bo sprawdzałyśmy) się nie załatwia wcale.
[quote name='hop!']To polujemy razem. ;)
Dzięki :)