ronja Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 własnie dostałam smsa od pana, że "dostali już psa". pan nie był zachwycony wizytą przedadopcyjną, być może to go odstraszyło. nie wiem... Quote
mysza 1 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 ronja napisał(a):jutro chyba weźmiemy Mimi do weta. brzydkie kupy są nadal, mimo nifuroksazydu i malutkich porcji. w diecie nic się nie zmieniło, więc nie mam pojęcia co wywołuje te półrzadkie kupy. kupy są niestety w domu... Weźcie, weźcie, tak będzie bezpieczniej. ronja napisał(a):własnie dostałam smsa od pana, że "dostali już psa". pan nie był zachwycony wizytą przedadopcyjną, być może to go odstraszyło. nie wiem... Super ;) miło, że smsa wysłał :) Hop! odgruzowalam się już ;) Quote
hop! Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Zaraz do Was prześlę kolejnego maila w sprawie Mimi. ;) Quote
azalia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Mimi jest młodziutka i śliczna,nie mogę zrozumieć tego braku zainteresowania,może coś się ruszy,wakacje się kończą,oby tak było. Quote
mysza 1 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 hop! napisał(a):Zaraz do Was prześlę kolejnego maila w sprawie Mimi. ;) Dzięki, Marta już do pani napisała, zobaczymy :) azalia napisał(a):Mimi jest młodziutka i śliczna,nie mogę zrozumieć tego braku zainteresowania,może coś się ruszy,wakacje się kończą,oby tak było. Oby, oby, taka fajna sunia i siedzi... Quote
ronja Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 dziś z kupą ok dam jej dziś też ryż na obiad Quote
ronja Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Bartek kupił jej trillac (19zł doliczę już do przyszłego rachunku). dostała dziś 3 do obiadu. nifuroksazyd odstawiłam. Quote
hop! Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 azalia napisał(a):Mimi jest młodziutka i śliczna,nie mogę zrozumieć tego braku zainteresowania,może coś się ruszy,wakacje się kończą,oby tak było. Suczki w typie Mimi znajdowały domy błyskawicznie. Nie wiem, dlaczego jest takie znikome zainteresowanie Mimi... :shake: Quote
mysza 1 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 hop! napisał(a):Suczki w typie Mimi znajdowały domy błyskawicznie. Nie wiem, dlaczego jest takie znikome zainteresowanie Mimi... :shake: Ani ja, bardzo to dziwne. Myslałam, że pójdzie raz, dwa ;) Quote
hop! Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Mimi ma u mnie 4 aukcje. Jak do piątku nie odezwie się ktoś sensowny, to odnowię jej ogłoszenia. ;) Quote
mysza 1 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 hop! napisał(a):Mimi ma u mnie 4 aukcje. Jak do piątku nie odezwie się ktoś sensowny, to odnowię jej ogłoszenia. ;) Dzięki, u mnie ma jedną. :) Jutro o 19 Mimi ma gości, wydają się sensowni ;) Quote
hop! Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 mysza 1 napisał(a):Jutro o 19 Mimi ma gości, wydają się sensowni ;) Czekam na wieści. ;) Quote
ronja Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Państwo bardzo fajni:) Co prawda Mimi zachowywała się jak dzik, nie chciała podejść. Ośmieliła się, jak puściłam Bubkę, która za głaski odda wszystko. Mimi im się spodobała mimo trudnego początku znajomości;). Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna i Mimi szaleć już będzie w swoim domku z psim kolegą z Palucha. Kciuki mimo wszystko wskazane bardzo:) Quote
hop! Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='ronja']Państwo bardzo fajni:) Co prawda Mimi zachowywała się jak dzik, nie chciała podejść. Ośmieliła się, jak puściłam Bubkę, która za głaski odda wszystko. Mimi im się spodobała mimo trudnego początku znajomości;). Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna i Mimi szaleć już będzie w swoim domku z psim kolegą z Palucha. Kciuki mimo wszystko wskazane bardzo:)[/QUOTE] To trzymam kciuki! :) Quote
mysza 1 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='hop!']To trzymam kciuki! :)[/QUOTE] Dzięki i dzięki za pomoc. Naprawdę jak się "bierzesz" za psa to dom murowany. W związku z tym, zapraszam Cię serdecznie do Grandy ;), nie było w jej sprawie żadnego telefonu, maila, nic. Oczywiście tylko, jeśli masz ochotę ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/212138-Po%C5%82amana-pogryziona-komplikacje-po-operacji-d%C5%82ugi-1500-z%C5%82-nie-ma-na-leczenie-%28%28[/url] Quote
hop! Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Granda - imię nie wróży nic dobrego, ale zajrzę potem na jej wątek. ;) Quote
mysza 1 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 hop! napisał(a):Granda - imię nie wróży nic dobrego, ale zajrzę potem na jej wątek. ;) Nie mam pojęcia skąd to imię ;) Quote
ronja Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Mimi pojechała. Kciuki potrzebne, by nic nie zmalowała:) Quote
ronja Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Mimi do nas wraca. Nie zaakceptował jej pies państwa, polała się krew. Pies rzuca się na nią non stop, nawet na spacerach. Rozmawiałam z Piotrem, naszym behawiorystą, sprawa jest poważna, wymaga pracy i czasu, a czasu mamy niewiele, bo w poniedziałek państwo muszą iść do pracy. Zapeszyłyśmy chyba tym razem. Wbrew zasadom;) napisałyśmy o domku przed adopcją i klops:( Wklejam fakturę - z tej kwoty 15zł to Fiprex dla Mimi Quote
hop! Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Mam nadzieję, że Mimi wróciła cała i zdrowa... Jestem w trakcie robienia nowych ogłoszeń - na razie Mimi ma allegro (4 aukcje zwykłe), alegratkę i tablicę. Quote
mysza 1 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 hop! napisał(a):Mam nadzieję, że Mimi wróciła cała i zdrowa... Jestem w trakcie robienia nowych ogłoszeń - na razie Mimi ma allegro (4 aukcje zwykłe), alegratkę i tablicę. Miała dzisiaj wrócić ok 15 chyba ale już nie dzwonię do Marty, bo jest załamana po śmierci Ciuciu :( Quote
Ellig Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Trudno cos powiedziec w takich chwilach ale Marta i Bartek jestem z Wami. Lapeczko,Ciuciu badz szczesliwa za Teczowym Mostem............. [*] Quote
Recommended Posts