Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

własnie dostałam smsa od pana, że "dostali już psa". pan nie był zachwycony wizytą przedadopcyjną, być może to go odstraszyło. nie wiem...

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
jutro chyba weźmiemy Mimi do weta. brzydkie kupy są nadal, mimo nifuroksazydu i malutkich porcji. w diecie nic się nie zmieniło, więc nie mam pojęcia co wywołuje te półrzadkie kupy. kupy są niestety w domu...

Weźcie, weźcie, tak będzie bezpieczniej.
ronja napisał(a):
własnie dostałam smsa od pana, że "dostali już psa". pan nie był zachwycony wizytą przedadopcyjną, być może to go odstraszyło. nie wiem...

Super ;) miło, że smsa wysłał :)

Hop! odgruzowalam się już ;)

Posted

hop! napisał(a):
Zaraz do Was prześlę kolejnego maila w sprawie Mimi. ;)

Dzięki, Marta już do pani napisała, zobaczymy :)
azalia napisał(a):
Mimi jest młodziutka i śliczna,nie mogę zrozumieć tego braku zainteresowania,może coś się ruszy,wakacje się kończą,oby tak było.

Oby, oby, taka fajna sunia i siedzi...

Posted

azalia napisał(a):
Mimi jest młodziutka i śliczna,nie mogę zrozumieć tego braku zainteresowania,może coś się ruszy,wakacje się kończą,oby tak było.

Suczki w typie Mimi znajdowały domy błyskawicznie. Nie wiem, dlaczego jest takie znikome zainteresowanie Mimi... :shake:

Posted

hop! napisał(a):
Suczki w typie Mimi znajdowały domy błyskawicznie. Nie wiem, dlaczego jest takie znikome zainteresowanie Mimi... :shake:

Ani ja, bardzo to dziwne. Myslałam, że pójdzie raz, dwa ;)

Posted

hop! napisał(a):
Mimi ma u mnie 4 aukcje. Jak do piątku nie odezwie się ktoś sensowny, to odnowię jej ogłoszenia. ;)

Dzięki, u mnie ma jedną. :)

Jutro o 19 Mimi ma gości, wydają się sensowni ;)

Posted

Państwo bardzo fajni:) Co prawda Mimi zachowywała się jak dzik, nie chciała podejść. Ośmieliła się, jak puściłam Bubkę, która za głaski odda wszystko. Mimi im się spodobała mimo trudnego początku znajomości;). Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna i Mimi szaleć już będzie w swoim domku z psim kolegą z Palucha. Kciuki mimo wszystko wskazane bardzo:)

Posted

[quote name='ronja']Państwo bardzo fajni:) Co prawda Mimi zachowywała się jak dzik, nie chciała podejść. Ośmieliła się, jak puściłam Bubkę, która za głaski odda wszystko. Mimi im się spodobała mimo trudnego początku znajomości;). Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna i Mimi szaleć już będzie w swoim domku z psim kolegą z Palucha. Kciuki mimo wszystko wskazane bardzo:)[/QUOTE]

To trzymam kciuki! :)

Posted

[quote name='hop!']To trzymam kciuki! :)[/QUOTE]
Dzięki i dzięki za pomoc. Naprawdę jak się "bierzesz" za psa to dom murowany.

W związku z tym, zapraszam Cię serdecznie do Grandy ;), nie było w jej sprawie żadnego telefonu, maila, nic.
Oczywiście tylko, jeśli masz ochotę ;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212138-Po%C5%82amana-pogryziona-komplikacje-po-operacji-d%C5%82ugi-1500-z%C5%82-nie-ma-na-leczenie-%28%28[/url]

Posted

Mimi do nas wraca. Nie zaakceptował jej pies państwa, polała się krew. Pies rzuca się na nią non stop, nawet na spacerach. Rozmawiałam z Piotrem, naszym behawiorystą, sprawa jest poważna, wymaga pracy i czasu, a czasu mamy niewiele, bo w poniedziałek państwo muszą iść do pracy.
Zapeszyłyśmy chyba tym razem. Wbrew zasadom;) napisałyśmy o domku przed adopcją i klops:(

Wklejam fakturę - z tej kwoty 15zł to Fiprex dla Mimi

Posted

Mam nadzieję, że Mimi wróciła cała i zdrowa...

Jestem w trakcie robienia nowych ogłoszeń - na razie Mimi ma allegro (4 aukcje zwykłe), alegratkę i tablicę.

Posted

hop! napisał(a):
Mam nadzieję, że Mimi wróciła cała i zdrowa...

Jestem w trakcie robienia nowych ogłoszeń - na razie Mimi ma allegro (4 aukcje zwykłe), alegratkę i tablicę.

Miała dzisiaj wrócić ok 15 chyba ale już nie dzwonię do Marty, bo jest załamana po śmierci Ciuciu :(